بابا نتيجه ها اومد...

بزنيد ببينيم چكار كرديد شما !
من كه خراااب

نميدونم چرا اينقدر رتبم بالاست!!

آخرين رتبه مجاز در سهميه 42969

احتمال قبولیتون هستfreedom_fighter نوشته شده:WHAT THE FUCK
رتبم در نرم افزار شده 11746 ، در سخت افزار شده 19616
درصدهام با اون چیزی که خودم حساب کرده بودم 361 درجه فرق داره ؟
بابا در این سازمان سنجش رو باید گِل گرفت. میدونستم رتبم خوب نمیشه ولی ندیگه اینقدر!!!!!!!!!!!!!
تورو خدا کسی میدونه با این رتبه میتونم غیر انتفاعی قبول شم یا نه ؟ اگه قبول نشم 88/10/01 باید برم از جلو نظام ( خدمت مقدس آش خوری )
خواهشا جوابمو بدین
peyman نوشته شده:احتمال قبولیتون هستfreedom_fighter نوشته شده:WHAT THE FUCK
رتبم در نرم افزار شده 11746 ، در سخت افزار شده 19616
درصدهام با اون چیزی که خودم حساب کرده بودم 361 درجه فرق داره ؟
بابا در این سازمان سنجش رو باید گِل گرفت. میدونستم رتبم خوب نمیشه ولی ندیگه اینقدر!!!!!!!!!!!!!
تورو خدا کسی میدونه با این رتبه میتونم غیر انتفاعی قبول شم یا نه ؟ اگه قبول نشم 88/10/01 باید برم از جلو نظام ( خدمت مقدس آش خوری )
خواهشا جوابمو بدین
منتها باید در انتخاب شهر دقت کنید
سلامfreedom_fighter نوشته شده:با سلام خدمت همه ی دوستان
من یه سوال اساسی داشتم :
در انتخاب رشته و نحوه ی گزینش توسط سازمان سنجش تمام انتخاب های فرد ( هر 50 انتخاب ) بررسی میشه یا نه مثل دانشگاه آزاد عمل میکنن ، یعنی اگه کسی انتخاب اولش رو قبول نشه میرن سراغ 49 انتخاب بعدیش یا نه ؟
arashmanteghi نوشته شده:سلام. لطفا کسی اگه درباره خوابگاه های خصوصی و یا خودگردان (در شهر تهران) اطلاعاتی داره بزاره. قیمت و امکاناتش. من قبلا هم اینو پرسیدم کسی جواب نداد. واسم خیلی مهمه.آخه میخوام غیر انتفاعی تهران بزنم
من شنیدم اینجور جاها اصلا نمیشه درس خوند. 6 نفر توی یه اتاق هستند و مراعات همدیگه رو نمییکنند و از وسایل شخصیه هم استفاده میکنند و از این جور مسائل. تورو خدا کمک کنید اگه چیزی میدونیدو تجربه ای دارید
سلامarashmanteghi نوشته شده:تورو خدا یکی جواب این تاپیک رو بده. من که دستم به جایی بند نیس آخهarashmanteghi نوشته شده:سلام. لطفا کسی اگه درباره خوابگاه های خصوصی و یا خودگردان (در شهر تهران) اطلاعاتی داره بزاره. قیمت و امکاناتش. من قبلا هم اینو پرسیدم کسی جواب نداد. واسم خیلی مهمه.آخه میخوام غیر انتفاعی تهران بزنم
من شنیدم اینجور جاها اصلا نمیشه درس خوند. 6 نفر توی یه اتاق هستند و مراعات همدیگه رو نمییکنند و از وسایل شخصیه هم استفاده میکنند و از این جور مسائل. تورو خدا کمک کنید اگه چیزی میدونیدو تجربه ای دارید