کلاس های ما پنجشنبه یعنی همین فردا شروع میشه

5 واجد از 8 واحد جبرانی رو تطبیق دادم

معمولا آبان ماه اطلاعیه می دندMinaGh نوشته شده:سلام آقا پیمان، آقا محسن؛
تاریخ تکمیل ظرفیت دانشگاه دولتی مشخص نیست ؟؟؟
یا ابولفضل یعنی تکمیل ظرفیتم اعلام میکننnasser9090 نوشته شده:فردا کارنامه نهايي آزمون کارداني به کارشناسي (کارشناسي نا پيوسته) سال 1391 از سایت سنجش منتشر میشه
منبع: زیر نویس شبکه خبر
به احتمال خیلی زیاد چند مدتی بعد از انتشار کارنامه فراخوان برای ثبت نام تکمیل ظرفیت اعلام بکنند کنکور های های دیگه که این طوری بود.
شده پارسال کسی تکمیل قبول نشده باشه اصلا معیارشون واسه انتخاب چیه؟Moh3n II نوشته شده:معمولا آبان ماه اطلاعیه می دندMinaGh نوشته شده:سلام آقا پیمان، آقا محسن؛
اگه فردا شب بیاد چه اتفاقی میوفته؟elnaz_45997 نوشته شده:خداکنه فردا صبح درصد ها و کارنامه ها بیاد.
سلام کلا برای اینکه بعدا اگه کسی براش مشگل من پیش اومد می نویسم که چه اتفاقی افتادsoheil141 نوشته شده:سلام دوستان لطفا راهنماییم کنید که بد گیری افتادم
من رفتم دنبال مدارک کاردانیم گفتن تا 17 مهر زودتر نمی تونیم بهت بدیم رفتم دانشگاهی که قبول شدم بدون مدارک ثبت نام کنم تعهد بدم هفته دیگه میارم قبول نکردن
کسی هم اونجا جواب درستی بهم نداد حالا با این اوضاعی که من مدارک تحصیلیمو بعد از پایان مهلت ثبت نام می تونم ارائه کنم و دانشگاه هم هنوز ثبت نامم نکرده تکلیفم چی می شه آیا در نهایت ثبت نامم می کنن؟
در ضمن من دانشگاه آزاد قبول شدم
atohi نوشته شده:اگه فردا شب بیاد چه اتفاقی میوفته؟elnaz_45997 نوشته شده:خداکنه فردا صبح درصد ها و کارنامه ها بیاد.
برای تکمیل ظرفیت باید ثبت نامی انجام بشه ؟؟Moh3n II نوشته شده:معمولا آبان ماه اطلاعیه می دندMinaGh نوشته شده:سلام آقا پیمان، آقا محسن؛