سلام دوستان.
یه سری نکات هست که فکر کنم گفتنش خالی از لطف نباشه.
اول اینکه نمیشه دقیقا گفت مدرک پیام نور بهتره یا آزاد یا علمی-کاربردی یا سراسری.
هر کدوم دانشگا های خوبی دارند : سراسری دانشگاه زنجان و کرمان و... یا آزاد تهران جنوب و ... علمی-کاربردی دانشگاه علم و صنعت واحد اراک و ... و دانشگاه پیام نور که مدرک معتبر وزارت علوم داره.
شما نمیتونید بگید که مدرک موسسه غیر دولتی مثلا پارسا بابلسر یا رفسنجان از دانشگاه پیام نور یا علم و صنعت واحد اراک بهتره چون مطمعنا بهتر نیست! یا بلعکس.
هر کدوم از گروه های بالا دانشگاه های خوب و بد دارند!! موقع استخدام(البته بدون پارتی بازی)نمیگن که شما مدرکت سراسری یا علمی کاربردیه یا آزاده!!! میگن دانشگاه معتبر!
مثل دانشگاه زنجان . دانشگاه کرمان . دانشگاه بیرجند و ... یا دانشگاه آزاد تهران جنوب و شمال و... یا پیام نور مرکز تهران یا ......! پس بستگی به دانشگاهی داره که اونجا درس خوندید.
در ضمن اینکه مدرک مهندسیه یا علمی کاربردی اصلا مهم نیست ! هر دو کارشناسی هستند.
هیچ وقت نمیگن مثلا شما که مهندسی از دانشگاه آزاد ایرانشهر دارید (به عنوان مثال) ارجحیت دارید به کسی که کارشناسی داره از دانشگاه ایلام!!
در مورد دانشگاه پیام نور شاید خیلی ها تصور اشتباه دارند!
اولا قبول شدن در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری بسیار سخته! و به تصور بعضی از دوستان کشکی

نیست!! (البته دکتری حذف شد).
امثال کارشناسی ارشد از هر 100 نفر 2 یا 3 نفر قبول شدند اون هم به صورت مشروط! یعنی 2 ترم فرصت قبول شدن واحد های اوفتاده رو دارند.
اما کارشناسی : امثال کارشناسی از هر 100 نفر 3 نفر قبول و 3 نفر هم مشروط شدند! که پیام نور تکمیل ظرفیت داد و تعداد بیشتری گرفتند!
اما اصلا درس خوندن در پیام نور راحت نیست. امثال برای اینکه بودجه دانشگاه زیاد بشه

حتی مردودی ها رو هم به صورت دانشپذیر مشروط گرفتند!! تا نفری یه 150 تومان پیاده بشن.
در صورتی که حتی 90 درصد قبولی های امثال نمی تونند قبول قطعی بشند چه برسه به مردودی ها!!
شما 2 ترم فرصت داری تا درس های حجیم رو پاس کنی در صورتی که خیلی ها به امیده راحت بودن ثبت نام کردند . در ضمن قبولی های قطعی امثال تعداد خیلی کمی بودند و بقیه مشروط هستند که باید درس های مشروطی رو پاس کنند.
و البته سطح سواد دانشجویان پیام نور بسیار بالاتر از دانشگاه های آزاد یا سراسری(نه البته روزانه و شبانه ها (شاید)). چون همه مطالب کتاب ها به صورت کامل مطالعه میشه و آزمون های پایان ترم هم کشوری هست و هم به صورت کنکور برگزار میشه! برای قبول شدن باید زیاد درس خوند نه مثل بعضی از دانشگا های آزاد که 20 صفحه جزوه میدن برای یه درس 3 واحدی!
مطمعنا مدرک پیام نور معتبر هست و موقع فارغ التحصیلی در مدرک فراگیران کلمه فراگیر قید نمیشود.
در ضمن کسی که واقعا درس بخونه میتونه هم راحت قبول بشه و هم راحت فارغ التحصیل.
مثل دانشگاه آزاد فکر نکنید که خیلی راحت واحد ها پاس میشه و اساتید محترم 7 رو 10 رد میکنند.
پیام نور فقط 5 یا 6 نمره دست استاده.
در ضمن یه
خبر خیلی مهم که به دانشجویان مشروط معافیت تحصیلی صادر نمیشه!!!! و باید قبول قطعی بشید.
برای من هم صادر نکردند. جالبه با خونه ما تماس گرفتند و گفتند معافیت صادر نمیکنیم. تا قبول بشید بعدا.
من هم امید چندانی ندارم با درس ریاضی 550 صفحه ای یا زبان 300 صفحه ای.
در هر صورت منتظر نتایج آزاد هستم و اواخر دی دفترچه خدمت رو پست میکنم

!!!!
نوع مدرک ها (رشته کامپیوتر) :
دانشگاه پیام نور مدرک مهندسی نرم افزار . مهندسی IT . کارشناسی علوم کامپیوتر
دانشگاه آزاد مدرک مهندسی نرم افزار و علمی کاربردی نرم افزار
دانشگاه سراسری مدرک کارشناسی علمی-کاربردی نرم افزار
دانشگاه علمی-کاربردی مدرک مهندسی تکنولوژی نرم افزار
به امید موفقیت همه.