راهنمایی
مدیر انجمن: rosa_127
- ncs2008
- کاربر معمولي

- محل اقامت: کرج سیتی
- تماس:
Re: راهنمایی
ببین بقیه چطور موفق شدن تو هم همون راه رو برو.shayda نوشته شده:سلام یک راهنمایی خوب می خوام برای کنکور کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی رشته نرم افزار سال90 خیلی لازم دارم چه منابعی باید بخونم؟
اگه وقت داری بشین کتابهی مرجع را بخون اگه نه بگو رشتت چیه تا من کمکت کنم؟
یک کیلو باش ولی مرد باش.نیم کیلو باش ولی آدم باش
ncs2008 نوشته شده:ببین بقیه چطور موفق شدن تو هم همون راه رو برو.shayda نوشته شده:سلام یک راهنمایی خوب می خوام برای کنکور کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی رشته نرم افزار سال90 خیلی لازم دارم چه منابعی باید بخونم؟
ممنون از راهنماییتون رشته من نرم افزار می خوام واسه کنکور کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی سال90 بخونم که همزمان با ترم 4 کاردانی من است. نه می دونم چه منابعی بخونم ونه برنامه ریزی درستی دارم لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم.
- ncs2008
- کاربر معمولي

- محل اقامت: کرج سیتی
- تماس:
ببین هیچکی بهتر از خودت نمی تونه برات برنامه ریزی کنه و اگه بیرون هم بری مشاور ازت چند تا سوال می کنه و بعد بر اساس او برات برنامه ریزی می کنه و اصلا اگه جایی رفتی که یه برنامه عمومی که به همه میدن بدون اینکه ازت درباره نحوه خوندن و... سوال کنن بهت دادن اصلا بدون همش کشکه.shayda نوشته شده:ncs2008 نوشته شده:ببین بقیه چطور موفق شدن تو هم همون راه رو برو.shayda نوشته شده:سلام یک راهنمایی خوب می خوام برای کنکور کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی رشته نرم افزار سال90 خیلی لازم دارم چه منابعی باید بخونم؟
ممنون از راهنماییتون رشته من نرم افزار می خوام واسه کنکور کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی سال90 بخونم که همزمان با ترم 4 کاردانی من است. نه می دونم چه منابعی بخونم ونه برنامه ریزی درستی دارم لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم.![]()
اگه وقت نداری کتب مرجع را بخونی تو تخصصی ها کتاب درس و کنکور مقسمی خیلی خوبه فقط ذخیره دکتر رانکوهی جلد اول خوبه.عمومی ها هم همون اندیشه یک خوبه-زبان تخصصی همون که تو دانشگاه خوندی خوبه و کافیه.آمار نیکوکار-
یک کیلو باش ولی مرد باش.نیم کیلو باش ولی آدم باش