سلام دوستان
منم دارم برای ارشد آماده میشم.
میشه بگید از چه منابعی استفاده می کنید؟
و آیا کلاس می روید؟
کنکور های ارشد نرم افزار و فناوری اطلاعات 94
مدیر انجمن: rosa_127
-
Re: کنکور های ارشد نرم افزار و فناوری اطلاعات 94
ی پیشنهاد دارم اول این پست باید دو تا باشه یعنی گروه نرم افزار و آی تی از همدیگه جدا باشن وبعد بچه ها نظر بدن در مورد منابع
یا اینکه هر کسی گرایششم عنوان کنه
کسی که به فکر آینده خودش نباشه نمی تونه آینده کسی باشه ...
سلام دوستان
منم هستم
منابع
منم هستم
منابع

آره به نظرم فکر خوبیه چون یه تاپیک دیگه هم هست که اونم مال 94شراره نوشته شده:ی پیشنهاد دارم اول این پست باید دو تا باشه یعنی گروه نرم افزار و آی تی از همدیگه جدا باشن وبعد بچه ها نظر بدن در مورد منابع
بهتره یکی رو آی تی کنیم یکی رو نرم افزار که اینجوری کسی گیج نشه
آدرس اون یکی تاپیک اینه:
viewtopic.php?f=6&t=14628&p=178942#p178942
من میخوام کتابامو بفروشم..هر کی میخواد شرایطشو بدونه بهم پیغام بده..
اکثراً هم مقسمی و 30آزمون هستند و 7آزمونم دارم
راستی خودم از شریعتی دوره روزانه ورودی بهمن قبول شدم.
اکثراً هم مقسمی و 30آزمون هستند و 7آزمونم دارم
راستی خودم از شریعتی دوره روزانه ورودی بهمن قبول شدم.
سلام برو و بچ
منم هستم
فقط بگین واسه ارشد چه گرایشایی داره؟؟؟
چه درسایی داره؟
چه کتابهایی خوبه؟؟؟
ممنون
منم هستم
فقط بگین واسه ارشد چه گرایشایی داره؟؟؟
چه درسایی داره؟
چه کتابهایی خوبه؟؟؟
ممنون
سلام
من سربازم امسال میخوام ارشد 94 آزاد شرکت کنم و خیلی برام مهمه همین امسال قبول شم
دو تا سوال دارم و ممنو میشم راهنماییم کنید :
1 - اول اینکه انتخاب رشته آزاد الان 20 انتخاب میشه کرد و 34 رشته/شهر در فناوری اطلاعات در دفترچه ذکر شده که یه سریهاشون اولین سال که فناوری اطلاعات میگیرن بگذریم
واسه انتخاب شهر/گرایش میخواستم بدونم که اولین انتخاب مهمه مثل کنکورهای قبلی آزاد یا نه ؟؟؟؟ اینکه من اول بزنم مثلا تهران بعد پرند بعد قزوین تراز انتخابهای دو و سومم از اول بیشتر نمیشن؟؟؟؟
2 - سوال دوم اینکه کتاب تمرین تست در بازار چی موجوده که مثل 30 آزمون مقسمی باشه که واسه کاردانی به کارشناسی بود فقط تست بود؟؟؟؟
ممنونم میشم راهنمایی کنید
من سربازم امسال میخوام ارشد 94 آزاد شرکت کنم و خیلی برام مهمه همین امسال قبول شم
دو تا سوال دارم و ممنو میشم راهنماییم کنید :
1 - اول اینکه انتخاب رشته آزاد الان 20 انتخاب میشه کرد و 34 رشته/شهر در فناوری اطلاعات در دفترچه ذکر شده که یه سریهاشون اولین سال که فناوری اطلاعات میگیرن بگذریم
واسه انتخاب شهر/گرایش میخواستم بدونم که اولین انتخاب مهمه مثل کنکورهای قبلی آزاد یا نه ؟؟؟؟ اینکه من اول بزنم مثلا تهران بعد پرند بعد قزوین تراز انتخابهای دو و سومم از اول بیشتر نمیشن؟؟؟؟
2 - سوال دوم اینکه کتاب تمرین تست در بازار چی موجوده که مثل 30 آزمون مقسمی باشه که واسه کاردانی به کارشناسی بود فقط تست بود؟؟؟؟
ممنونم میشم راهنمایی کنید
-
سلام به همه دوستان گل
یه سوالی واسم پیش اومده ، میشه تمام گرایش های فناوری اطلاعات رو انتخاب کرد ؟ یکی از گرایش ها ضریبش فرق می کنه با بقیه !!! از اساتید خواش می کنم راهنمایی کنند /
یه سوالی واسم پیش اومده ، میشه تمام گرایش های فناوری اطلاعات رو انتخاب کرد ؟ یکی از گرایش ها ضریبش فرق می کنه با بقیه !!! از اساتید خواش می کنم راهنمایی کنند /