تنها امید من شمایید تو رو خدا کمکم کنید
مدیر انجمن: rosa_127
تنها امید من شمایید تو رو خدا کمکم کنید
من تو سال سوم دبیرستان تحصیل میکنم توی هنرستان کاردانش با رشته طراحی صفحات وب درس میخونم با توجه به شرایطی که توی هنرستان ها هست هیچ راهنمایی ندارم و اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم و هزاران سوال بی جواب دارم از شما خواهش میکنم کمکم کنید
1 ما تو رشتمون درس های مثل ریاضی - فیزیک - شیمی - مدار رو نخوندیم و میگن تو کنکور میاد چه جوری میتونم یاد بگیرم
2- آیا میتونم کنکور سراسری شرکت کنم
3 - چند تا دانشگاه سراسری و آزاد مخصوص رشته من تو تهران است
4 شهریه دانشگاه آزاد چقدره
5 آیا امیدی هست که با توجه به کاردانشی بودنم دانشگاه سراسری قبول بشم
6 منابع و سوالات کنکور رو از کجا باید پیدا کنم که معتبر باشه
7- و یه عالمه سوال دیگه دارم که یواش یواش میگم
1 ما تو رشتمون درس های مثل ریاضی - فیزیک - شیمی - مدار رو نخوندیم و میگن تو کنکور میاد چه جوری میتونم یاد بگیرم
Re: تنها امید من شمایید تو رو خدا کمکم کنید
سلامdmpic نوشته شده:من تو سال سوم دبیرستان تحصیل میکنم توی هنرستان کاردانش با رشته طراحی صفحات وب درس میخونم با توجه به شرایطی که توی هنرستان ها هست هیچ راهنمایی ندارم و اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم و هزاران سوال بی جواب دارم از شما خواهش میکنم کمکم کنید
1: رياضى 1 و شيمى 1 رو همه اول دبيرستان خوندن
رياضى 2 رو هم احتمالاً سال دوم هنرستان خوندين، مى مونه رياضى پودمانى كه بچه هاى فنى حرفه اى كامپيوتر سال سوم مى خونن ...
2: بله مى تونيد امتحان سراسرى شركت كنيد
3: رجوع شود به آرشيو سايت كارشناسى ،
http://www.karshenasi.com/archives.html
اونجا دفترچه هاى ثبت نام كاردانى پيوسته پارسال برا دانلود هستش
4 : در انجمن جستجو كنيد
5 : بله هستش
6 : جستجو در انجمن ؛ خودتون هم جستجو كنيد
viewtopic.php?f=3&t=8019
viewtopic.php?f=3&t=10281
viewtopic.php?f=3&t=8614&p=60627&hilit= ... %8C#p60627
viewtopic.php?f=3&t=9079&p=76613&hilit= ... %B4#p76613
viewforum.php?f=3
موفق باشيد
خوبـے ؟
گاهی با تمام ِ تكـراری بودنَش غوغـ ـا می كند!
