ماشین حساب, صندوق امانات یا جلسه کنکور؟

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی پیوسته بپردازید

مدیر انجمن: fatemi

قفل شده
آواتار کاربر
Hoodlums
کاربر ساده
کاربر ساده

ماشین حساب, صندوق امانات یا جلسه کنکور؟

پست توسط Hoodlums » چهارشنبه 8 شهریور 1391, 6:23 pm

دورود و عرض ادب goll
این تاپیک رو ایجاد کردم تا دوستانی که در ازمون 91 شرکت کردند ضمن اعلام حوزه ی امتحانی مجاز یا غیر مجاز بودن ماشین حساب ( چه مدل هایی که خودشون اعلام کردند یا مدل های دیگه ) در آن حوزه را اعلام کنند تا یکسری شفاف سازی ها انجام بشه! looc
همونطور که میدونید سازمان سنجش طی اقدامی جنجال برانگیز در اطلاعیه پیش از ازمون اعلام کرد ماشین حساب های با مارک های خاص که در جدولی طراحی شده بود مجاز بوده و هیچ موردی ندارد! fekr
اما طبق گزارشات رسیده از بسیاری از حوزه های امتحانی ماشین حساب بیشتر از انکه دست داوطلب باشد در صندوق امانات جای داشته است! و اجازه ی ورود ماشین حساب حتی مدل هایی که سازمان اعلام کرد را نمیدادند! :?
از جمله حوزه ی امتحانی جهاد دانشگاهی اهواز که عینا خودم حضور داشتم و ماشین حساب هایی که بعضا تا 20هزار تومان فقط بخاطر همین ازمون خریداری شده بود را قدغن کردند تا بیش از پیش سهل انگاری ( بخوانید غرض ورزی ) سازمان سنجش و مسئولان به داوطلبان ضعیف و بی همه چیز کنکور مشخص شود.
با سپاس مجدد لطفا با ذکر اطلاعات حاصله ی خود در این روشنگری سهیم باشید goll

sheikhzadeh
کاربر ساده
کاربر ساده

Re: ماشین حساب, صندوق امانات یا جلسه کنکور؟

پست توسط sheikhzadeh » چهارشنبه 8 شهریور 1391, 7:00 pm

Hoodlums نوشته شده:دورود و عرض ادب goll
این تاپیک رو ایجاد کردم تا دوستانی که در ازمون 91 شرکت کردند ضمن اعلام حوزه ی امتحانی مجاز یا غیر مجاز بودن ماشین حساب ( چه مدل هایی که خودشون اعلام کردند یا مدل های دیگه ) در آن حوزه را اعلام کنند تا یکسری شفاف سازی ها انجام بشه! looc
همونطور که میدونید سازمان سنجش طی اقدامی جنجال برانگیز در اطلاعیه پیش از ازمون اعلام کرد ماشین حساب های با مارک های خاص که در جدولی طراحی شده بود مجاز بوده و هیچ موردی ندارد! fekr
اما طبق گزارشات رسیده از بسیاری از حوزه های امتحانی ماشین حساب بیشتر از انکه دست داوطلب باشد در صندوق امانات جای داشته است! و اجازه ی ورود ماشین حساب حتی مدل هایی که سازمان اعلام کرد را نمیدادند! :?
از جمله حوزه ی امتحانی جهاد دانشگاهی اهواز که عینا خودم حضور داشتم و ماشین حساب هایی که بعضا تا 20هزار تومان فقط بخاطر همین ازمون خریداری شده بود را قدغن کردند تا بیش از پیش سهل انگاری ( بخوانید غرض ورزی ) سازمان سنجش و مسئولان به داوطلبان ضعیف و بی همه چیز کنکور مشخص شود.
توی حوزه ما حوزه تبریز هم بر خلاف شما هیچ محدودیتی وجود نداشت و هر نوع ماشین حسابی به کار میبردن و حتی از همدیگه ماشین حساب میگرفتنو اصلا هیچ نظمی وجود نداشته و بعضی از بچه ها هم که تو کلاسو اینا بودن خیلی خوب تقلبم کردنو شنیدم کسایی بودن که کلا از روی شاگردای درس خون کپی کردن و منتظرم تا موقع اعلام نتیجه مطمئن بشم ولی خدایی این رسمش نیس کسایی مثل ماها که کمو بیش زحمت کشیدیمو از پایه درسمون خوبه اولویت اولمون قبول نشیم اما آقای فلانی که به زور پولو دسمال کشی دیپلم گرفته بره تو اولویت اول که همون دانشکده 1 تبریزه قبول شه و درس بخونه من که هیشکدومو حلال نمیکنم

anti_zion
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط anti_zion » چهارشنبه 8 شهریور 1391, 7:30 pm

