ظرفیت پذیرش در سال گذشته90 کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید

مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

قفل شده
آواتار کاربر
arezoo68
کاربر خوب
کاربر خوب
محل اقامت: قزوین

Re: ظرفیت پذیرش در سال 90 کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر

پست توسط arezoo68 » دوشنبه 9 آبان 1390, 10:24 am

سازمان سنجش آموزش كشور بدين‌وسيله به اطلاع كليه شركت‌كنندگان در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته ‌سال1390(حاضرين در جلسه آزمون) كه در رديف پذيرفتگان نهايي آزمون مذكور قرار نگرفته‌اند و مردود اين آزمون مي‌باشند، مي‌رساند با توجه به عدم تكميل ظرفيت رشته‌هاي تحصيلي مؤسسات آموزش عالي غيردولتي و غيرانتفاعي، در صورت تمايل براي ادامه تحصيل در رشته‌هاي ذيربط مي‌توانند با ارائه اصل و كپي شناسنامه، كارت ملي و گواهينامه يا گواهي پايان تحصيلات مقطع كارداني (فوق ديپلم) و پرينت كارنامه نتيجه اوليه آزمون مذكور(حاوي نمرات خام و نمره كل در هر گرايش )كه از طريق سايت سازمان قابل پرينت مي باشد از روز چهارشنبه مورخ 11/8/90 تا روز چهارشنبه 18/8/90 با توجه به مفاد اطلاعيه اين سازمان كه از طريق سايت سازمان در روز سه شنبه 10/8/90 در پيك سنجش دوشنبه 16/8/90 منتشر خواهد شد. به يكي از مؤسسات غيرانتفاعي پذيرنده رشته‌هاي تحصيلي آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته (بر اساس مندرجات دفترچه‌هاي راهنماي شركت در آزمون و دفترچه انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (بجز موسسات غير انتفاعي واقع در شهرستان تهران) مراجعه و نسبت به ثبت‌نام خود به صورت مشروط در يك رشته تحصيلي (رشته تحصيلي كه در آزمون آن شركت نموده اند) اقدام نمايند. بديهي است نتايج نهايي اين مرحله از تكميل ظرفيت، از سوي اين سازمان متعاقباً به مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي ذيربط اعلام خواهد شد.
دوستان محترم که امسال مردود شدن، زحمتی برای کنکور سال آینده نکشید، همین امسال می تونید به دانشگاه مورد علاقه تون برید.
وای به حال امثال من که امسال کل و هم، نتونستیم شرکت کنیم ger ger ger ger ger ger ger ger ger ger ger ger ger ger ger ger .

**روزگارِ غریبی‌ست، نازنین
****و عشق را
******کنارِ تیرکِ راهبند
********تازیانه می‌زنند.

<><><><><><><><><><><><><><>
تاپیک کنکوری های کارشناسی ناپیوسته-سراسری91 و علمی کاربردی90
<><><><><><><><><><><><><><>
اطلاعیه!تطبیق واحد از دانشگاهی به دانشگاهی دیگر

