پذیرش دانشگاه ها در نیم سال دوم

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید

مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

قفل شده
آواتار کاربر
magid021
کاربر ساده
کاربر ساده
محل اقامت: teh
تماس:

پذیرش دانشگاه ها در نیم سال دوم

پست توسط magid021 » شنبه 28 مرداد 1391, 8:37 pm

با عرض سلام
من دانشجوی کاردانی هستم و ترم تابستان آخرین ترم من هست و احتمال زیاد تا فارغ التحصیل بشم دانشگاهها ثبت نام ورودی مهرماهشان آغاز و پایان شود .
من دفتر چه سال های پیش رو مطالعه کردم دانشگاه های ورودی بهمن خیلی کم هستن
نمیدونم میشه به خصوص در دانشگاه های غیر انتفاعی در ورودی مهرماه قبول بشیم و با پرداخت شهریه یا راه دیگه ی برای ورودی بهمن ثبت نام کنیم

masooumi
کاربر ساده
کاربر ساده

Re: پذیرش دانشگاه ها در نیم سال دوم

پست توسط masooumi » پنج‌شنبه 2 شهریور 1391, 3:05 am

مگر برای فارق التحصیلی می خواهید کوه بکنید دوست من؟ شما اگر الان ترم تابستون ترم آخرتون هست ، تا دو هفته دیگه نمرات شما تکمیل میشه و بعدش هم میرید تسویه حساب و ...

اعلام نتایج این آزمون و ثبت نام هم احتمالا میرسه تا اوایل مهر و حالا بسته به دانشگاهی که قبول میشید داره که خیلی روی این ثبت نام حساس باشن و ازتون مدرک کاردانی بخوان(بعضا دانشگاها مخصوصا غیر انتفاعی ها با یک گواهی که نشون بده شما کاردانیتون تمامه ازتون ثبت نام می کنند و بعد می تونید مدارک را بدید)

موفق باشید

آواتار کاربر
magid021
کاربر ساده
کاربر ساده
محل اقامت: teh
تماس:

Re: پذیرش دانشگاه ها در نیم سال دوم

پست توسط magid021 » پنج‌شنبه 2 شهریور 1391, 4:11 pm

masooumi نوشته شده:مگر برای فارق التحصیلی می خواهید کوه بکنید دوست من؟ شما اگر الان ترم تابستون ترم آخرتون هست ، تا دو هفته دیگه نمرات شما تکمیل میشه و بعدش هم میرید تسویه حساب و ...

اعلام نتایج این آزمون و ثبت نام هم احتمالا میرسه تا اوایل مهر و حالا بسته به دانشگاهی که قبول میشید داره که خیلی روی این ثبت نام حساس باشن و ازتون مدرک کاردانی بخوان(بعضا دانشگاها مخصوصا غیر انتفاعی ها با یک گواهی که نشون بده شما کاردانیتون تمامه ازتون ثبت نام می کنند و بعد می تونید مدارک را بدید)

موفق باشید

خیلی ممنون

قفل شده