اینکه دخترا باهوشترند یا پسرا جایه حث داره به هرحال هم دختر باهوش پیدا میشه هم پسر خدا هرکسی رو یه جوری آفریده شاید دوتا پسر رو که باهم مقایسه کنید(توجه داشته باشید پسر) یکیشون آی کیوش در حد منفی باشه یکیشون در حد 200!!!(که بعید می دونم) خلاصه نمیشه گفت جنس مونث باهوشتره یا مذکر هردوشون خوب و بد دارن
از این نظر هم که میگین آقایون استرس کنکور دارن باید عرض کنم این حس برای خانوما هم هست حالا به چند دلیل فقط خواهشا از این دلایل سو استفاده نکنید اقایون چون دارم با صداقت عرض می کنم
1- مهمترین استرس خانوما اینه که اگه کنکور قبول نشن و دانشگاه نیان شوهر گیرشون نمیاد (اینو دیشب داداشم می گفت)!!! با عرض معذرت از خانومایه محترمه
2- استرس از اینکه که اگه دانشگاه قبول نشن خانواده دست از سرشون بر نمیدارن و هرکی بگه می خوام بیام خواستگاری خانواده اجازه میدن بیاد (خب همه خانومه که دنبال ازدواج و شوهر نیستن که شاید یکی درس رو بیشتر از شوهر دوست داشته باشه)
3-اگه دانشگاه قبول نشن و مدرک نگیرن پس فردا تو مهمونی چجوری برای دخترخاله شون کلاس بیان؟ یا به دخترعمه شون بی محلی کنن و ادای خانوم مهندسا یا خانوم دکترا رو در بیارن؟ خلاصه می خوان از دیگران کم نیارن و بگن ما ... هستی م!!!
4- ...
بسه دیگه آقایون خیلی پررو شدید برید یه تاپیک دیگه رو بخونید
بالاخره یکی اینجا پیدا شد که اعتراف کنه واقعا دقدقه های خانومها از درس خوندن چیه
بستگی داره آی کیو رو در چی ببینید
به عنوان نمونه یه مثال واضح بگم همینجا
مثلا خانومها تو کل ترم هر چی که فلان استاد میگرو یادداشت میکنن حتی حضور غیابشو که آره شمسی جون در جلسه 13 در تاریخ فلان غایب بود

شاید استاد بخواد از این سئوال بیاره
اما آقایون با آسودگی خاطر میشینن درسو گوش میدن گهگاهی هم با دوستشون میگنو میخندن و حالا اگه امکان این باشه که حرفی هم تو کلاس بگنو بقیه بخندن و روحشون رو شاد کنن , خوب اینکارو هم میکنن و حالا اگه مثلا لاوشون هم زنگ بزنه بلند میشن مثه یه جنتلمن میرن بیرون و تا آخر کلاس حرف میزنن . حتی دقدقه اینو هم ندارن که سر کلاس حضور پیدا کنن که حاظری بخوان بخورن . آخر ترم هم مثه مرد میرن جزوه اون خانوم رو میگیرنو میخونن . بعد که نتیجه میاد خانومه با اون همه که زور زده سر کلاسها حاظر شده این همه درس خونده تا استاد سئوالی پرسیده سریع جواب داده میشه 18 آقاهه هم میشه 18 حالا فرق اینا بنظرتون تو همون آی کیو نیست ؟؟
باور کنید من نمونه بارز اینو دیدم هم موقع کنکور هم تو دانشگاه . حتی موقعی که جزوه یه بنده خدایی رو میخوندم رو زمین کتابخونه از خنده قلط ( غلط نه ها فک کنم قلت یا غلت باشه ) میزدم .
تفلی دوست من که با هزار امیدو آرزو جزوه رو رفته بود از خانوم آرزوهاش گرفته بود بس که بهش خندیدم بهش برخورده بود
پاورقی : البته اندکی مزاح بود و خواستیم واضحات به چشم بیاد فقط !! و از حقوق آقایون دفاعی کرده باشیم .

پيش از سحر تاريك است،اما تا كنون نشده که آفتاب طلوع نکند... به سحر اعتماد کنيد.
شکست وجود ندارد مگر در ذهن سازندهاش!
-------------------------------------------------------------------
بوي جوي موليان آيد همي
ياد يار مهربان آيد همي
ديگه آموي و درشتي هاي او
زير پايم پرنيان آيد همي
--------------------------------------------------------------------------
به سلامتي بچه هاي قديم که با ذغال واسه خودشون سيبيل ميذاشتن تا شبيه باباهاشون بشن نه بچه هاي الان که ابروهاشونو بر ميدارن تا شبيه مادراشون بشن