دکتر گفت فلان سیرک برو آنجا دلقکی است،انقدر می خنداندت
که غمت را فراموش کنی،
مرد لبخندی زد و گفت : من همان دلقکم!!!!!!!
مدیر انجمن: Moh3n II
آخیییییی خیلی قشنگ بود ممنون آرزوی عزیزarezu نوشته شده:مردی پیش روانپزشکی رفت و از غم بزرگی که در دل داشت گفت،
دکتر گفت فلان سیرک برو آنجا دلقکی است،انقدر می خنداندت
که غمت را فراموش کنی،
مرد لبخندی زد و گفت : من همان دلقکم!!!!!!!
خواهش میکنم عزیزم. دقیقا. واسه همینه که میگن از ظاهر آدم ها چیزی رو نمیشه فهمید.آخیییییی خیلی قشنگ بود ممنون آرزوی عزیز![]()
میگم خیلی اوقات اینجوریه ها
بیشتر کسایی که سعی میکنن مردمو بخندونن خودشون یه مشکل یا غم بزرگ تو دلشون دارن
آقای اشکاناشکان خان نوشته شده:این داستان کاملا مندراوردی هست من همینو ولی به یه شکل دیگه خوندم وکاملا بی معنیه اصلا معنی ندارهlili919 نوشته شده:باب توبه
مردی از اهل حبشه نزد رسول خدا(ص) آمد و گفت:یا رسول الله!گناهان من بسیار است آیا در توبه به روی من نیز باز است؟
پیامبر(ص)فرمود:آری,راه توبه بر همگان هموار است.تو نیز از آن محروم نیستی.
مرد حبشی از نزد پیامبر (ص) رفت.مدتی نگذشت که باز گشت و گفت:یا رسول الله! آن هنگام که معصیت می کردم,خداوند, مرا می دید؟
پیامبر(ص) فرمود:آری, می دید.
مرد حبشی آهی سرد از سینه بیرون داد و گفت:توبه جرم, گناه را می پوشاند,چه کنم با شرم آن؟
در دم نعره ای زد و جان بداد.
من منظور شما رو متوجه شدم و نمی خواستم خدایی نکرده کسی رو نصیحت کنم چون من در حدی نیستم که بخوام نصیحت کنم ولی با حرف شما هم موافق نیستم (مسخرس واژه در دم جان داد)چون در زمان پیامبر مردم زیاد مثل الان از دین آگاهی نداشتن(مثل جایی که میگه آیا در زمان گناه خدا من رو میدید)همه ی ما میدونیم که خدا مارو میبینه , همچنین در اون زمان مردم پایبند تر از ما بودولی باید بگم که منظور منو درست متوجه نشدین منظور من این بود که اولا همه آدما میدونن که خدا شاهد اعمالشونه ولی در لحظه گناهه که خدا رو فراموش کرده و مرتکب گناه میشه شاید بعد از گناه احساس پشیمونی بکنه که اگه انسان خداترسی باشه حتما میکنه و در صدد جبرانش برمیاد نه دردم جان بده که واقعا خیلی (مسخرس واژه در دم جان داد) انسان هیچ وقت از گناهی که انجام داده بعدش از شدت ناراحتی نمیمیره....وهر چیزیو که میگن و میشنویم نباید به راحتی قبول کنیم ....
پس اینجور که شما میگی دنیا باید گلستان باشه و خدا نباید سوره توبه رو نارل میکرد و خدا نباید صد ها بار در قرآنش میگفت توبه کنید .... جد ما آدم عینن در محظر خدا بود خدارو و بهشتشو دیده بود ولی گناه کرد و توبه کرد...
همه ما میدونیم که خدا شاهد اعمال ماست اینو هیچ کس نمیتونه انکار کنه پس چرا باز مرتکب گناه میشیم؟؟؟؟ا
من نگفتم که من گناه نمیکنم یه همچین چیزی برای انسان عادی مثل من ممکن نیست و به قول خودتون برا ی معصومین(ع) است.همه ی ما در طول روز ممکنه گناه هایی رو مرتکب بشیم دروغ,تهمت,غیبت,...و حتی گناههایی که هیچ وقت خودمون متوجه نشیم مثلا دل کسی رو بشکنیم و تا ابد مدیون بمونیم .اگر من گفتم کسی که میدونه خدا میبینتش گناه نمیکنه منظورم این نبود که من گناه نمیکنم نخیر همه ی ما گناه میکنیم و خدا رو نادیده میگریم ولی اگر ماهم مثل اون مرد حبشی به عمق قضیه که خدایی مهربان که رحمتی مثل در توبه برای ما قرار داده داره مارو میبینه و در عین حال مارو میبخشه نه تنها در دم جان میدیم بلکه از شرم به تلی از خاکستر تبدیل میشیم.پس شما ماشاالله که اینقدر خوب مفهمین پس هرگز نباید گناه کنید شما که اینقدر قشنگ صحبت میکنی وهمه چیزو میدونی گناه برای شما جایگاهی نداره پس خیلی باید نسبت به ماها حواستون جمع کنین چون در صورت گناه خدارو استغفر الله به مسخره گرفتین
سلاممن واقعا عذز میخوام من قصدم بی ادبی نبود اشتباه از من بود دوباره عذر میخوام
نظر شما هم برای من خیلی قابل احترامه اینو از صمیم دل می گمهرکسی نظری داره نظره شما برای من واقعا قابل احترامه...
من بسیا از هم صحبتی با شما خوشحالم و خوشحال تر از اینکه عقاید همو شنیدیم.منم از شما هیچ دلخوری ندارم و به قول خودتون ما با هم دوستیم.نه نه اصلا من اصلا آدمی نیستم که از کسی دلخور بشم خیلی خیلی هم خوشحالم که تونستیم بحث بکنیم نظرات همو بشنویم چون به نظر من این بحثا لازمه شاید من از 100% اعتقاداتم فقط 5% حقیقت باشه ما میتونیم با بحث کردن تو این زمینه ها عقاید همو بشنویم و اونایی که بنظرمون درسته رو با کمال میل بپذیریم و سطح علمی یا عقیدتی خودمونو ببریم بالا اصلا دلخوری معنی نداره ما با هم دوستیم مگه نه؟
همچنیناشکان خان نوشته شده:خیلی خوشحالم از این که میبینم ذهن باز و روشن فکر داری لیلی خانوماز آشنایی باتون خرسندم