لطفا اگر کسی در مورد مراکز غیر انتفاعی شیراز اطلاعات داره یا دانشجوی اونجاست برام یکم از کیفیت آموزش در اونجا توضیح بده.

و اینکه لطفا بگید کدوم یکی از مراکز غیر انتفاعی بهتره؟

زند؟
پارسیان؟
حافظ؟ یا غیره؟
منون میشم کمکم کنید.
مدیر انجمن: مهيار
حبیب آخر دفتر اسمبلی منو نیاوردی.habibhabib نوشته شده:با سلام
با رتبه 2372 غیر انتفاعی زند قبول شدم 3 تا ساختمان داره یکی مدیریت موسسه روبروی در همیشه بسته ی باغ ارم تا بخوی بری اون بر خیابونم ماشین لهت میکنهمتاسفانه معلماش تند تند درس می دن ولی سوادشون خوبه ولی چه فایده وقتی تند تند درس می دن فایده ای داره جزوشونم که خود آموز نیست و جزوه رو دیکته نمی کنن دانشجو باید از روی تخته کپی کنه و نکات درسو خودش بنویسه ولی استاد نکات رو می گه ولی چون تند تند میگه اصلا نمیشه نوشت
همه ی اساتید از دم میان ترم میگیرن پدرتو در میارن بعد توی پایان ترمم اثر میدن حالتو جا میارن خیلی دانشگاه شلوغیه همش پره دختره 2 تا ساختمون تدریس داره یکی قصردشت یکی ستارخان توی مسیرهای پر ترافیک شیراز
معلما نمره نمیدن معدلت اینجا میات پایین نه سواد گیرت میات نه نمره فقط اذیت میشی ترم اول تعمیرات ساختمانی داشتن توی خاک و صدای تیشه و کلنگ و چکش و صدای سنگ برقی و صدای و بوی جوشکاری رفتیم کلاس و خیلی اذیت شدم هیچ احترامی قائل نبودن برای ما توی ساختمان ستارخان بودیم حتی توالتش دم در ورودی ساختمونشه یعنی تو که وارد میشه اول ی سلام به توالت میدی بعد میری توی دانشگاه من انصراف میدم میرم دانشگاه آزاد