در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
-
fatemeh143
- کاربر ساده

توسط fatemeh143 » پنجشنبه 30 شهریور 1391, 11:36 pm
سلام
دوستای عزیز فناوری اطلاعات(علمی کاربردی) پیش خونه مون قبول شدم به نظرتون برم یا مدرک علمی کاربردی اعتبار نداره؟؟؟
یا بذارم سال دیگه ؟؟؟
یا بذارم غیرانتفاعی برم(حتما قبول میشم)؟؟؟
تو را خدا راهنمایی کنید خواهش میکنم

با توجه به این که یه رشته ی جدید واسه ارشد مشکلی پیدا نمی کنم ؟؟؟اگه بخوام ارشد ی رشته ی دیگه ادامه بدم چی؟؟؟؟
-
zhashemi
- کاربر معمولي

-
تماس:
توسط zhashemi » جمعه 31 شهریور 1391, 9:29 pm
سلام
منم کاردانی آی تی - علمی کاربردی دارم! علمی کاربردی ها ازلحاظ امکانات زیرصفرن اما کیفیت آموزشیش ازاین شهاب دانش که حالا دانشجوش هستم خیلی خیلی بهتربود! یه نکته مهم اینه که علمی کاربردی فقط کاردانی آی تی داره یعنی هیچ جای دیگه کارشناسی ناپیوسته آی تی نداره(شاید پیام نور داشته باشه) مجبوری کارشناسی رشته دیگه ای بخونی! اگه میخوای یادبگیری برو یه رشته ای توی آموزشکده یا علمی کاربردی بخون! البته کناراومدن با شرایط وامکاناتش سخته واینکه بخوای بین بچه های فنی بیچاره باشی!اگه فقط مدرک میخای برو غیرانتفاعی راستی چرا فکرمیکنی ارشد به مشکل میخوری؟؟؟
-
fatemeh143
- کاربر ساده

توسط fatemeh143 » جمعه 31 شهریور 1391, 10:46 pm
zhashemi نوشته شده:سلام
منم کاردانی آی تی - علمی کاربردی دارم! علمی کاربردی ها ازلحاظ امکانات زیرصفرن اما کیفیت آموزشیش ازاین شهاب دانش که حالا دانشجوش هستم خیلی خیلی بهتربود! یه نکته مهم اینه که علمی کاربردی فقط کاردانی آی تی داره یعنی هیچ جای دیگه کارشناسی ناپیوسته آی تی نداره(شاید پیام نور داشته باشه) مجبوری کارشناسی رشته دیگه ای بخونی! اگه میخوای یادبگیری برو یه رشته ای توی آموزشکده یا علمی کاربردی بخون! البته کناراومدن با شرایط وامکاناتش سخته واینکه بخوای بین بچه های فنی بیچاره باشی!اگه فقط مدرک میخای برو غیرانتفاعی راستی چرا فکرمیکنی ارشد به مشکل میخوری؟؟؟
سلام ممنون از راهنماتیون،من درسای تئوریم خوب نیست،احساس میکنم این رشته ، ی رشتهی تئوری هست،برای ادامه تحصیل هم فکر میکنم باید چند واحدی نسبت به بچه های دیگه اضافه پاس کنم جون اگه بخوام داخل رشتهی هوش مصنوعی ادامه تحصیل بدم باید نسبت به بچه های دیگه که نرم افزار خوندن واحد بیشتری پاس کنم!!
-
zhashemi
- کاربر معمولي

-
تماس:
fatemeh143 نوشته شده:zhashemi نوشته شده:سلام
سلام ممنون از راهنماتیون،من درسای تئوریم خوب نیست،احساس میکنم این رشته ، ی رشتهی تئوری هست،برای ادامه تحصیل هم فکر میکنم باید چند واحدی نسبت به بچه های دیگه اضافه پاس کنم جون اگه بخوام داخل رشتهی هوش مصنوعی ادامه تحصیل بدم باید نسبت به بچه های دیگه که نرم افزار خوندن واحد بیشتری پاس کنم!!
سلام
تئوری بودن این رشته بستگی به نوع عملکرد اساتید داره! اما علمی کاربردی معمولا اصلا به تئوری اهمیت نمیده و نمره و سطح آموزشی رو پروژه وامتحانای عملی وتحقیق وکنفرانس تعیین میکنه(رشته ی آی تی هم همین طوره) البته همین موضوع باعث میشه تومقاطع بالاترازنظرتئوری کم بیاره چون مجبوری با ریاضی ها درس بخونی! واینجوردانشگاهها(مخصوص بچه های ریاضی) اصلا فرق بین تئوری وعملی رو نمیدونن! ببینم منظورت ازهوش مصنوعی کارشناسی ناپیوسته است؟؟؟؟!!!!! متاسفانه بچه های فنی معمولا وقتی مجبورمیشن با بچه های ریاضی درس بخونن معمولا به اجبار واحدهایی رو اضافه پاس میکنن! غیرمنطقی و ناعادلانه است! اما...
-
fatemeh143
- کاربر ساده

