اندیشه ی اساتید.MTP_MTP نوشته شده:سلام
بچه ها من رشتم صنايعه، ولي واسه كارشناسي ميخوام كامپيوتر كنكور بدم.
خواهشا منو راهنمايي كنيد كه كدوم موسسه برم تا يه چيزي ياد بگيرم.ممنون
به شرطی که خودتم پایه ی درس خوندن باشی.
من پارسال رفتم و راضی هم بودم.

مدیر انجمن: rosa_127
اندیشه ی اساتید.MTP_MTP نوشته شده:سلام
بچه ها من رشتم صنايعه، ولي واسه كارشناسي ميخوام كامپيوتر كنكور بدم.
خواهشا منو راهنمايي كنيد كه كدوم موسسه برم تا يه چيزي ياد بگيرم.ممنون
دوست عزيز، با توجه به اينكه اين موسسه فعاليتش و استقبال داوطلبان از آن در كنكور اين مقطع كمتر از اكثر موسسات مذكور مي باشد در نظرسنجي شركت داده نشده است؛ در كل شما مي توانيد نظرات و تجربه هاي خود را در مورد اين موسسه ذكر نماييد.samadblaj نوشته شده:دوست عزیز تو نظر سنجی قلم چی کدومه؟؟
دوست عزيز استاد ساختمان داده كاوشگران ترم دوم كه از فروردين شروع ميشود دكتر رضواني و پارسه مهندس هوشياري هستند. اطلاعي كه من از فيدبك هر دو كلاس دارم، اكثراً راضي بودند.ARASH66 نوشته شده:میخواستم بدونم استاد درس ساختمان داده موسسه کاوشگران و پارسه چه استادی می باشد؟
و شما کدوم رو پیشنهاد میدید؟
البته رزا خانوم من تو دانشکده با استاد هوشیاری داشتم ولی چیز خاصی ندیدم ازشونrosa_127 نوشته شده:دوست عزيز استاد ساختمان داده كاوشگران ترم دوم كه از فروردين شروع ميشود دكتر رضواني و پارسه مهندس هوشياري هستند. اطلاعي كه من از فيدبك هر دو كلاس دارم، اكثراً راضي بودند.ARASH66 نوشته شده:میخواستم بدونم استاد درس ساختمان داده موسسه کاوشگران و پارسه چه استادی می باشد؟
و شما کدوم رو پیشنهاد میدید؟
اگر دوستاني كه در كلاسهاي اين دو موسسه شركت كردند تجربههايشان (مثل هميشه صادقانه) را اطلاع بدهند دوستان زيادي در تصميمگيري راهنمايي ميشوند.
در آخر پيشنهاد شخصي من به شما كلاسهاي مهندس هوشياري از حيث مجرب بودن و ميزان رضايت داوطلبان از كلاسهايشان است.
دوست عزيز، ضمن ارايه پيشنهاد شخصي خودم، عرض كردم كه براي تصميمگيري بعد از تحقيق كردن در مورد اساتيد، از توصيه دوستاني كه تجربه شركت در كلاسهاي اساتيد مذكور را داشتند استفاده نماييد.منتها در مقایسه با کاوشگران که آقای رضوانی هست دو به شک هستم.
بله ممنون درستهrosa_127 نوشته شده:دوست عزيز، ضمن ارايه پيشنهاد شخصي خودم، عرض كردم كه براي تصميمگيري بعد از تحقيق كردن در مورد اساتيد، از توصيه دوستاني كه تجربه شركت در كلاسهاي اساتيد مذكور را داشتند استفاده نماييد.منتها در مقایسه با کاوشگران که آقای رضوانی هست دو به شک هستم.
به كاربر عزيز Moh3n.Cinema
ممنون از اينكه تجربه مفيدتون را اطلاع داديد؛
هدف از اين ايجاد تاپيكهاي مربوط به موسسات كنكوري هم ايجاد يك فضاي باز هست تا به دور از تبليغات موسسات با گردآوري نظرات داوطلباني كه نتيجه ديدند امكان راهنمايي داوطلبان جديد را فراهم كنيم.
اينكه بهترين استاد (مسلطترين، مجربترين و شايد خوشاخلاقترين) كيست، با توجه به اينكه معيارهاي انتخاب متعدد هست، طبيعتاً تعدادي از اساتيد شايسته اين عناوين هستند؛ و بديهي است كه هر داوطلب با توجه به ميزان شناخت خود و تجربهاي كه داشته اظهار نظر شخصي ميكند.
دقیقا نکته خوبی است . کاملا اینا با استاد عادلی نیا همخونی داره و با برخی دیگر اساتید(مسلطترين، مجربترين و شايد خوشاخلاقترين)