تکمیل ظرفیت در آزمون کاردانی به کارشناسی 90(از 11 آبان تا 18

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید

مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

قفل شده
آواتار کاربر
Moh3n II
کاربر ویژه بخش فیلم و سینما
محل اقامت: پونک
تماس:

Re: تکمیل ظرفیت در آزمون کاردانی به کارشناسی 90(از 11 آبان ت

پست توسط Moh3n II » دوشنبه 10 بهمن 1390, 11:21 am

Shimaa نوشته شده:اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در خصوص اعلام اسامي پذيرفتگان نهائي مرحله تكميل ظرفيت رشته‌هاي مربوط به موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1390
1390/11/10
نسخه چاپی

سازمان سنجش آموزش كشور از كليه متقاضيان مرحله تكميل ظرفيت رشته‌هاي موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1390 دعوت مي‌نمايد به منظور اطلاع از وضعيت قبولي و تكميل مراحل ثبت‌نام از روز سه‌شنبه 11/11/1390لغايت يكشنبه 16/11/1390 به موسسه محل تقاضا مراجعه نمايند. لازم بذكر ‌است اسامي پذيرفتگان اعلام شده به موسسات شامل افراد زير مي‌باشد:

1- داوطلبان مجاز به انتخاب رشته كه مردود آزمون فوق بوده و در موعد مقرر طبق اطلاعيه اين سازمان(از تاريخ 11/8/90 لغايت 18/8/90) به موسسات غيرانتفاعي مراجعه نموده‌ و اسامي آنها از طريق اين موسسات واقع در شهرستانها (بجز شهر تهران) به اين سازمان اعلام گرديده ‌است.
2- داوطلباني كه در دانشگاهها و موسسات آموزش عالي قبول شده‌اند، لكن بدلايل مختلف، متقاضي ثبت‌نام در موسسه ديگري به جز موسسه محل قبولي خود در قالب تكميل ظرفيت بودند. چنانچه اين داوطلبان تقاضاي خود را با ذكر كدرشته مورد نظر در زمان مقرر به اين سازمان ارسال و يا به موسسه مربوط ارائه نموده باشند در رديف پذيرفته‌شدگان قرار گرفته‌اند. نكات مهم:
1- چنانچه موسسه محل قبولي داوطلب به دلايل مختلف (به حدنصاب نرسيدن تعداد قبولين و ...) امكان تشكيل كلاس براي پذيرفتگان را نداشته باشد، هيچ‌گونه اقدامي درخصوص اين‌دسته از پذيرفتگان از سوي سازمان سنجش آموزش كشور ميسر نبوده و در صورت واجد شرايط بودن، مي‌توانند در آزمون سال آينده ثبت‌نام نمايند.
2- داوطلباني كه واجد شرايط رشته مورد تقاضا نبودند اسامي آنان در رديف قبولين موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي قرار نگرفته و اقدامي درخصوص آنها ميسر نمي‌باشد.
3- منحصراً داوطلباني مجاز به ثبت‌نام در دانشگاهها و موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي مي‌باشند كه نام آنها در فهرست پذيرفته‌شدگان نهايي ارسالي از اين سازمان به موسسات وجود داشته باشد.

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

fبه نظرتون این لیست قبول شده ها همون اطلاعیه ی تکمیل ظرفیته کجای اون اطلاعیه به افراد قبول شده که نرفتن اشاره کرده بود خدا از این سنجشی ها نگذره ger

من که همون موقع گفتم اینا فراموش کردن این بند رو اضافه کنند و دوستانی که قبول شدن و نرفتن باید به موسسات مراجعه کنند.
اما برخی موسسات گفته بودند فقط مردودی ها رو می پذیرند.
واقعا مسخره شو درآوردن.
خوب این بند و موقع ثبت نام اضافه می کردین...

باید عین اطلاعیه ای که واسه تکمیل ظرفیت داده بودن را وردارین به خودشون بفرستین و بگین توش به این بند اصلا اشاره نشده بوده!!!

poroshat
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط poroshat » دوشنبه 10 بهمن 1390, 11:26 am

حالا ما افتادیم این سر ایران شما که تهران هستید شخصا برید چشمشون رو در بیارید
ما اینهمه سرمایه گذاری آخرش هم زدن زیر همه چی فقط دارن با ما بازی می کنن
دارم دق می کنم من خوزستانم وگرنه الان پا میشدم میرفتم درش رو گل می گرفتم همچین حقی ندارن بدون برنامه واسه خودشون قانون جدید بذارن واسه اینکه سرشون شلوغه.بخدا ما جون کندیم الانم افتادیم جایی که آدم شرمش میاد بگه دارم درس می خونم.ار دانشگاه دولتی چمران به کجا رسیدم
اهههههههههههه دیگه هدف واسم بدترین واژه شده

آواتار کاربر
Shimaa
کاربر خوب
کاربر خوب
محل اقامت: کرمانشاه
تماس:

پست توسط Shimaa » دوشنبه 10 بهمن 1390, 11:33 am

Moh3n.Cinema نوشته شده:
Shimaa نوشته شده:اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در خصوص اعلام اسامي پذيرفتگان نهائي مرحله تكميل ظرفيت رشته‌هاي مربوط به موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1390
1390/11/10
نسخه چاپی