توسط fatemeh143 » شنبه 1 مهر 1391, 1:22 pm
میدونی مشکل چی

خانوادم میگن بایددددد بری دانشگاه .از ی طرف دوست دارم برم، از ی طرف دیگه هم رشته ی نرم افزار رو برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی دوست دارم!!واسم دعا کن ی راه درست انتخاب کنم،نمی دونم به حرف خانوام گوش بدم یا خودم،دانشگاه رفتن به خاطر یادگیریش دوست دارم نه مدرکش اگه خانودم میذاشتن اصلا ادامه تحصیل نمی دادم در عوضش میرفتم اموزشگاه های خصوصی چیزای که دوست داشتم یاد میگرفتم
ی سوال دیگه میشه با گرفتن کارشناسی ای تی واسه ارشد ی رشتهی دیگه ای امتحان بدیم؟؟؟؟
-
zhashemi
- کاربر معمولي

-
تماس:
fatemeh143 نوشته شده:میدونی مشکل چی

خانوادم میگن بایددددد بری دانشگاه .از ی طرف دوست دارم برم، از ی طرف دیگه هم رشته ی نرم افزار رو برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی دوست دارم!!واسم دعا کن ی راه درست انتخاب کنم،نمی دونم به حرف خانوام گوش بدم یا خودم،دانشگاه رفتن به خاطر یادگیریش دوست دارم نه مدرکش اگه خانودم میذاشتن اصلا ادامه تحصیل نمی دادم در عوضش میرفتم اموزشگاه های خصوصی چیزای که دوست داشتم یاد میگرفتم
ی سوال دیگه میشه با گرفتن کارشناسی ای تی واسه ارشد ی رشتهی دیگه ای امتحان بدیم؟؟؟؟
اگه میتونستی نرم افزارعلمی کاربردی بخونی خوب بود وگرنه با این شرایط نظام آموزشی بهتره بری غیرانتفاعی نرم افزاربخونی چون اینجوری خونت همرنگ ریاضی هامیشه ودیگه کسی جلوی ادامه تحصیلت رو نمیگیره!البته اینوهم بگم راه سختیه!غیرانتفاعی فقط تئوریه وکاری به یادگیریت نداره وبیشتراستعدادوانگیزه ات رو درنطفه خفه میکنه. همزمان با تحصیل ازاینترنت برای آموزش کمک بگیر.
مثل ما فنی ها که خودآموزهستیم اگه اراده کنی میتونی!
در کل برای ارشد دستت خیلی بازتره مطمئنا میتونی یه رشته ی دیگه بخونی! اون طورکه معلومه ازبچه های ریاضی هستی که به کارشناسی آی تی فکرمیکنی؟ درسته؟

-
fatemeh143
- کاربر ساده

توسط fatemeh143 » یکشنبه 2 مهر 1391, 7:05 am
zhashemi نوشته شده:
اگه میتونستی نرم افزارعلمی کاربردی بخونی خوب بود وگرنه با این شرایط نظام آموزشی بهتره بری غیرانتفاعی نرم افزاربخونی چون اینجوری خونت همرنگ ریاضی هامیشه ودیگه کسی جلوی ادامه تحصیلت رو نمیگیره!البته اینوهم بگم راه سختیه!غیرانتفاعی فقط تئوریه وکاری به یادگیریت نداره وبیشتراستعدادوانگیزه ات رو درنطفه خفه میکنه. همزمان با تحصیل ازاینترنت برای آموزش کمک بگیر.
در کل برای ارشد دستت خیلی بازتره مطمئنا میتونی یه رشته ی دیگه بخونی! اون طورکه معلومه ازبچه های ریاضی هستی که به کارشناسی آی تی فکرمیکنی؟ درسته؟

هنرستانی بودم ،کاردانیم شبانه گرفتم راستش دو سال هنرستان خیلی بهتر از دوسال اموزشکده بود با اینکه استادامون مدرکاشون بالاتر بود ولی سطح علمیشون پایین تر بود اکثرا همون درسای هنرستان (خیلی ابتدای تر از اون چیزی که داخل هنرستان)بهمون میدادن بعضی موقع ها که حال پروژه درست کردن نداشتم پروژه های هنرستان نشونشون میدادم میگفتن خودت درستشون کردی!!!!!!! داخل این اموزشکده هاو دانشگاه چیز درست حسابی نمیشه یاد گرفت ادم باید خودش دست به کار بشه..
نظرت در مورد پیام نور چی؟؟واسه ادامه تحصیل خوبه؟؟(کارشناسی)
-
zhashemi
- کاربر معمولي

