میخواستم بدونم این طور که من حساب کردم اواخر یا اواسط دوره اموشی میتونم با قبولی تو دانشگاه از خدمت ترخیص بشم...
حالا میخواستم بدونم دفعه بعد که اعزام شدم بقیه مدت خدمت رو میگذرونم یا دوباره از اول؟!!
اگه اموزشی تموم بشه چی؟
مدیر انجمن: مشاور سایت کارشناسی

mtu نوشته شده:سلام دوستان
میخواستم بدونم این طور که من حساب کردم اواخر یا اواسط دوره اموشی میتونم با قبولی تو دانشگاه از خدمت ترخیص بشم...
حالا میخواستم بدونم دفعه بعد که اعزام شدم بقیه مدت خدمت رو میگذرونم یا دوباره از اول؟!!![]()
اگه اموزشی تموم بشه چی؟
کد: انتخاب همه
دانشجوی ارشد نرم افزار
اگه 1 روز هم مونده باشه ، بازم باید از او بریmtu نوشته شده:اخه این چه قانونیه که اگه اموزشی کامل تموم نشه یه فرد دوباره از اول باید بره!![]()
مثلا اگه فقط 5 رو به پایان اموزشی مونده باشه و یکی کنکور قبول بشه چی خاکی بر سرش باید بکنه؟
دانشجوی ارشد نرم افزاربه طور معمول کل مدت آموزشی چه قدره؟farshidshd نوشته شده:اگه 1 روز هم مونده باشه ، بازم باید از او بریmtu نوشته شده:اخه این چه قانونیه که اگه اموزشی کامل تموم نشه یه فرد دوباره از اول باید بره!![]()
مثلا اگه فقط 5 رو به پایان اموزشی مونده باشه و یکی کنکور قبول بشه چی خاکی بر سرش باید بکنه؟
ولی اگه 1 روز از کل آموزشی گذشته باشه ، لازم نیست دوباره بری

60 روزmtu نوشته شده:به طور معمول کل مدت آموزشی چه قدره؟farshidshd نوشته شده:اگه 1 روز هم مونده باشه ، بازم باید از او بریmtu نوشته شده:اخه این چه قانونیه که اگه اموزشی کامل تموم نشه یه فرد دوباره از اول باید بره!![]()
ولی اگه 1 روز از کل آموزشی گذشته باشه ، لازم نیست دوباره بری
(پادگان خوفناک عجب شیر)
دانشجوی ارشد نرم افزار