واقعا ممنونم و خیلی سپاس گزارم
واقعا کمک بزرگی به من کردین و من جواب خیلی از سوالام رو گرفتم یه چند تا سوال دیگه هم داشتم که خیلی ممنون میشم اگه دوباره کمکم کنید
1- دفترچه انتخاب رشته چیه و باید چی کارش کرد یا به کی داد و اصلا باید از کجا تهیه کرد
2-کی دفترچه انتخاب رشته میاد
3 آیا میتونم مشاوره دائم از شما بگیرم چون واقعا هیچ راهنمایی ندارم
4 من هر چی تو سایت گشتم منبع مناسب پیدا نکردم از شما خواهش میکنم اگه امکانش هم لیست کامل تمام درس های عمومی و تخصصی که تو کنکور میاد رو به من بگید تا من برم و تهیه کنم
1- دفترچه انتخاب رشته چیه و باید چی کارش کرد یا به کی داد و اصلا باید از کجا تهیه کرد
4 من هر چی تو سایت گشتم منبع مناسب پیدا نکردم از شما خواهش میکنم اگه امکانش هم لیست کامل تمام درس های عمومی و تخصصی که تو کنکور میاد رو به من بگید تا من برم و تهیه کنم
- ncs2008
- کاربر معمولي

- محل اقامت: کرج سیتی
- تماس:
دوست عزیز شما جوری صحبت می کنید انگار توی این کشور زندگی نمی کنیدdmpic نوشته شده:واقعا کمک بزرگی به من کردین و من جواب خیلی از سوالام رو گرفتم یه چند تا سوال دیگه هم داشتم که خیلی ممنون میشم اگه دوباره کمکم کنید
1-اونم یه دفترچه هست که همه سوالات شما را توش جواب داده و در کل هرچی که برای کنکوره توش گفته و در بعضی مقاطع که نیاز به دفترچه شماره 2 نیست نام شهرها و رشته ها توش هست.برای تهیه طبق زمانی که سازمان سنجش اعلام میکنه می تونید از باجه های پست بخرید یا از سایت سنجش دانلود کنید.در ضمن به کسی لازم نیست بدی خودت باید بگیری و کاریش لازم نیست بکنی باید بخونیش فقط.
2-کاردانی پیوسته دفترچه هاش اردیبهشت میاد و امتحانشم دهه اول مرداد هست و آزادم دفترچه ها آخر اردیبهشت و آزمون مرداد هستش.(میتونی هفته نامه سنجش را بخری همه رو نوشته یا تو صفحه اول همین سایتم هست)
3-در ضمن اگه مایل بودید و خواستید منم به همراه دوستمون در خدمتم.
4-برو تو سایت سنجش و دفترچه کاردانی پیوسته رو دانلود کن
یک کیلو باش ولی مرد باش.نیم کیلو باش ولی آدم باش
بازم از لطفتون ممنونم بازم میگم تنها امید من شمایید و باید بگم هیچ آشنایی ندارم و نمیدونم چی کار کنم و بازم سوال دارم
1-من برای شرکت در کنکور کجا باید ثبت نام کنم
2 من درس های ریاضی و فیزیک و شیمی و مدار رو اصلا بلد نیستم و ریاضی هم که فقط سال اول خوندم تبصره کردم(ببینید چقدر خنگم) و به نظر شما سریع ترین راه برای یادگرفتن این درست ها چیه با توجه به خنگ بودن من البته باید بگم فقط این درس هام بده و امسال معدلم شد 18 و درس های تخصصیم رو 20 شدم
2 من درس های ریاضی و فیزیک و شیمی و مدار رو اصلا بلد نیستم و ریاضی هم که فقط سال اول خوندم تبصره کردم(ببینید چقدر خنگم) و به نظر شما سریع ترین راه برای یادگرفتن این درست ها چیه با توجه به خنگ بودن من البته باید بگم فقط این درس هام بده و امسال معدلم شد 18 و درس های تخصصیم رو 20 شدم
- ncs2008
- کاربر معمولي

- محل اقامت: کرج سیتی
- تماس:
همیشه همیشه اول امیدت به خدا باشه بعد به بنده هاش.دلیلش عدم آشنایی شما اینه که تا حالا در کنکور شرکت نکردید یک بار شرکت کنید همه چی دستتون میاد در ضمن لازم نیست از الان برای ثبت نام عجله کنید.dmpic نوشته شده:بازم از لطفتون ممنونم بازم میگم تنها امید من شمایید و باید بگم هیچ آشنایی ندارم و نمیدونم چی کار کنم و بازم سوال دارم
1-شما باید بعد از اعلام زمان ثبت نام توسط سازمان سنجش(که معمولا هم در تلویزیون و هم در روزنامه ها و هفته نامه پیک سنجش که دوشنبه ها منتشر می شود که تاریخشم معلومه) اقدام به خرید دفترچه آزمون به همراه کارت اعتباری نمایید(هر دو را می توانید از باجه های پست یا به صورت اینترنتی خرید نمایید) بعد از خرید این دو باید وارد سایت سنجش به نشانی www.sanjesh.org شوید و با اطلاعات کارت اعتباری خود در قسمتی که معین شده مراحل ثبت نام را انجام دهید.