آواتار کاربر
amino
کاربر متوسط
کاربر متوسط
محل اقامت: طهرون

پست توسط amino » پنج‌شنبه 12 آبان 1390, 11:48 pm

arezoo68 نوشته شده:
سازمان سنجش آموزش كشور بدين‌وسيله به اطلاع كليه شركت‌كنندگان در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته ‌سال1390(حاضرين در جلسه آزمون) كه در رديف پذيرفتگان نهايي آزمون مذكور قرار نگرفته‌اند و مردود اين آزمون مي‌باشند، مي‌رساند با توجه به عدم تكميل ظرفيت رشته‌هاي تحصيلي مؤسسات آموزش عالي غيردولتي و غيرانتفاعي، در صورت تمايل براي ادامه تحصيل در رشته‌هاي ذيربط مي‌توانند با ارائه اصل و كپي شناسنامه، كارت ملي و گواهينامه يا گواهي پايان تحصيلات مقطع كارداني (فوق ديپلم) و پرينت كارنامه نتيجه اوليه آزمون مذكور(حاوي نمرات خام و نمره كل در هر گرايش )كه از طريق سايت سازمان قابل پرينت مي باشد از روز چهارشنبه مورخ 11/8/90 تا روز چهارشنبه 18/8/90 با توجه به مفاد اطلاعيه اين سازمان كه از طريق سايت سازمان در روز سه شنبه 10/8/90 در پيك سنجش دوشنبه 16/8/90 منتشر خواهد شد. به يكي از مؤسسات غيرانتفاعي پذيرنده رشته‌هاي تحصيلي آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته (بر اساس مندرجات دفترچه‌هاي راهنماي شركت در آزمون و دفترچه انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (بجز موسسات غير انتفاعي واقع در شهرستان تهران) مراجعه و نسبت به ثبت‌نام خود به صورت مشروط در يك رشته تحصيلي (رشته تحصيلي كه در آزمون آن شركت نموده اند) اقدام نمايند. بديهي است نتايج نهايي اين مرحله از تكميل ظرفيت، از سوي اين سازمان متعاقباً به مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي ذيربط اعلام خواهد شد.
دوستان محترم که امسال مردود شدن، زحمتی برای کنکور سال آینده نکشید، همین امسال می تونید به دانشگاه مورد علاقه تون برید.
وای به حال امثال من که امسال کل و هم، نتونستیم شرکت کنیم ger ger ger ger ger ger ger ger ger ger ger ger ger ger ger ger .

با احترام به نظر دوستمون درسته میتونین الان بدون کنکور برید اما شما دارید حق یکسری دیگه رو ناخواسته پایمال میکنید و دوما با کنکور اگه برید دانشگاه حداقل از نظر ظاهری هم قشنگتره . موفق باشید
پاتوق بچه های دانشگاه رجاء
http://www.forum.karshenasi.com/viewtop ... =2&t=11326

" اللهم ارزقنی شفاعته الحسین یوم الورود" آمین

eyc
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط eyc » سه‌شنبه 8 آذر 1390, 4:24 pm

با سلام به کسانی که در این تاپیک شرکت کرده و نظرات خود را بیان نموده اند
من جزء افرادی هستم که دیدم تکمیل ظرفیت برای کسانی که پذیرفته شده اند و نمیتوانند شرکت کنند روز بعدش یعنی 11/8/90 با بسیاری از دوستانم به سنجش مراجعه کردیم و اعتراض خودم رو از این مسئله بیان کردیم پس از درگیری و بحث و مکاتبات ما با سنجش بالاخره با بحث های ما با اقای یزدیانی دفتر دار معاونت سنجش و دیگر مسئولین تصمیمی گرفته شد که 70 نفری که فقط مراجعه کرده (من و دیگر دوستانم که مراجعه کردند) در مصاحبه خبر 20:30 در تاریخ 19/8 و 22/8با دکتر خدایی معاونت اماری و فنی سنجش اعلام کرد اون 70 نفر میتونن در تکمیل ظرفیت شرکت کنن ضمنا فقط اعلام کرد 70 نفر که نامه دادن که من خودم به نمایندگی 70 نفر نامه ای در دبیرخانه ثبت کردمیتونن ثبت نام کنن ضمنا اینم بگم تمام کسانی که در این تاپیک و تاپیک های مختلف گفتن اعتراض دارم و به سنجش میاییم هیچ کودومتون نیومدید و نبایدم انتظار ثبت نام در تکمیل ظرفیت را هم داشته باشید 2000 نفر تو تاپیک های مختلف گفت میاییم واسه اعتراض رو به روی سنجش اما هیچ کودوم نیومدید 70 نفری هم که اومدن اصلا در انجمن کارشناسی نیومده بودن به هر حال در نتیجه ما 70 نفری هم که اعتراض کردیم و تصمیم گرفتن هیچ غلطی نکردن و هنوزم بلاتکلیفیم

قفل شده