سازمان سنجش آموزش كشور از كليه متقاضيان مرحله تكميل ظرفيت رشته‌هاي موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1390 دعوت مي‌نمايد به منظور اطلاع از وضعيت قبولي و تكميل مراحل ثبت‌نام از روز سه‌شنبه 11/11/1390لغايت يكشنبه 16/11/1390 به موسسه محل تقاضا مراجعه نمايند. لازم بذكر ‌است اسامي پذيرفتگان اعلام شده به موسسات شامل افراد زير مي‌باشد:

1- داوطلبان مجاز به انتخاب رشته كه مردود آزمون فوق بوده و در موعد مقرر طبق اطلاعيه اين سازمان(از تاريخ 11/8/90 لغايت 18/8/90) به موسسات غيرانتفاعي مراجعه نموده‌ و اسامي آنها از طريق اين موسسات واقع در شهرستانها (بجز شهر تهران) به اين سازمان اعلام گرديده ‌است.
2- داوطلباني كه در دانشگاهها و موسسات آموزش عالي قبول شده‌اند، لكن بدلايل مختلف، متقاضي ثبت‌نام در موسسه ديگري به جز موسسه محل قبولي خود در قالب تكميل ظرفيت بودند. چنانچه اين داوطلبان تقاضاي خود را با ذكر كدرشته مورد نظر در زمان مقرر به اين سازمان ارسال و يا به موسسه مربوط ارائه نموده باشند در رديف پذيرفته‌شدگان قرار گرفته‌اند. نكات مهم:
1- چنانچه موسسه محل قبولي داوطلب به دلايل مختلف (به حدنصاب نرسيدن تعداد قبولين و ...) امكان تشكيل كلاس براي پذيرفتگان را نداشته باشد، هيچ‌گونه اقدامي درخصوص اين‌دسته از پذيرفتگان از سوي سازمان سنجش آموزش كشور ميسر نبوده و در صورت واجد شرايط بودن، مي‌توانند در آزمون سال آينده ثبت‌نام نمايند.
2- داوطلباني كه واجد شرايط رشته مورد تقاضا نبودند اسامي آنان در رديف قبولين موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي قرار نگرفته و اقدامي درخصوص آنها ميسر نمي‌باشد.
3- منحصراً داوطلباني مجاز به ثبت‌نام در دانشگاهها و موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي مي‌باشند كه نام آنها در فهرست پذيرفته‌شدگان نهايي ارسالي از اين سازمان به موسسات وجود داشته باشد.

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

fبه نظرتون این لیست قبول شده ها همون اطلاعیه ی تکمیل ظرفیته کجای اون اطلاعیه به افراد قبول شده که نرفتن اشاره کرده بود خدا از این سنجشی ها نگذره ger

من که همون موقع گفتم اینا فراموش کردن این بند رو اضافه کنند و دوستانی که قبول شدن و نرفتن باید به موسسات مراجعه کنند.
اما برخی موسسات گفته بودند فقط مردودی ها رو می پذیرند.
واقعا مسخره شو درآوردن.
خوب این بند و موقع ثبت نام اضافه می کردین...

باید عین اطلاعیه ای که واسه تکمیل ظرفیت داده بودن را وردارین به خودشون بفرستین و بگین توش به این بند اصلا اشاره نشده بوده!!![/quot
حرص اینو میخورم که 3 بار اون موقع ازشون پرسیدم فقط مردودین یا اوناییم که قبول شدن و نرفتن ثبت نام هر 3 بار جواب دادن فقط مردودین الانم میخوان ماس مالی کنن میگن برو به اطلاعیه مراجعه کن بدون اینکه اطلاعیه ای رو تو سایت داشته باشن

MEMAR BANO
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط MEMAR BANO » دوشنبه 10 بهمن 1390, 11:42 am

من الان اطلاعیه سنجش رو دیدم اتیش گرفتم می مردن اون موقع تو سنجش اعلام می کردن که قبولی ها می تونن شرکت کنن تو تکمیل اصلا کی گفتن الان زنگ زدم سنجش با فریاد به خدا با گریه وداد گفتم خدا ازتون نگذره ............................هرکی مثل منه زنگ بزنه اصلا هم نترسه دلتون رو خالی کنید به سرور الدین هم زنگ زدم جواب نداد

آواتار کاربر
Shimaa
کاربر خوب
کاربر خوب
محل اقامت: کرمانشاه
تماس:

پست توسط Shimaa » دوشنبه 10 بهمن 1390, 11:43 am

دقیقا اطلاعیه خودشونو براشون فرستادم گفتم اونجایی رو که به قبولین اشاره کرده رو برام پیدا کنین

MEMAR BANO
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط MEMAR BANO » دوشنبه 10 بهمن 1390, 11:49 am

اگه ابرو شون رو نبردم هرکی هم با منه اگه خواست یاری کنه .این همه اذیت اخه حد داره بی قانونی حد داره بی مسئولیتی حد داره می خوام پدرشون درارم به یاری حضرت عباس هرکی مثله منه قرار امروزمون اخبار 20.30