2-ببین عزیز اول ببین دوروس عمومی و تخصصی چیه بعد از اینکه مطمئن شدی برو آنها را بخوان.نظر شخصی من اینه که کتاب های منبع (همون کتابهای درسی)خودتو بخون.چون زمان کافی برای خواندن داری و اگه از همین الان یا یکی دو ماهه دیگه شروع به خوندن کنی می توانی رتبه خیلی خوبی بیاری.برای دروسی که گفتی کافیه کتابها را یک بار دیگه بخونی ولی اگه می بینی هیچ چیزی متوجه نمیشی می تونی بری کلاسهای درسی(نه تستی)این دروس در آموزشگاه ها.در ضمن کتابهای درس وکنکور مقسمی و مدرسان شریف هم خیلی خوبه که من بیشتر اولیشو بهت پیشنهاد میکنم.بعد می تونی کتابهای تستی رو بگیری و تست بزنی.ولی چون وقت زیاد داری به نظر من همون کتابهای درسی را بخون چون سوالات خارج از آنها نیست.در ضمن اکثر بچه های فنی تو اون درس ها ضعیف هستند و ربطی به خنگ بودن ندارد و معدل شما خیلی خوب شده و چون کنکور به ضریب ها بستگی داره و شما دروس تخصصیت خوبه اگه سوالات عمومی رو هم جواب ندی(اکثرا ریاضی و فیزیک رو نمی زنند) و تخصصیت خوب باشه مطمئنا یه جای خوب قبول میشی چون ضریب دروس تخصصی بالاست البته ریاضی و فیزیکم بالاست ولی وقت گیره.
در ضمن اسمتونو به ما نگفتی؟
یک کیلو باش ولی مرد باش.نیم کیلو باش ولی آدم باش
خیلی خیلی خیلی خیلی سپاس گزارم
اسم من دانیاله
راستی تحصیلات شما چیه خیلی خوشحال میشم باهاتون بیشتر آشنا شم
اسم من دانیاله
راستی تحصیلات شما چیه خیلی خوشحال میشم باهاتون بیشتر آشنا شم
تو کنکور کاردانی مدار نیست، اسمش "سخت افزاره"، همون مباحث مداره در حد ساده تر.
**روزگارِ غریبیست، نازنین
****و عشق را
******کنارِ تیرکِ راهبند
********تازیانه میزنند.
<><><><><><><><><><><><><><>
تاپیک کنکوری های کارشناسی ناپیوسته-سراسری91 و علمی کاربردی90
<><><><><><><><><><><><><><>
اطلاعیه!تطبیق واحد از دانشگاهی به دانشگاهی دیگر
سلامdmpic نوشته شده:واقعا کمک بزرگی به من کردین و من جواب خیلی از سوالام رو گرفتم یه چند تا سوال دیگه هم داشتم که خیلی ممنون میشم اگه دوباره کمکم کنید
1: دفترچه انتخاب رشته ؟
دوست عزيز شما مقطع كاردانى رو مي خواين امتحان بدين و موقع ثبت نام رشته خودتون كه كامپيوتره امتحان مى دين با بچه هاى فنى و حرفه اى و همون موقع هم انتخاب شهر مى كنبن و كنكورتون يه مرحله اى هستش
2: تاريخ اومدن دفترچه ثبت نام اعلام ميشه در صفحه اصلى سايت كارشناسى ، لينك زير رو كليك كنيد (جدول زمان بندی کنکورهای سراسری، آزاد و علمی کاربردی )
http://karshenasi.com/
شما تاريخ ثبت نام مقطع كاردانى سراسرى ، كاردانى آزاد و كاردانى علمى كاربرى رو دنبال كنيد
3: .....
4 : در پست قبلى لينك هايى رو گذاشته بودم روش كليك مى كردين ميومد !
