بابا دمت گرم یه خانواده رو از نگرانی نجات دادیMeysam91 نوشته شده:بچه ها یه خبر خوب ...
به احتمال زیاد امروز نتایج میاد

مدیران انجمن: Parsian, rosa_127, Moh3n II, مدیران
بابا دمت گرم یه خانواده رو از نگرانی نجات دادیMeysam91 نوشته شده:بچه ها یه خبر خوب ...
به احتمال زیاد امروز نتایج میاد
چرا شکسته فکت؟somayeee نوشته شده:أخه با دست خودم نميخوام خودمو ناكار كنم كهz_ghasemi نوشته شده:نرو چون این دکترا بدتر میزنن خرابش میکننsomayeee نوشته شده:من وقت دكتر فوق تخصص فك و صورت با هزار مكافات طرفتم براي امروز
اين سنجشم با اين جواب دادناش حس وحالي نزاشت برام اصلا حال ندارم برم دكتر
به این دکترای خوشگلی مشگلی اصن اعتماد نکن
ناكار شدم حالا ميخام درست بشه
مجبوريه
وطرنه من جراحي زيبايي بكن نيستم
مرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررردمamians نوشته شده:آی گفتی بهرام جان دقیقا وضعیت منم همینجوریه که گفتی زیاد نگران نباش به امید خدا همه قبول میشیمbahram_Apple نوشته شده:سلام بچه ها از ترس دارم بخار میشم یعنی جوابش چی میشه؟به خدا 4 ماه بکوب تلاش کردم ولی امتحانم اونتور که انتظار داشتم نتونستم بزنم اگه قبول نشم چی یعنی چهار ماه تلاش بیهوده ان شا الله که همه ی بچه ها نتیجه ی تلاش هاشون رو بگیرن![]()
![]()
کاملا درست میگی من 1000 سال پیش کنکور کارشناسی (پیوسته ) ثبت نام کرده بودمfatemeh6237 نوشته شده:موقع اعلام نتيجه كنكور نظريا سنجش گفت 21 ام مياد اما جواباشون 20 ام ساعت 6 بعد از ظهر اومد.حالا يكي بياد وضع ما فني ها رو ببينه كه سنجش خراب شده ي درب و داغون به ما ميگه 1 مهر مياد ولي تا الان كه ساعت 2 بعداظهره نيومده.اين تلويزيون ام كه صبح تا شب دنبال نظرياست از اول كنكورشون تا دانشگاه رفتن و قصد ازدواج داشتنشونو....... ميميره يه خبر از كنكور كارداني به كارشناسي بده خسته شدم چقدر ظلم آخه واقعا چقدر ظلم.بابا انا درس خوندن خوب ما همدرس خونديم مگه نه؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
چـــــــــــــــــرا اینا اینجورین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟fatemeh6237 نوشته شده:موقع اعلام نتيجه كنكور نظريا سنجش گفت 21 ام مياد اما جواباشون 20 ام ساعت 6 بعد از ظهر اومد.حالا يكي بياد وضع ما فني ها رو ببينه كه سنجش خراب شده ي درب و داغون به ما ميگه 1 مهر مياد ولي تا الان كه ساعت 2 بعداظهره نيومده.اين تلويزيون ام كه صبح تا شب دنبال نظرياست از اول كنكورشون تا دانشگاه رفتن و قصد ازدواج داشتنشونو....... ميميره يه خبر از كنكور كارداني به كارشناسي بده خسته شدم چقدر ظلم آخه واقعا چقدر ظلم.بابا انا درس خوندن خوب ما همدرس خونديم مگه نه؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MRG_VB نوشته شده:چـــــــــــــــــرا اینا اینجورین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟fatemeh6237 نوشته شده:موقع اعلام نتيجه كنكور نظريا سنجش گفت 21 ام مياد اما جواباشون 20 ام ساعت 6 بعد از ظهر اومد.حالا يكي بياد وضع ما فني ها رو ببينه كه سنجش خراب شده ي درب و داغون به ما ميگه 1 مهر مياد ولي تا الان كه ساعت 2 بعداظهره نيومده.اين تلويزيون ام كه صبح تا شب دنبال نظرياست از اول كنكورشون تا دانشگاه رفتن و قصد ازدواج داشتنشونو....... ميميره يه خبر از كنكور كارداني به كارشناسي بده خسته شدم چقدر ظلم آخه واقعا چقدر ظلم.بابا انا درس خوندن خوب ما همدرس خونديم مگه نه؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بمییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییرن..MRG_VB نوشته شده:چـــــــــــــــــرا اینا اینجورین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟fatemeh6237 نوشته شده:موقع اعلام نتيجه كنكور نظريا سنجش گفت 21 ام مياد اما جواباشون 20 ام ساعت 6 بعد از ظهر اومد.حالا يكي بياد وضع ما فني ها رو ببينه كه سنجش خراب شده ي درب و داغون به ما ميگه 1 مهر مياد ولي تا الان كه ساعت 2 بعداظهره نيومده.اين تلويزيون ام كه صبح تا شب دنبال نظرياست از اول كنكورشون تا دانشگاه رفتن و قصد ازدواج داشتنشونو....... ميميره يه خبر از كنكور كارداني به كارشناسي بده خسته شدم چقدر ظلم آخه واقعا چقدر ظلم.بابا انا درس خوندن خوب ما همدرس خونديم مگه نه؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
واقعا با چ رویی 7 صبح بیدار شدی؟bluetooth153 نوشته شده:دیشب اصلا نخوبیدم ساعت 4 خوابیدم صبح هم به خاطر نتایح 7:30 بیدار شدم الانم نمیتونم بخوابم
فقط فك نهz_ghasemi نوشته شده: چرا شکسته فکت؟
منم همينطوري بودمbluetooth153 نوشته شده:دیشب اصلا نخوبیدم ساعت 4 خوابیدم صبح هم به خاطر نتایح 7:30 بیدار شدم الانم نمیتونم بخوابم