http://learnsalami.com/news/show_detail.asp?id=355
مدیران انجمن: Parsian, rosa_127, Moh3n II, مدیران
سلامomid.mirzaiy نوشته شده:سلام مرسی کاری که انجام دادی حرف نداشت حالا خودت چطور بوده
110 که برنامه نویسیه و با یه تست تو محیط ++C می فهمین. ولی نکتش اینه که وقتی ورودی اون عملگرها اعشاری باشه ، تقسیم رو اعشاری انجام میدن نه صحیحsoroushsh نوشته شده:سوال 110 چرا گزینه 3 میشه؟ چرا 1 نمیشه.سوال 143 گزینه 1 نمیشه؟130 گزینه 2 نمیشه؟121 گزینه 3 نمیشه؟سوال 126 هم شک دارم صحیح باشه چون بصورت پی در پی گفته نه سریالیتی!
leilaa نوشته شده:سلام
پس چرا سوالات 1 تا 10 اندیشه رو نذاشتن منظورم روی سوالارو
من نمیدونم کجا خوندم که نوع متغیر اولیه int هست نه float با توجه به این نکته میگم میشه گزینه 3MeLiSa64 نوشته شده:110 که برنامه نویسیه و با یه تست تو محیط ++C می فهمین. ولی نکتش اینه که وقتی ورودی اون عملگرها اعشاری باشه ، تقسیم رو اعشاری انجام میدن نه صحیحsoroushsh نوشته شده:سوال 110 چرا گزینه 3 میشه؟ چرا 1 نمیشه.سوال 143 گزینه 1 نمیشه؟130 گزینه 2 نمیشه؟121 گزینه 3 نمیشه؟سوال 126 هم شک دارم صحیح باشه چون بصورت پی در پی گفته نه سریالیتی!
soroushsh نوشته شده:ممنون از شما
بنظرتون با این در صدا کجا میتونم بیارم؟
دروس تخصصی = 16 درصد
برنامه : 26 درصد
ریاضی : 6.6 درصد
مدار: 6.6 درصد
زبان فنی 14 درصد
leilaa نوشته شده:soroushsh نوشته شده:ممنون از شما
بنظرتون با این در صدا کجا میتونم بیارم؟
دروس تخصصی = 16 درصد
برنامه : 26 درصد
ریاضی : 6.6 درصد
مدار: 6.6 درصد
زبان فنی 14 درصد
بنظرم غیرانتفاعی
AlirezaBaghi نوشته شده:دقت کردین یه سوال سیستم عامل که درباره خواندن کارت ها در 100 ثانیه همچین چیزی بود اشتباه بود؟ یعنی فکر کنم گفته بود به میلی ثانیه ولی هرجوری حساب میکردم جوابش توی گزینه ها در نمیومد!!