یکی کمکم کنهههههههههههههههههههههههههههه
مدیر انجمن: fatemi
یکی کمکم کنهههههههههههههههههههههههههههه
تو دفترجه علمی کاربردی واسه رشته ی کامپیوتر فقط ناپیوسته نوشته!!
یعنی کامپیوتر پیوسته ندارهه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لیاقت میخاد واژه ی ما شدن.لیاقت میخاد شریک شدن.تو خوش باش به همین باهم بودن های امروزت.من به نتهاییم خوشم.تو به امروز بخند.من به فردا میخندم:)
Re: یکی کمکم کنهههههههههههههههههههههههههههه
تمام رشته ها در دانشگاه علمی کاربردی ناپیوسته هستندertaj نوشته شده:تو دفترجه علمی کاربردی واسه رشته ی کامپیوتر فقط ناپیوسته نوشته!!
این یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کامپیوتر هم ناپیوسته هست و بعد از اخذ کاردانی میتونید دوباره برای کارشناسی شرکت کنید
به تو سربسته و در پرده بگویم
تا کسی نشنود این راز گهر بار جهان را
آنچه گفتند و سرودند
تو آنی
خود تو جهانِ جهانی
تو ندانی تو ندانی که خود آن نقطه عشقی
تو خودت باغ بهشتی
آنچه گفتند و سرودند
تو آنی
خود تو جهانِ جهانی
تو خودت باغ بهشتی
-
- کاربر ساده
اصلا پیوسته و نا پیوسته چه فرقی دارن ؟90مریم نوشته شده:تمام رشته ها در دانشگاه علمی کاربردی ناپیوسته هستندertaj نوشته شده:تو دفترجه علمی کاربردی واسه رشته ی کامپیوتر فقط ناپیوسته نوشته!!
این یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کامپیوتر هم ناپیوسته هست و بعد از اخذ کاردانی میتونید دوباره برای کارشناسی شرکت کنید
من نمیدونم
متاسفانه دیپلم فنی و حرفه ای و کاردانش فقط میتونه پیوسته را انتخاب کنه و ناپیوسته برای دیپلم نظری رشته های تجربی و ریاضی و .... هستش .
از شانس بد رشته کامپیوتر تو دفترچه فقط ناپیوسته می گیره و دیپلم فنی و کاردانش رشته کامپیوتر نمیتونه شرکت کنه. میشه رشته های دیگه که تو دفترچه پیوسته دارن انتخاب کرد ولی شانس قبولی کمه چون اولویت با اونایی که دیپلم مرتبط با اون رشته دارن. مثلاً رشته الکترونیک قسمت پیوسته داره. ولی نمیدونم این نرم افزار کامپیوتر چرا پذیرش پیوسته نگرفته . شاید تو دفترچه اشتباه کردن!!!!!!!!!!
از شانس بد رشته کامپیوتر تو دفترچه فقط ناپیوسته می گیره و دیپلم فنی و کاردانش رشته کامپیوتر نمیتونه شرکت کنه. میشه رشته های دیگه که تو دفترچه پیوسته دارن انتخاب کرد ولی شانس قبولی کمه چون اولویت با اونایی که دیپلم مرتبط با اون رشته دارن. مثلاً رشته الکترونیک قسمت پیوسته داره. ولی نمیدونم این نرم افزار کامپیوتر چرا پذیرش پیوسته نگرفته . شاید تو دفترچه اشتباه کردن!!!!!!!!!!
یعنی با این وجود من باید بمونم بیرون ناپیوسته بیاد درس بخونه؟؟؟؟؟؟mehdi67ma نوشته شده:متاسفانه دیپلم فنی و حرفه ای و کاردانش فقط میتونه پیوسته را انتخاب کنه و ناپیوسته برای دیپلم نظری رشته های تجربی و ریاضی و .... هستش .
این دیگه چه مدلشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لیاقت میخاد واژه ی ما شدن.لیاقت میخاد شریک شدن.تو خوش باش به همین باهم بودن های امروزت.من به نتهاییم خوشم.تو به امروز بخند.من به فردا میخندم:)
آقای ertaj
شما لطفا وضعیتتون رو شرح بدید تا اگه کمکی از دست ما برمیاد راهنماییتون کنیم.
به تو سربسته و در پرده بگویم
آنچه گفتند و سرودند
تو آنی
خود تو جهانِ جهانی
تو خودت باغ بهشتی
آنچه گفتند و سرودند
تو آنی
خود تو جهانِ جهانی
تو خودت باغ بهشتی
من امسال دیپلم کامپیوتر گرفتم(فنی حرفه ای)90مریم نوشته شده:آقای ertaj
الان خواستم علمی کاربردی ثبت نام کنم اما اونجا برا رشته ی کامپیوتر(نرم افزار و سخت افزار)فقط مقطع ناپیوسته نوشته!!
یعنی الان من نمیتوتنم علمی کاربردی ثبت نام کنم؟؟؟؟؟
ناپیوسته نمیتونی شرکت کنی. منتظر دفترچه پودمانی علمی کاربردی باش از 20 شهریور ثبت نامش شروع میشه. اطلاعیش تو سایت سنجش اومده