خوب اطلاعاتی که در مورد جهاد دانشگاهی هستش اندکی قدیمیه ،سعی می کنم آپتولیتش کنم.
(راستی من دانشجوی جدیدالورود 90 هستم رشته مهندسی کامپیوتر)
اول اینکه جهاد امسال رتبه پذیرشش به 3000 نرسیده و اونایکه مثلا 3200 شدن رفتن کارون!
دوم اساتید سخت گیر و فوق العاده تقریبا متخصص دارن که دست مدیرگروه ندرده!(پدرمون درومده

)
سوما اینجا رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار در مقطع ارشد داره(که دانشگاه شهید چمران نداره)
فضای نسبتاً خوبی داره و بزرگ -سلف سرویس(ژتون=700;)-بوفه-اینترنت Wi-Fi-از نظر سرویس دهی اتوبوس های خط واحد،سرویس ها از فلکه چهار شیر و مرکز شهر تا دم دانشگاه هستن به طور سریع السیر(فقط یکی باید بغلت کنه و ببرتت تو یونی) و... این رو هم بگم واحد فرهنگی و بسیج دانشجویی فعال و همچنین انجمن های علمی خیلی فعالی داره(تقریبا هر هفته یکی دوتا همایش علمی فرهنگی هست الان که دارم پیام می زارم فردا قراره آقای دهنوی رو دعوت کنن(در مورد ازدواج

))
در مورد اساتید بگم کادر قوی داره که 3تا از اساتید ما دانشجوی دکترا هستن(تو ارمنسان و هند و...) بقیه هم مثلا یکسشون ارشد رو علم و صنعت گرفته اونیکی امیرکبیر و...
یه توصیه به دوستانی که در کاردانی هستن و می خوان این دانشگاه رو انتخاب کنن یا هر دانشگاه دیگه:
سعی کنید برنامه نوسی تون رو قوی کنید که مثل الان ما توی هچل نیوفتید(باور کن)