sheikhzadeh نوشته شده:
توی حوزه ما حوزه تبریز هم بر خلاف شما هیچ محدودیتی وجود نداشت و هر نوع ماشین حسابی به کار میبردن و حتی از همدیگه ماشین حساب میگرفتنو اصلا هیچ نظمی وجود نداشته و بعضی از بچه ها هم که تو کلاسو اینا بودن خیلی خوب تقلبم کردنو شنیدم کسایی بودن که کلا از روی شاگردای درس خون کپی کردن و منتظرم تا موقع اعلام نتیجه مطمئن بشم ولی خدایی این رسمش نیس کسایی مثل ماها که کمو بیش زحمت کشیدیمو از پایه درسمون خوبه اولویت اولمون قبول نشیم اما آقای فلانی که به زور پولو دسمال کشی دیپلم گرفته بره تو اولویت اول که همون دانشکده 1 تبریزه قبول شه و درس بخونه من که هیشکدومو حلال نمیکنم
اره داداش راست میگی منم تو این حوزه بودم اصلا هیچ نظمی نداشت همه باهم حرف میزدن مراقب هم کاری نداشت . من خودم کسایی رو میشناسم که بعد از چند سال هنوز مطالب ابتدایی رشته کامپیوتر رو هم نمیدونن به زور پول و ... دیپلم گرفتن بعد راحت میاد میشینه کنار من از رو ورقه ی من مینویسه بعدش هم میاد میگه من همه رو از تو نوشتم. ادم نمیدونه بخنده،گریه کنه،بکشه و... . نمیدونم اینا دین و ایمون ندارن فکر نمیکنن این کاری که می کنند حق الناسه نمیگن شاید این کارم باعث بشه یک سال از زندگی یه نفر به باد میره ger ger

Online98
کاربر ساده
کاربر ساده
محل اقامت: IRAN
تماس:

پست توسط Online98 » چهارشنبه 8 شهریور 1391, 9:54 pm

ما هم اصفهان
دانشگاه خوراسگون بودیم
محدودیتی وجود نداشت
من هم Catiga f-16 بردم ، 6 تومن خریدم
تبدیل مبنا هم داشت

البته بماند که ماشین حساب به هیچ دردم نخورد bale bale
انجمن های تخصصی کامپیوتر
www.peyvaste.com

آواتار کاربر
sevensar
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط sevensar » چهارشنبه 8 شهریور 1391, 11:26 pm

من هم دانشگاه خوراسگون اصفهان بودم فقط هر مراقبی که میومد کنارم ماشین حسابمو میگرفت بعد که بهشون میگفتن پسش میدادن .
کناریمم ازم تقلب کرد تا دلتون بخواد ولی منم یه چند تا اشتباه بهش گفتم krn:
مراقبا هم یه چندتا گاگول بودن amuz:

آواتار کاربر
Hoodlums
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط Hoodlums » پنج‌شنبه 9 شهریور 1391, 1:00 am

Online98 نوشته شده:ما هم اصفهان
دانشگاه خوراسگون بودیم
محدودیتی وجود نداشت
من هم Catiga f-16 بردم ، 6 تومن خریدم
تبدیل مبنا هم داشت

البته بماند که ماشین حساب به هیچ دردم نخورد bale bale
خوب از قرار معلوم فقط خوزستانه که مثل همیشه کاسه کوزه ها سرش شکسته میشه! fekr
من خیلی از سوالات ریاضی و فیزیک رو بخاطر نبود ماشین حساب و کمبود وقت از دست دادم تا کی این ناهماهنگی هارو باید ببینیم اونم در این سطح .. خجالت داره :?:

sheikhzadeh
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط sheikhzadeh » پنج‌شنبه 9 شهریور 1391, 10:59 am

anti_zion نوشته شده:
sheikhzadeh نوشته شده:
اره داداش راست میگی منم تو این حوزه بودم اصلا هیچ نظمی نداشت همه باهم حرف میزدن مراقب هم کاری نداشت . من خودم کسایی رو میشناسم که بعد از چند سال هنوز مطالب ابتدایی رشته کامپیوتر رو هم نمیدونن به زور پول و ... دیپلم گرفتن بعد راحت میاد میشینه کنار من از رو ورقه ی من مینویسه بعدش هم میاد میگه من همه رو از تو نوشتم. ادم نمیدونه بخنده،گریه کنه،بکشه و... . نمیدونم اینا دین و ایمون ندارن فکر نمیکنن این کاری که می کنند حق الناسه نمیگن شاید این کارم باعث بشه یک سال از زندگی یه نفر به باد میره ger ger
یکی دو نفر هستن که میگن کلا از رو پاسخنامه یکی دیگه کپی کردن اگه اونا اموزشکده 1 تبریز قبول شنو من نشم به خدا دیگه هیچ انگیزه ای برام برای درس خوندن نمیمونه

به خدا این مدرکو پولی که با این مدرک میخواد ببره برا خانوداش حرامه با این مدرکی که مبناش تقلبه و خوردن حق هزاران نفره از اول تا آخر حرامه سازمان سنجشم دیگه تو کنکور کاردانی شورشو در آورده بود

آواتار کاربر
Hoodlums
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط Hoodlums » پنج‌شنبه 9 شهریور 1391, 6:47 pm

23_JB نوشته شده:مبانی وسخت افزار=40%

برنامه سازی=43%

سیستم عامل=77%

بانک اطلاعاتی=37%

شبکه=43%

ریاضی=30%

به نظر شما دانشکده شماره 1 مازندران قبول می شوم
اره گلم با این درصدها مازندران که هیچی هاروارد هم قبول میشی قول میدم برو دست از سر ما بردار همه جا اینو زدی krn:
از روی منم میخواستن تقلب کنن اما اجازه ندادم چون تلاش های خودم رو زیر سوال بردم شما هم نباید همچین اجازه ای میدادید.. کسی نمیدونه کلید سوالات از طرف سازمان سنجش کی میاد؟ amuz:

قفل شده

بازگشت به “کنکور کاردانی پیوسته ( فنی و حرفه ای )”