تا جايى كه من مى دونم ، شما رشتتون كاردانشه از كتاباى تخصصى شما تو كنكور نمياد
Unknown نوشته شده:
به دلیل اینکه دروس تخصصی در امتحان کنکور کاردانی طبق آمار سالهای پیش ضریبش 15 هستش صد در صد تخصصی رو بیشتر بخونین نتیجه بهتری می گیرین و از بین دروس تخصصی از همه مهمتر درس برنامه سازی هستش چون تعداد سوال هایی که از این درس میاد بیشتر از همه ست مبانی کامپیوتر و سخت افزار با هم سوال میدن و اکثرًا هم تعداد سوالای سخت افزار بیشتر از مبانی کامپیوتر هستش !
دروس تخصصی با ضریب 15
برنامه سازی 1و2و3 - 20 سوال
سخت افزار و مبانی کامپیوتر - 15 سوال
سیستم عامل 1 و 2 - 15 سوال
شبکه های کامپیوتری - 10 سوال
بانک اطلاعاتی - 10 سوال
البته ریاضی 3 پودمانی هم شاید باشه امسال رو نمی دونم که اونم 10 سوال داده بودن
منبع اصلی تخصصی :
کتابای تخصصی بچه های شاخه ی فنی و حرفه ای
منبع تستی :
آموزش نکته به نکته (هر کدام از دروس به صورت جداگانه )
از انتشارات اندیشه عصر فارابی هستش (البته این نظر منه کتابای بهتری هم هستند)
همون انتشارات نوین پژوهشم داری بخون خوبه ....
دروس عمومی
ریاضیات (ریاضی 1و2) -- 20 سوال - ضریب 4
فیزیک (فیزیک 1) 15 سوال - ضریب 2
شیمی (شیمی 1) -- 15 سوال - ضریب 2
زبان و ادبیات فارسی (ادبیات 1و 2 - زبان فارسی 1و2) -- 15 سوال - ضریب 2
فرهنگ و معارف اسلامی(دین وزندگی 1و2و3) -- 15 سوال - ضریب 1.5
زبان خارجی(انگلیسی 1و2) -- 15 سوال - ضریب 1
زبان عربی (عربی 1و 2) -- 15 سوال - ضریب 1
منبع اصلی :
کتابایی درسی
منبع تستی :
کتابای عمومی از انتشارات قلم چی (بازم نظر منه از انتشارات دیگه هم خوبه )
در مورد دروس عمومی هم همین طور که می بینین ریاضی از همه ضریبش بیشتره تو کنکور کاردانی ریاضی بهت سخت نمی دن نتونی حل کنی شیمی و فیزیک هم خیلی آسون می دن حیفه نخونی ادبیات هم کلمات و تاریخ ادبیادت و بیاموزیم و اینا رو خیلی بخون دین و زندگیم که آسونه بیشتر متناشو بخون و اونجاهایی که ربطش می دن به آیه ها و زبان انگلیسی و عربی هم که قواعد و کلمات ...
موفق باشید
خوبـے ؟
انصافا دست گل همه ی بچه ها درد نکنه انصافا همه یپا کارشناسن....من خودم که خیلی حال کردم البته از سایت کارشناسی باید کارشناسای خبره ی اینجوری چنین انتظاری داشت...

شب را به روزر و روز را به شب بی هیچ ناکجایی می رسانیم بی آنکه غافل از پایان لحظه لحظه های عمرمان باشیم...
و هر روزمان تکرار روز های قبل و قبل و باز هم قبل می باشد بی آنکه روزی نو داشته باشیم...تکرار هم برایمان عادت شده و چه روزی پایان تکرار هاست... این را هم کسی نمی داند
جزوه ایجاد بانک اطلاعاتی دکتر معصومی
http://qiau.ac.ir/teacher/files/41491/0 ... -38-40.zip
و هر روزمان تکرار روز های قبل و قبل و باز هم قبل می باشد بی آنکه روزی نو داشته باشیم...تکرار هم برایمان عادت شده و چه روزی پایان تکرار هاست... این را هم کسی نمی داند
جزوه ایجاد بانک اطلاعاتی دکتر معصومی
http://qiau.ac.ir/teacher/files/41491/0 ... -38-40.zip