تاپیک جامع "کنکور کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی پودمانی 91"
مدیران انجمن: Parsian, rosa_127, Moh3n II, مدیران
] تاپیک جامع "کنکور کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی پودمانی 9
سلام به تمامی دوستان
کسی خبر داره جواب آزمون 8 دی کی می یاد ؟
من امتحانمو بد دادم ولی معدل کاردانیم 16.41
به نظر دوستان چه جوریاست ؟
امیدی به قبولی هست ؟
انتخاب اولمم امنیت اطلاعات ـ طبرسی
کسی خبر داره جواب آزمون 8 دی کی می یاد ؟
من امتحانمو بد دادم ولی معدل کاردانیم 16.41

به نظر دوستان چه جوریاست ؟

امیدی به قبولی هست ؟

انتخاب اولمم امنیت اطلاعات ـ طبرسی
-
Re: تاپیک جامع "کنکور کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی پودمانی
سلام دوستان
من فناوری اطلاعات شرکت کردم گرایش تجارت الکترونیک ولی من فناوری اطلاعات گرایش فناوری اطلاعتو دوست دارم
و چون خودم تو کنکور شرکت نکردم از این موضوع خبر نداشتم
و شهریم که انتخاب کردم گرایش فناوری اطلاعتو نداره هیچ کاریش نمیشه کرد مثلا اگه اینجا قبول شدی بری یه شهری که گرایش فناوری اطلاعتو داشته باشه

من فناوری اطلاعات شرکت کردم گرایش تجارت الکترونیک ولی من فناوری اطلاعات گرایش فناوری اطلاعتو دوست دارم
و شهریم که انتخاب کردم گرایش فناوری اطلاعتو نداره هیچ کاریش نمیشه کرد مثلا اگه اینجا قبول شدی بری یه شهری که گرایش فناوری اطلاعتو داشته باشه

-
- کاربر ساده
یعنی چی خودت تو کنکور شرکت نکردی؟ یعنی یکی دیگه جات رفت امتحان دادalireza240 نوشته شده:سلام دوستان
و شهریم که انتخاب کردم گرایش فناوری اطلاعتو نداره هیچ کاریش نمیشه کرد مثلا اگه اینجا قبول شدی بری یه شهری که گرایش فناوری اطلاعتو داشته باشه![]()
![]()
![]()
![]()

اشکالی نداره چون ترم های اول رشته فناوری اطلاعات دروس تمام گرایشاش یکیه تو میتونی بری تجارت و بعد واسه ترم بعدی بری بدون اینکه بخای کنکور بدی تغییر گرایش بدی و بالطبع اگه همون دانشگاه نداشته باشه باید بهت انتقالی بدن به جایی که داره
-
hamedarian2009 نوشته شده:یعنی چی خودت تو کنکور شرکت نکردی؟ یعنی یکی دیگه جات رفت امتحان دادalireza240 نوشته شده:سلام دوستان
و شهریم که انتخاب کردم گرایش فناوری اطلاعتو نداره هیچ کاریش نمیشه کرد مثلا اگه اینجا قبول شدی بری یه شهری که گرایش فناوری اطلاعتو داشته باشه![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اشکالی نداره چون ترم های اول رشته فناوری اطلاعات دروس تمام گرایشاش یکیه تو میتونی بری تجارت و بعد واسه ترم بعدی بری بدون اینکه بخای کنکور بدی تغییر گرایش بدی و بالطبع اگه همون دانشگاه نداشته باشه باید بهت انتقالی بدن به جایی که داره
نه بابا خودم امتحان دادم منظورم ثبت نام ازمون بود
من قبول شدم توی همون انتخاب اولی که داشتم هر چند انتخاب دیگری هم نداشتم
از همین ترم اول نمیشه انتقالی گرفت به یه دانشگاه دیگه
و پودمانی برای ترم مهر 1392 ازمون داره
سلام
من در این کنکور شرکت نکردم،ولی مسئول آموزش میگفت تا هفته ی دیگر ثبت نام بر اساس معدل میکنیم
کسی اطلاع داره چطوری هست اصلا صحت داره
ممنون
من در این کنکور شرکت نکردم،ولی مسئول آموزش میگفت تا هفته ی دیگر ثبت نام بر اساس معدل میکنیم
کسی اطلاع داره چطوری هست اصلا صحت داره

ممنون
-
سلام خدمت همه دوستان
کسی اطلاع داره زمان ثبت نام مرحله بعدی آزمون علمی کاربردی برای ترم مهر کی هستش؟
با تشکر
با تشکر
-
- کاربر ساده
دیگه علمی کاربردی تو مقاطع کاردانی و کارشناسی آزمون ورودی نداره و میتونید برید دانشگاه موردنظرتون و اونجا حضوری ثبت نام یا اینکه طبق فراخوانی های سایت سنجش به صورت اینترنتی ثبت نام کنید.dariush_65 نوشته شده:سلام خدمت همه دوستان
با تشکر
- setayesh_mj
- کاربر ساده
سلام به همه دوستای گلم
من چند سالی میشه کاردانی نرم افزار از دانشگاه آزاد گرفتم و بعدش دیگه به دلایلی نتونستم درسم را ادامه بدم، ولی خوشبختانه الان هم شرایطش را دارم و هم خودم خیلی دوست دارم که رشته ام را ادامه بدم.
دولتی و آزاد که هیچ، اما علمی کاربردی چون توی شهر خودمون هم هست و من بدلیل اینکه متاهل هستم برام خیلی راحتره که توی شهر خودم باشم میخواستم از عزیزانی که اطلاعات دارم درخواست کنم که به من کمک کنند.
من در همین تاپیک خوندم که کنکور کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی حذف شده، میخواستم بدونم حقیقت داره؟ اگه کنکورش حذف بشه در اعتبار مدرک این دانشگاه تاثیری داره؟ اگه کنکورش حذف شده باید چکار کنم؟ یا اگه حذف نشده کنکورش چه زمانی هست؟ آیا من از الان خودم را واسه کنکور آماده کنم؟
واقعا ممنون میشم راهنماییم کنید. خیلی به کمکتون نیاز دارم

من چند سالی میشه کاردانی نرم افزار از دانشگاه آزاد گرفتم و بعدش دیگه به دلایلی نتونستم درسم را ادامه بدم، ولی خوشبختانه الان هم شرایطش را دارم و هم خودم خیلی دوست دارم که رشته ام را ادامه بدم.
دولتی و آزاد که هیچ، اما علمی کاربردی چون توی شهر خودمون هم هست و من بدلیل اینکه متاهل هستم برام خیلی راحتره که توی شهر خودم باشم میخواستم از عزیزانی که اطلاعات دارم درخواست کنم که به من کمک کنند.
من در همین تاپیک خوندم که کنکور کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی حذف شده، میخواستم بدونم حقیقت داره؟ اگه کنکورش حذف بشه در اعتبار مدرک این دانشگاه تاثیری داره؟ اگه کنکورش حذف شده باید چکار کنم؟ یا اگه حذف نشده کنکورش چه زمانی هست؟ آیا من از الان خودم را واسه کنکور آماده کنم؟
واقعا ممنون میشم راهنماییم کنید. خیلی به کمکتون نیاز دارم

نه پاي رفتنم اكنون نه بال پرواز است
از اين چه سود كه برمن در قفس باز است
از اين چه سود كه برمن در قفس باز است