بچه ها اما فکر نمی کنم مختلط نباشه.
یعنی 2 سال میشه اون شهر و اون دانشگاه و تحمل کرد ؟.. ای خــــــــــدا
کس دیگه ای بجز من تو قم دانشگاه قبول نشده؟
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

shabnam22 نوشته شده:تونستم ببینم انتخاب اول قبول شدم اما نمیرم چون دور زدم .نمره کلم شده 5129 به نظرتون با این نمره کجا دور تهران قبول میشدم ؟

ebne_sina نوشته شده:از وقتی رفتم تو سایت دانشگاه ازاد قم و دیدم رئیس کل دانشگهش یه اخونده حساب کار دستم اومده. بعضی از بچه هاشون میگن تابستون اگه استین کوتاه بپوشی حراست رات نمیده!! تو خیابون هم بهت تذکر میدن و ...![]()
بچه ها اما فکر نمی کنم مختلط نباشه.
یعنی 2 سال میشه اون شهر و اون دانشگاه و تحمل کرد ؟.. ای خــــــــــدا
کس دیگه ای بجز من تو قم دانشگاه قبول نشده؟
تهران شمال ولی عصر بالاتر از میرداماد ساختمانش که اطلا تعریفی نداره خیلی داغونkonkoorkk نوشته شده:لطفا بگید تراز آخرین قبولی تهران جنوب و تهران شمال چند بوده؟
کلا کدومش بهتره؟ برای سال دیگه میخوام. من ساکن تهران هستم. تهران جنوب که سمت ابوذر-محلاتی-آهنگ هست. حالا کسی میدونه تهران شمال کجاست؟

cd2012 نوشته شده:چرا هیجکس جواب منو نمیدههههههههههههههههههههههههههههههه
لطفا بهم جواب بدید. لطفا لطفا لطفا لطفا لطفا لطفا لطفا لطفا بهم بگید خمینی شهر دانشگاه خوبییه؟ با اینکه من آبادانیم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

konkoorkk نوشته شده:لطفا بگید تراز آخرین قبولی تهران جنوب و تهران شمال چند بوده؟
کلا کدومش بهتره؟ برای سال دیگه میخوام. من ساکن تهران هستم. تهران جنوب که سمت ابوذر-محلاتی-آهنگ هست. حالا کسی میدونه تهران شمال کجاست؟

دقیقا منم اهوازم آبادان قبول شدم.بازم زورم میاد برم کاش اهواز کارشناسی را میورد.فککنم اهواز کارشناسی پیوسته نرم افزار هم نداشته باشه.اما بازم آزاد ارزش د اره نسبت به غیرانتفاعی که میگن اندازه کودکستان اونم با این قیمتاmohammad i نوشته شده:cd2012 نوشته شده:چرا هیجکس جواب منو نمیدههههههههههههههههههههههههههههههه
لطفا بهم جواب بدید. لطفا لطفا لطفا لطفا لطفا لطفا لطفا لطفا بهم بگید خمینی شهر دانشگاه خوبییه؟ با اینکه من آبادانیم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
دوست خوبم به نظرت این همه راه بری تا اصفهان برای آزاد به صرفه هست ؟
اگه خانمی که باید هزینه 200 تا 300 تومنی خابگاه رو هم بدی یا شاید بیشتر هر ترم واسط 1600 تا 1700 در میاد اصلا به صرفه نیست .
شاید بهمن باز ورودی بگیره آزاد شما به نظر من اصلا صلاح نیست این همه خرج کنی من امسال با کمی خوندن آبادان قبول شدم با رتبه 35 .بچه اهوازم .اهواز کارشناسی نداره .بازم زورم میاد چون هزینه ها خیلی میره بالا

mohammad696 نوشته شده:دقیقا منم اهوازم آبادان قبول شدم.بازم زورم میاد برم کاش اهواز کارشناسی را میورد.فککنم اهواز کارشناسی پیوسته نرم افزار هم نداشته باشه.اما بازم آزاد ارزش د اره نسبت به غیرانتفاعی که میگن اندازه کودکستان اونم با این قیمتاmohammad i نوشته شده:cd2012 نوشته شده:چرا هیجکس جواب منو نمیدههههههههههههههههههههههههههههههه
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
دوست خوبم به نظرت این همه راه بری تا اصفهان برای آزاد به صرفه هست ؟
اگه خانمی که باید هزینه 200 تا 300 تومنی خابگاه رو هم بدی یا شاید بیشتر هر ترم واسط 1600 تا 1700 در میاد اصلا به صرفه نیست .
شاید بهمن باز ورودی بگیره آزاد شما به نظر من اصلا صلاح نیست این همه خرج کنی من امسال با کمی خوندن آبادان قبول شدم با رتبه 35 .بچه اهوازم .اهواز کارشناسی نداره .بازم زورم میاد چون هزینه ها خیلی میره بالاخوابگاهشون 250تومن شهریه 500تومن چه خبره اونم واسه یه مدرک غیر انتفاعی.البته اعتراف میکنم که اگه غیر انتفاعی اهواز قبول میشدم میرفتم فقط فققط بخاطر راهش .اما اگه آزاد اهوازم این رشته را داشته ب.د آزاد میرفتم .الانم تنها مشکلم راه همین.دوستان فاصله اهواز تاآبادان چقدره؟

مرسی ...خدا کنهbehyal نوشته شده:دانشگاه آزاده نترس همین که جیبتو ببینن دهنشون بسته میشه و بند و تبصره عوض میشهkhorshid1367 نوشته شده:دوستان من توی ثبت نام آزمون اشتباهی زدم کاردانی پیوسته هستم در حالی علمی کاربردی خوندم و کاردانی ناپیوسته است (تازه فهمیدم !!!) و رشته ام هم کامپیوتر فناوری اطلاعات هست .حالا چی میشه ؟ ممکنه ثبت نام نکنن برای اینکه مغایرت داره اطلاعاتم ؟؟!!!![]()
چی کار کنم ؟ آخه تو شرایط ثبت نام نوشته باید (- ضمناً در هنگام ثبت نام بايد نوع فوق ديپلم قبول شدگاني كه در دوره هاي كارداني پيوسته، مراكز آموزش ضمن خدمت آموزش و پرورش و دانشسراهاي سابق ( نه تربيت معلم ) فارغ التحصيل شده اند دقيقاً با مندرجات صفحه ( 4) و ( 5 ) و همچنين جدول شماره 1 مندرج در دفترچه راهنماي آزمون كارشناسي ناپيوسته مطابقت داشته باشد در غيراينصورت از آنان ثبت نام به عمل نخواهد آمد)
حالا چی کار کنم ؟؟
تکمیل ظرفیت ندارهmahssa_r نوشته شده:بچه ها من انتخاب اولم رامسره اما نمیخوام برم
میتونم توی تکمیل طرفیت دانشگاه دیگه ی برم؟
خواهشا ج بدید