در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کارشناسی ارشد بپردازید
مدیر انجمن: rosa_127
-
pooyan_wenger
توسط pooyan_wenger » چهار شنبه 23 بهمن 1392, 5:13 pm
درود بر عزیزان
به علت مشکلاتی که داشتم نتونستم برای ارشد 93 بخونم و فقط یک تست زدم!!!!اونم برای درس حسابرسی که ضریب 3 هست و اون هم درست زدم با افتخار
به نظر کارشناس و مشاور عزیز اصلا باید امید داشته باشم برای غیرانتفاعی؟؟؟!!! یا برای آزاد تلاش کنم؟؟
ممنون از سایت مفیدتون
-
peyman
- مدیر کل

- محل اقامت: MACS0647- JD
-
تماس:
توسط peyman » چهار شنبه 23 بهمن 1392, 11:52 pm
pooyan_wenger نوشته شده:درود بر عزیزان
به علت مشکلاتی که داشتم نتونستم برای ارشد 93 بخونم و فقط یک تست زدم!!!!اونم برای درس حسابرسی که ضریب 3 هست و اون هم درست زدم با افتخار
به نظر کارشناس و مشاور عزیز اصلا باید امید داشته باشم برای غیرانتفاعی؟؟؟!!! یا برای آزاد تلاش کنم؟؟
ممنون از سایت مفیدتون
شما که اینهمه زحمت کشیدید رفتید سر جلسه حداقل کل برگه پاسخنامه رو سیاه میکردید چون 25% احتمال درست بودنش هست! یکمی دقت کنید و گزینه های قلط قطعی رو کم کنید احتمال درست بودن بالاتر میره و از یه تست خیلی بهتر میشه
بعضیا همینجوری قبول شدند
...
-
pooyan_wenger
توسط pooyan_wenger » پنج شنبه 24 بهمن 1392, 12:26 am
peyman نوشته شده:pooyan_wenger نوشته شده:درود بر عزیزان
ممنون از سایت مفیدتون
شما که اینهمه زحمت کشیدید رفتید سر جلسه حداقل کل برگه پاسخنامه رو سیاه میکردید چون 25% احتمال درست بودنش هست! یکمی دقت کنید و گزینه های قلط قطعی رو کم کنید احتمال درست بودن بالاتر میره و از یه تست خیلی بهتر میشه
بعضیا همینجوری قبول شدند
من اینکارو طی دوران کاردانی و کارشناسی انجام دادم سیاه کردن رو ولی متاسفانه شانسه خیلی کمی دارم بهتره بگم بدشانسم چون برا کارشناسی -40% معارف رو زدم و -20% زبان -3% صنعتی بود فک کنم
برا همین ایندفه ریسک نکردم
ممنون باز تو این بدشانسم شاید یه فرجی بشه
ممنون
-
mohsen_nt
-
تماس:
توسط mohsen_nt » پنج شنبه 24 بهمن 1392, 8:35 pm
امیدوارم همون یک تست قبول بشی ولی بعید می دانم با یک تست درست قبول شدن آن هم ارشد!!!
شاید اگر کاردانی بود با یک تست درست قبول می شدی ولی این ارشد هست و ظرفیت های ان بسیار کم هست.البته هیچ چیز مشخص نیست تا نتایج قطعی بیاد

-
pooyan_wenger
توسط pooyan_wenger » جمعه 25 بهمن 1392, 12:38 am
mohsen_nt نوشته شده:امیدوارم همون یک تست قبول بشی ولی بعید می دانم با یک تست درست قبول شدن آن هم ارشد!!!
شاید اگر کاردانی بود با یک تست درست قبول می شدی ولی این ارشد هست و ظرفیت های ان بسیار کم هست.البته هیچ چیز مشخص نیست تا نتایج قطعی بیاد

ممنون از روحیه
گفتم شانس ندارم من کلا دستم به تست خوبه ولی همش منفی
هزینه ای که برا شهرستان رفتم باید بدم برا غیرانتفاعی با واحد الکترونیکی تهران یکی میشه
زنگ زدم گفت بیا ثبت نام
گفتم از نظر مالی یکی هستن ما هم که یلخی مدرک میگیریم اینم میریم و یک تست میزنین شاید فرجی حاصل بشه

-
kamyar_ku
- کاربر معمولي

- محل اقامت: مهاباد
-
تماس:
توسط kamyar_ku » یک شنبه 25 اسفند 1392, 1:36 am
pooyan_wenger نوشته شده:درود بر عزیزان
ممنون از سایت مفیدتون
نمیدونم رشته ت چیه ولی واقعا با یک تست امید داری غیرانتفاعی قبول شی؟
به نظر من رتبه ت بین رتبه های سومین یک سوم شرکت کننده ها میشه

به هوش بودم از اول که دل به کس نسپارم شمایل تو بدیدم نه عقل ماند و نه هوشم