اخبار و اطلاعات کنکور آزاد 86
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
-
Ramin
- farshidshd
- مشاور وِیژه

- محل اقامت: My Heart
- تماس:
چشم رامین جانrtech نوشته شده:دوست من ، من اون جرف رو زدم که شاید روی دوستان اثر بزاره و کمی قوانین رو رعایت کنند ، بالاخره اینجورام نیست که سریع پاکشون کنیم ، شما هم به جای متشنج کردن جو علیه من کمک کنی تا دیگران به قوانین احترام بزارن .
چشم
کد: انتخاب همه
دانشجوی ارشد نرم افزار- farshidshd
- مشاور وِیژه

- تماس:
خب وقتی قبول شدی معلومه که خوبهramin2004 نوشته شده:سلام به همگی
بچه ها من دزفول قبول شدم. نرم افزار کامپیوتر. با تراز 5858. بده یا خوبه؟ زیاد توو کار تراز نیستم!
می خواستم بدونم کسی از میزان شهریه ها خبر داره؟ مثلا شهریه ثابت یا اینکه کلا هر ترمی میانگین چقدر آب می خوره. لطفا اگه مطمئنین جواب بدید.
مرسی
شهریه ها هم که به واحدهایی که میگیری بستگی داره
تا 850000تومن در نظر داشته باش
موفق باشی
دانشجوی ارشد نرم افزارسلام:
اقا جان اگه كسي ازادو قبول شده باشه و بره ثبت نام بكنه و مرخصي بگيره و سراسري امتحان بده و سراسري قبول بشه و اگه بخواد از ازاد انصراف بده بايد تمام شهريه ثابت 5ترم بده يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
من قزوين قبول شدم ولي دارم فك مي كنم كه برم يا مرخصي بگيرم براي سراسري بخونم.
به نظر شما با اين وضعيت اشفته بازار منابع سراسري و كنكوراش كاره معقولانه اي هست يا نه؟ شما بودين چي مي كردين؟ارزش داره يا نه . ممنون مي شم اگه نظراتونو بدونم تا بتونم تصميم خوبي بگيرم. ممنون
يك سري دوستان مي گفتن قرار دانشگاه زنجان از كارشناسي ناپيوسته بياد بيرون اگه اون ديگه نگيره پس كرمان ايلام بيرجند مي مونه كه دانشگاه دارن ديگه. تهران كه دانشگاه نداره.
كسي اطلاعي از زنجان داره يا نه ؟
اقا جان اگه كسي ازادو قبول شده باشه و بره ثبت نام بكنه و مرخصي بگيره و سراسري امتحان بده و سراسري قبول بشه و اگه بخواد از ازاد انصراف بده بايد تمام شهريه ثابت 5ترم بده يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
من قزوين قبول شدم ولي دارم فك مي كنم كه برم يا مرخصي بگيرم براي سراسري بخونم.
به نظر شما با اين وضعيت اشفته بازار منابع سراسري و كنكوراش كاره معقولانه اي هست يا نه؟ شما بودين چي مي كردين؟ارزش داره يا نه . ممنون مي شم اگه نظراتونو بدونم تا بتونم تصميم خوبي بگيرم. ممنون
يك سري دوستان مي گفتن قرار دانشگاه زنجان از كارشناسي ناپيوسته بياد بيرون اگه اون ديگه نگيره پس كرمان ايلام بيرجند مي مونه كه دانشگاه دارن ديگه. تهران كه دانشگاه نداره.
كسي اطلاعي از زنجان داره يا نه ؟
مرسیfarshidshd نوشته شده:خب وقتی قبول شدی معلومه که خوبهramin2004 نوشته شده:سلام به همگی
بچه ها من دزفول قبول شدم. نرم افزار کامپیوتر. با تراز 5858. بده یا خوبه؟ زیاد توو کار تراز نیستم!
می خواستم بدونم کسی از میزان شهریه ها خبر داره؟ مثلا شهریه ثابت یا اینکه کلا هر ترمی میانگین چقدر آب می خوره. لطفا اگه مطمئنین جواب بدید.
مرسی
موفق باشی
می دونم به واحد بستگی داره. خوب شهریه ثابت چی؟
این 850 که گفتی میانگین ترمه دیگه نه؟
اگه کسه دیگه هم خبر داره بگه
-
doostidoostaneh
- کاربر ساده

- محل اقامت: تهران
- تماس:
سلام
من قبول نشدم انتخاب اول خوراسگان بود برنامه نویسی 48% زدم
نمره كل 5033
یعنی میشه تو تکمیل ظرفیت قبول شم؟
کسی میدونه تکمیل ظرفیت کی میاد؟
نمره كل 5033
یعنی میشه تو تکمیل ظرفیت قبول شم؟
کسی میدونه تکمیل ظرفیت کی میاد؟
- farshidshd
- مشاور وِیژه

