درس بلت نبودی فلکت می کردن که دفه بدی آدم بشی درس ات رو درست بخونی بیای سره کلاس

حالا آخره عمری استاده میاد بهت پیشنهاد میده بیا با خودم کلاس بردار پولش رو بده 20 تو بگیر برو حالشو ببر

استاد این ریختی ندیده بودم

مدیر انجمن: rosa_127
هيهات منا الذلة کشتی شکسته گانیم...eli نوشته شده:خو من که خودم می دونم پـــــــــــــــــــــــــــــیر شدم
کد: انتخاب همه
دانشجوی ارشد نرم افزار
مادر رستم هم موهاش اینقدر بلند بود که از پنجره اتاقش موهاشو انداخت بیرون؛ بابای رستم موهاشو گرفت اونوقت مامانش موهاشو کشید بالا بابای رستم اومده تو اتاق مادر رستم بعدشم که دیگه وقتی بابای مامان رستم اینو فهمید مجبور شد با عروسیشون موافقت کنهMilo نوشته شده:از بیکاری داشتم کارتون نیگا میکردم یاده اون کارتونه افتادم که دختره تویه یه برج گیر کرده بود بد موهاش اینقده بلند بود که ازش طناب ساخت از پنجره برج در رفت از گیره اون آقا دزدهبه فکرم افتاد موهام رو مثله اون بلند کنم از یک جا فرار کنم شاید اسمم رو تو کتاب گینس هم ثبت کردن ... والا
![]()
![]()
عسل نوشته شده: مادر رستم هم موهاش اینقدر بلند بود که از پنجره اتاقش موهاشو انداخت بیرون؛ بابای رستم موهاشو گرفت اونوقت مامانش موهاشو کشید بالا بابای رستم اومده تو اتاق مادر رستم بعدشم که دیگه وقتی بابای مامان رستم اینو فهمید مجبور شد با عروسیشون موافقت کنه
از اینم می تونی الگو بگیری
عسل نوشته شده:مادر رستم هم موهاش اینقدر بلند بود که از پنجره اتاقش موهاشو انداخت بیرون؛ بابای رستم موهاشو گرفت اونوقت مامانش موهاشو کشید بالا بابای رستم اومده تو اتاق مادر رستم بعدشم که دیگه وقتی بابای مامان رستم اینو فهمید مجبور شد با عروسیشون موافقت کنهMilo نوشته شده:از بیکاری داشتم کارتون نیگا میکردم یاده اون کارتونه افتادم که دختره تویه یه برج گیر کرده بود بد موهاش اینقده بلند بود که ازش طناب ساخت از پنجره برج در رفت از گیره اون آقا دزدهبه فکرم افتاد موهام رو مثله اون بلند کنم از یک جا فرار کنم شاید اسمم رو تو کتاب گینس هم ثبت کردن ... والا
![]()
![]()
از اینم می تونی الگو بگیری
کد: انتخاب همه
دانشجوی ارشد نرم افزار