اینم دو تا عکس از بیرون ساختمان شماره 2 که بچه های کامپیوتر 90% کلاساشون اونجا برگزار میشه(زمستون 88)
راستی اون اسکلت ساختمونم الآن کامل شده اینم بگم که 4 تا رشته کامپیوتر . حسابداری . گرافیک و نقشه کشی کلاساش شماره 2 هست 5تا رشته دیگه تو ساختمان شماره یکه
کی شهید بهشتی کرج قبولیده؟
مدیر انجمن: مهيار
Re: کی شهید بهشتی کرج قبولیده؟
- پیوست ها
-
- DSC02328.jpg (86.52 کیلو بایت) مشاهده 5524 مرتبه
-
- DSC02325.jpg (174.46 کیلو بایت) مشاهده 5524 مرتبه
Re: کی شهید بهشتی کرج قبولیده؟
سلام ، ممنون بابت عکس هاJBL نوشته شده:اینم دو تا عکس از بیرون ساختمان شماره 2 که بچه های کامپیوتر 90% کلاساشون اونجا برگزار میشه(زمستون 88)
راستی اون اسکلت ساختمونم الآن کامل شده اینم بگم که 4 تا رشته کامپیوتر . حسابداری . گرافیک و نقشه کشی کلاساش شماره 2 هست 5تا رشته دیگه تو ساختمان شماره یکه
ما که فعلا تا یکی دو سالی اینجا هستیم
البته این مه گرفتگی و .. یه چشم انداز خوب بوجود میاره ، من که همیشه با این هوا خیلی حال کردم

در مورد سطح علمی کاملا درست میگی ، واقعا سطح علمیش بالاستask66 نوشته شده:یادش بخیر جونیاچقدر تو سرما و مه میرفتیم و میومدیم
ولی واقعا سطح علمیش خوبه

هنوزم جوونیا

درياي آرام ناخداي قهرمان نمي سازد
انتقالی به دانشگاه شهید بهشتی
باسلام من دانشجوی رشته نرم افزارکامپیوتردانشگاه امام جعفرصادق هستم ومیخواستم به دانشگاه شهید بهشتی کرج انتقالی بگیرم کسی میدونه شرایطش چطوریه وضعیت چطوریاست؟چون ازشهریارهم باید بیام کمی برام سخته اما شهرستان خیلی بدتره دیوونه کنندست واقعا میشه راهنماییم کنید برای انتقالی گرفتن به دانشگاه شهید بهشتی چیکارمیتونم بکنم؟معدلم چندباید بشه؟به دانشگاه های انقلاب وشمسی پورچطورمیشه انتقالی گرفت البته انگارممنوعه درسته؟