سلام به همگی
دوستان عزیز کسی هست که یه کتاب معرفی کنه که مسائل مربوط به گرافیک کامپیوتری به زبان سی شارپ رو توش مفصلا توزیح داده باشه؟؟؟؟
استاد درس گرافیک کامپیوتریمون ازمون خواسته با زبان سی شارپ همه ی پروژه ها رو انجام بدیم
و یاد گیری زبان سی شارپ هم به خودمون سپرده
اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه دارم خواهش می کنم دریغ نکنه
**** درخواست کمک ****
مدیر انجمن: Parsian
- raha banoo
- کاربر معمولي
- محل اقامت: آبادان
- تماس:
**** درخواست کمک ****
من حکمران سرنوشت خویشتنم
- Moh3n II
- کاربر ویژه بخش فیلم و سینما
- محل اقامت: پونک
- تماس:
Re: **** درخواست کمک ****
سلام آبجی افسونم خوبی؟raha banoo نوشته شده:سلام به همگی
دوستان عزیز کسی هست که یه کتاب معرفی کنه که مسائل مربوط به گرافیک کامپیوتری به زبان سی شارپ رو توش مفصلا توزیح داده باشه؟؟؟؟
استاد درس گرافیک کامپیوتریمون ازمون خواسته با زبان سی شارپ همه ی پروژه ها رو انجام بدیم
آبجی ما با استاد عادلی نیا داریم که با c++ درس می ده.
برنامه هاشم دارم البته
خیلی جالبه درس گرافیک کامپیوتری رو با سی شارپ و تو شمسی پور با سی پلاس پلاس....Moh3n.Cinema نوشته شده:سلام آبجی افسونم خوبی؟raha banoo نوشته شده:سلام به همگی
آبجی ما با استاد عادلی نیا داریم که با c++ درس می ده.
برنامه هاشم دارم البته
ما که با همون کرل و مالتی مدیا میدادیم...جلل خالق
شب را به روزر و روز را به شب بی هیچ ناکجایی می رسانیم بی آنکه غافل از پایان لحظه لحظه های عمرمان باشیم...
و هر روزمان تکرار روز های قبل و قبل و باز هم قبل می باشد بی آنکه روزی نو داشته باشیم...تکرار هم برایمان عادت شده و چه روزی پایان تکرار هاست... این را هم کسی نمی داند
جزوه ایجاد بانک اطلاعاتی دکتر معصومی
http://qiau.ac.ir/teacher/files/41491/0 ... -38-40.zip
و هر روزمان تکرار روز های قبل و قبل و باز هم قبل می باشد بی آنکه روزی نو داشته باشیم...تکرار هم برایمان عادت شده و چه روزی پایان تکرار هاست... این را هم کسی نمی داند
جزوه ایجاد بانک اطلاعاتی دکتر معصومی
http://qiau.ac.ir/teacher/files/41491/0 ... -38-40.zip
- raha banoo
- کاربر معمولي
- محل اقامت: آبادان
- تماس:
داداش محسن با سی شارپ اجازه ی کار نداریم فقط با سی شارپ ودات نت
یکی به دادم برسه
یکی به دادم برسه
من حکمران سرنوشت خویشتنم
سلام بچه ها کسی هست بهم کمک کنه؟ استاد گرافیک به ما گفتند روز امتحان پروژه با سی شارپ درست کنیم و بیاریم سوال پروژه: توپ متحرکی در فضای فرم در حال حرکت است در عین حال یک کنترلگر وجود دارد که توسط کاربر حرکت داده می شود کاربر باید با استفاده از کنترلگر، از برخورد توپ متحرک به سطح پائین فرم جلوگیری کند. در این صورت پس از برخورد توپ با کنترلگر، حرکت توپ به سمت عکس برگردانده می شود. آیا اینو بلدی؟اگر کسی بلده بهم کمک کنه
http://www.prozhe.com/%D8%AF%D8%A7%D9%8 ... B%8C%DA%A9zahra1234 نوشته شده:سلام بچه ها کسی هست بهم کمک کنه؟ استاد گرافیک به ما گفتند روز امتحان پروژه با سی شارپ درست کنیم و بیاریم سوال پروژه: توپ متحرکی در فضای فرم در حال حرکت است در عین حال یک کنترلگر وجود دارد که توسط کاربر حرکت داده می شود کاربر باید با استفاده از کنترلگر، از برخورد توپ متحرک به سطح پائین فرم جلوگیری کند. در این صورت پس از برخورد توپ با کنترلگر، حرکت توپ به سمت عکس برگردانده می شود. آیا اینو بلدی؟اگر کسی بلده بهم کمک کنه
...