آواتار کاربر
Moh3n II
تماس:

پست توسط Moh3n II » دوشنبه 10 بهمن 1390, 12:09 pm

متاسفانه سنجش اشتباه بدی کرده در واقع اینا می خواستن کاری کنن که اونهایی که ثبت نام کردن و دارن می خونن نیان تکمیل که از جابه جایی پرهیز بشه اما یادشون رفته بود بندی واسه کسانی که قبول شدن و نرفتن اضافه کنن و گفتن فقط مردودین. حالا یادشون افتاده اونها هم باید شرکت می کردن که گند زدن به همه سیستم رفت.
اصلا درست تکمیا ظرفیت هم همینه که هرکی که ثبت نام نکرده حتما باید بتونه شرکت کنه. نمی دونم این چه اشتباه نابخشودنی بوده

poroshat
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط poroshat » دوشنبه 10 بهمن 1390, 12:15 pm

اینا همه دستشون تو یه کاسه اس
اون کسی که ضایع میشه ماییم خوب بلدن گند زدناشون رو راست و ریس کنن
خدایا از مرداد من دارم حرص میخورم افسردگی گرفتم توروخدا فقط رسوا کنید این سازمان رنجش رو
بچه ها ساکت نمونید حقمون له شده کسایی که رتبشون 10 برابر ما بود قبول شدن ما سرمون بی کلاه موند

آواتار کاربر
Moh3n II
تماس:

پست توسط Moh3n II » دوشنبه 10 بهمن 1390, 12:21 pm

poroshat نوشته شده:اینا همه دستشون تو یه کاسه اس
اون کسی که ضایع میشه ماییم خوب بلدن گند زدناشون رو راست و ریس کنن
خدایا از مرداد من دارم حرص میخورم افسردگی گرفتم توروخدا فقط رسوا کنید این سازمان رنجش رو
بچه ها ساکت نمونید حقمون له شده کسایی که رتبشون 10 برابر ما بود قبول شدن ما سرمون بی کلاه موند

واقعا نباید ساکت بمونید.
عین اطلاعیه تکمیل ظرفیت اولیه شون هست روی سایت اون رو باید وردارید ببرید بگین بیا با این اطلاعیه نتایج مقایسه کن ببین کجاش شبیه اینه.
تو اطلاعیه اولیه کاملا تاکید شده که فقط مردودین می تونستن ثبت نام کنند

MEMAR BANO
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط MEMAR BANO » دوشنبه 10 بهمن 1390, 12:39 pm

دوستانی که مثل ما هستن تو رو خدا ساکت نشینید ته ته این ماجرا اینه که برگه برنده می افته دست ما بی سوادی و بی قانونی اونا معلوم می شه به خدا 20.30 بهترین گزینه است من که سنجش زنگ زدم با ترس و لرز می گفت اقای خدایی گفته که برید ثبت نام می ترسید بگه

آواتار کاربر
Moh3n II
تماس:

پست توسط Moh3n II » دوشنبه 10 بهمن 1390, 12:51 pm

MEMAR BANO نوشته شده:دوستانی که مثل ما هستن تو رو خدا ساکت نشینید ته ته این ماجرا اینه که برگه برنده می افته دست ما بی سوادی و بی قانونی اونا معلوم می شه به خدا 20.30 بهترین گزینه است من که سنجش زنگ زدم با ترس و لرز می گفت اقای خدایی گفته که برید ثبت نام می ترسید بگه

باید می گفتی اقای خدایی رسمی جایی اعلام نکرد که...

سر همون حرف بچه ها رفتن اما مراکز گفتن ما با این اطلاعیه سنجش کار داریم که گفته فقط مردودین.
مراکزم مجبورن تابع باشن تقصیری گردنشون نباشه.
آخه بگو می مردین تو اطلاعیه اولیه می گفتین اوناییم که نرفتن ثبت نام می تونن شرکت کنن

آواتار کاربر
mozhgan_ss
محل اقامت: تهران

پست توسط mozhgan_ss » دوشنبه 10 بهمن 1390, 1:06 pm

کم فکر و خیال داشتیم اینم اضافه شد!!!حالا چیکار کنیم اگه جایی که ثبت نام کردیم (غیاث الدین) به حد نصاب نرسیده باشه؟؟؟البته امیدوارم رسیده باشه...
مهم نیست با چه مشکلی مواجه میشم,من هرگز هدفم را ترک نمیکنم.

hosseinakb
کاربر معمولي
کاربر معمولي
محل اقامت: karaj
تماس:

پست توسط hosseinakb » دوشنبه 10 بهمن 1390, 1:54 pm

خیالت راهت غیاث الدین انقدررتبه های چرت تا 27000 اومدن که اضافه هم میاره دانشجو!
Die like an explode ,maybe people in other planets will see you even after your death

hossein.021
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط hossein.021 » دوشنبه 10 بهمن 1390, 2:05 pm

سلام
دوستان من که قبول شدم و نرفتم تکمیل ظرفیت شرکت کردم قبول شدم یعنی؟ :?:

آواتار کاربر
Moh3n II