- تماس:
دوست عزیز یه سر به تاپیک قبولیهای دانشگاه آزاد بزنramin2004 نوشته شده:مرسیfarshidshd نوشته شده:خب وقتی قبول شدی معلومه که خوبهramin2004 نوشته شده:سلام به همگی
مرسی
موفق باشی
می دونم به واحد بستگی داره. خوب شهریه ثابت چی؟
این 850 که گفتی میانگین ترمه دیگه نه؟
اگه کسه دیگه هم خبر داره بگه
اونجا متوجه میشی شهریه ها چطورن
دانشجوی ارشد نرم افزاریک خبر نیمه موثق ! هر چند که تا فردا معلوم میشه ! اما..
یکی از دوستانم که در واحد شهر ری مدیریت میخونه می گفت چند روز پیش توی بایگانی صحبتی بین دو نفر از کارکنان بود مبنی بر اینکه ورودی های بهمن کامپیوتر و یک رشته دیگه که دقیق یادم نیست چی بود و واحد تهران جنوب قبول شدند منتقل میشوند به واحد شهر ری !
نمیدونم چقدر موثق هست و اگر اینطور بشه از لحاظ ارزش مدرکی در حد تهران جنوب هست ؟ نظرتون چیه اگر اینطور باشه ؟
یکی از دوستانم که در واحد شهر ری مدیریت میخونه می گفت چند روز پیش توی بایگانی صحبتی بین دو نفر از کارکنان بود مبنی بر اینکه ورودی های بهمن کامپیوتر و یک رشته دیگه که دقیق یادم نیست چی بود و واحد تهران جنوب قبول شدند منتقل میشوند به واحد شهر ری !
نمیدونم چقدر موثق هست و اگر اینطور بشه از لحاظ ارزش مدرکی در حد تهران جنوب هست ؟ نظرتون چیه اگر اینطور باشه ؟
سلام .
اقا مي خواستم بدونم به نظرتود اگه بخويام دانشگاه ازاد رو دسته بندي كنيم چه طور دسته ميكنين
1 تهران شمال 2 مركز 3 جنوب 4 كرج 5 قزوين و ....
من متاسفانه با تراز خوب قز وين قبول شدم مي خوام ببينم ازاد تهران جنوب چه طورياست.
من از يككي از استادا شنيدم كه تهران فقط دهن پر كنه و قزوين حرف اولو مي زنه.
خوشحال مي شم نظرتونو بدونم
درباره نقل انتقال من شنيدم اول بايد تراز بالا باشه و اگه بالا بود بايد كل شهريه دانشگاه اولتو بدي؟ حقيقت داره؟؟؟؟
اقا مي خواستم بدونم به نظرتود اگه بخويام دانشگاه ازاد رو دسته بندي كنيم چه طور دسته ميكنين
من متاسفانه با تراز خوب قز وين قبول شدم مي خوام ببينم ازاد تهران جنوب چه طورياست.
درباره نقل انتقال من شنيدم اول بايد تراز بالا باشه و اگه بالا بود بايد كل شهريه دانشگاه اولتو بدي؟ حقيقت داره؟؟؟؟
نظر من :mamad_msp نوشته شده:سلام .
1 ) جنوب
2 ) قزوین
3 ) مرکز
4 ) شمال
5 ) کرج
به نظر من از بین کل سراسری ها و آزاد ها ( البته اونایی که در مقطع کاردانی به کارشناسی پذیرش دارند) جنوب از بقیه بهتره ... البته قزوین واقعا داشگاه مطرح و خوبیه ... شاید تو بعضی از درسها , اساتید بهتری نسبت به جنوب داشته باشه ... ( البته اگه رشته شما کامپیوتر باشه ) ... معروف بودن تهران جنوب بیشتر به خاطر اینه که اساتیدش وحشتناک سخت نمره میدن !!!! مخصوصا اساتید ریاضی , فیزیک و برقش .... ( و البته بیشتر اساتیدش تو دانشگاههای مطرحی مثل علم و صنعت , تهران و ... هم تدریس می کنند...)
رتبه بندی دانشگاه های آزاد در رشته کامپیوتر تا اون جایی که من شنیدنم به این صورته:mamad_msp نوشته شده:سلام .
1.قزوین
2.تهران جنوب
3.تهران شمال
4. کرج
و .........
آقای محمد خودتونو ناراحت نکنید چون خیلی ها وضعیت شما رو دارن با تراز های بالا جایی قبول شدن که واقعا حقشون نیست ولی باید بگم دانشگاه آزاد قزوین یکی از بهترین ها و اولین در گروه کامپیوتر در ایرانه. و تیم روبوکاپش الان چند ساله که مقام اول رو کسب کرده و امسال هم مسابقات بین المللی روبوکاپ در فروردین ماه در دانشگاه آزاد قزوین برگزار میشه و تا اون جایی که من میدونم استادای واقعا عالی داره و سطح علمیش بالاست.