-
تماس:
توسط zhashemi » یکشنبه 2 مهر 1391, 2:11 pm
fatemeh143 نوشته شده:zhashemi نوشته شده:

هنرستانی بودم ،کاردانیم شبانه گرفتم راستش دو سال هنرستان خیلی بهتر از دوسال اموزشکده بود با اینکه استادامون مدرکاشون بالاتر بود ولی سطح علمیشون پایین تر بود اکثرا همون درسای هنرستان (خیلی ابتدای تر از اون چیزی که داخل هنرستان)بهمون میدادن بعضی موقع ها که حال پروژه درست کردن نداشتم پروژه های هنرستان نشونشون میدادم میگفتن خودت درستشون کردی!!!!!!! داخل این اموزشکده هاو دانشگاه چیز درست حسابی نمیشه یاد گرفت ادم باید خودش دست به کار بشه..
نظرت در مورد پیام نور چی؟؟واسه ادامه تحصیل خوبه؟؟(کارشناسی)
مگه کنکور کاردانی به کارشناسی ندادی؟
پیام نورهم یه چیزی تو مایه های همون شبانه ایه که تجربه کردی! شایدم بدتر! برای رشته ی مهندسی اصلا توصیه نمیکنم!
البته تو دانشگاه غیرانتفاعی هم همه اش تئوریه! خیلی بده همه ی استعدادتو زیرسوال میبره اماخوب چاره ای نیست باید خودت برای یادگیری تلاش کنی
برادر منم شبانه میخوند اما واقعا راضی بود! البته همه چیز بستگی به اساتید داره!بعضی بچه های شریعتی میومدن داکیومنت منه علمی کاربردی رو میگرفتن!

-
shayda
- کاربر معمولي

توسط shayda » دوشنبه 3 مهر 1391, 10:40 pm
امیدوارم سراسری هممون قبول بشیم.
یه سوال من علمی کاربردی کارشناسی ناپیوسته نرم افزارترمی قبول شدم مهر که بیاد میشم ترم 2 ولی سراسری هم شرکت کردم و دانشگاه های غیرانتفاعی رو انتخاب کردم به نظرتون غیرانتفاعی بهتراز علمی کاربردیه؟اگه قبول بشم غیر انتفاعی برم یا نه؟شهریه علمی کاربردی کمتر از غیرانتفاعیه واسه همین نمیتونم فکرکنم.دو دل شدم یکی کمکم کنه خسته شدم به این چیزا از بس فکرکردم.لطفا کمک

-
fatemeh143
- کاربر ساده

توسط fatemeh143 » چهارشنبه 5 مهر 1391, 9:14 am
shayda نوشته شده:امیدوارم سراسری هممون قبول بشیم.
یه سوال من علمی کاربردی کارشناسی ناپیوسته نرم افزارترمی قبول شدم مهر که بیاد میشم ترم 2 ولی سراسری هم شرکت کردم و دانشگاه های غیرانتفاعی رو انتخاب کردم به نظرتون غیرانتفاعی بهتراز علمی کاربردیه؟اگه قبول بشم غیر انتفاعی برم یا نه؟شهریه علمی کاربردی کمتر از غیرانتفاعیه واسه همین نمیتونم فکرکنم.دو دل شدم یکی کمکم کنه خسته شدم به این چیزا از بس فکرکردم.لطفا کمک

سلام منم علمی کاربردی(جهاد دانشگاهی )قبول شدم تحقیق که کردم گفتن جهاد دانشگاهی سطح علمیش بالا است.
-
zhashemi
- کاربر معمولي

-
تماس:
توسط zhashemi » پنجشنبه 6 مهر 1391, 4:55 pm
shayda نوشته شده:امیدوارم سراسری هممون قبول بشیم.

بذارید یه مطلب کلی بگم
علمی کاربردی در نگاه مردم وجامعه سطح پایینی داره چون این افکاربین مردم بدون هیچ دلیل منطقی شیوع پیداکرده
اما حقیقت اینه که غیرانتفاعی اصلا به توانایی مهارتی افراد اهمیت نمیده همین شهاب دانش که الکی شلوغش کردن که بهترین دانشگاهه بدترین نظام آموزشی رو داره و فقط به تئوری اهمیت میده، اما علمی کاربردی اینطورنیست
الان غیرانتفاعی ها فقط دانشجومیگیرن که پول جمع کنن وهدف دیگه ای ندارن، اما عامه ی مردم فکرمیکنن علمی کاربردی اصلا دانشگاه خوبی نیست وغیرانتفاعی ها بهترن