ممنون ،همچنین مبارک باشه ان شااللهmozaso0 نوشته شده:من انزلی قبول شدم ولی ترمیFRooZaN نوشته شده:منم انزلی قبول شدم (پودمانی)![]()
کسی هست از انزلی؟نبینمش اونجامبارکه

مدیران انجمن: Parsian, rosa_127, Moh3n II, مدیران
ممنون ،همچنین مبارک باشه ان شااللهmozaso0 نوشته شده:من انزلی قبول شدم ولی ترمیFRooZaN نوشته شده:منم انزلی قبول شدم (پودمانی)![]()
کسی هست از انزلی؟نبینمش اونجامبارکه
منم فکر می کردم حداکثر 2 ساله تموم می شه...ali_kkk نوشته شده:سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
دیروز رفتم دانشگاهی که قبول شدم
گفتن پودمانی ترم تابستان نداره اگه داشت که دیگه پودمانی نبود
حدودا" اگه شانس بیاریم و درسی رو نیفتیم سه سال و نیم الی چهار سال طول میکشه
یعنی اگه 2سال زبونم لالپشت کنکور سراسریم بمونیم بعد بریم دانشگاه با کسی که الان میره پودمانی باهم فارغ التحصیل میشیم
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
دوستان لطفا" نظر بدین بیبینیم چکار کنیم
Soren.Persian نوشته شده:منم فکر می کردم حداکثر 2 ساله تموم می شه...ali_kkk نوشته شده:سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
یعنی اگه 2سال زبونم لالپشت کنکور سراسریم بمونیم بعد بریم دانشگاه با کسی که الان میره پودمانی باهم فارغ التحصیل میشیم
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بعد شنیدم 6 ترم هست کلی حالم گرفته شد.
البته اینو بهت بگم دولتی و غیر دولتی فرقی با هم نداره (براساس 8 سال تجربه تو بازار کار)
مهم تخصص و توانایی های فردی هست.
فقط یه چند تا دانشگاه تو تهران هستند که با بقیه فرق دارند وگرنه بقیه همه آشغالن از دم ....
نمی دونم چرا نوجون ها فکر می کنن تو دولتی حلوا خیرات می کنند.![]()
البته خودمون هم جوون بودیم اینطوری فکر می کردیم، ولی بعد از اینکه تجربش کردیم دیدم همچین آش دهن سوزی هم نبود.![]()
فقط خوبیش اینه که یک ریال هم هزینه نمی کن.![]()
خوش باشید
کاملاً موافقم با نظرتونSoren.Persian نوشته شده:منم فکر می کردم حداکثر 2 ساله تموم می شه...ali_kkk نوشته شده:سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بعد شنیدم 6 ترم هست کلی حالم گرفته شد.
البته اینو بهت بگم دولتی و غیر دولتی فرقی با هم نداره (براساس 8 سال تجربه تو بازار کار)
مهم تخصص و توانایی های فردی هست.
فقط یه چند تا دانشگاه تو تهران هستند که با بقیه فرق دارند وگرنه بقیه همه آشغالن از دم ....
نمی دونم چرا نوجون ها فکر می کنن تو دولتی حلوا خیرات می کنند.![]()
البته خودمون هم جوون بودیم اینطوری فکر می کردیم، ولی بعد از اینکه تجربش کردیم دیدم همچین آش دهن سوزی هم نبود.![]()
فقط خوبیش اینه که یک ریال هم هزینه نمی کن.![]()
خوش باشید
p-a-r-i-s-a نوشته شده:من موندم اگه 28 نرم ثبت نام علمی کاربردی ازون ور هم که سراسریو جوابش گفتم 28 تا 30 میاد آخه این چه وضعیه؟؟؟چرا اینا یه تاریخ دقیق نمیگن یا فکر ماهارو نمیکنن اگه ثبت نام نکنم اونو قبول نشم بیچاره میشم حالا مطمئنم اگه ثبت نام کنم سراسری قبول میشم اعصابم داغون هههااااااااااااااااااااااااااا![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
فکر کنم علمی کاربردی ثبت نام با تاخیر داشته باشهp-a-r-i-s-a نوشته شده:من موندم اگه 28 نرم ثبت نام علمی کاربردی ازون ور هم که سراسریو جوابش گفتم 28 تا 30 میاد آخه این چه وضعیه؟؟؟چرا اینا یه تاریخ دقیق نمیگن یا فکر ماهارو نمیکنن اگه ثبت نام نکنم اونو قبول نشم بیچاره میشم حالا مطمئنم اگه ثبت نام کنم سراسری قبول میشم اعصابم داغون هههااااااااااااااااااااااااااا![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
peyman نوشته شده:فکر کنم علمی کاربردی ثبت نام با تاخیر داشته باشهp-a-r-i-s-a نوشته شده:من موندم اگه 28 نرم ثبت نام علمی کاربردی ازون ور هم که سراسریو جوابش گفتم 28 تا 30 میاد آخه این چه وضعیه؟؟؟چرا اینا یه تاریخ دقیق نمیگن یا فکر ماهارو نمیکنن اگه ثبت نام نکنم اونو قبول نشم بیچاره میشم حالا مطمئنم اگه ثبت نام کنم سراسری قبول میشم اعصابم داغون هههااااااااااااااااااااااااااا![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
مطمئن که شدم بهتون میگم چه تاریخی هست
peyman نوشته شده:فکر کنم علمی کاربردی ثبت نام با تاخیر داشته باشهp-a-r-i-s-a نوشته شده:من موندم اگه 28 نرم ثبت نام علمی کاربردی ازون ور هم که سراسریو جوابش گفتم 28 تا 30 میاد آخه این چه وضعیه؟؟؟چرا اینا یه تاریخ دقیق نمیگن یا فکر ماهارو نمیکنن اگه ثبت نام نکنم اونو قبول نشم بیچاره میشم حالا مطمئنم اگه ثبت نام کنم سراسری قبول میشم اعصابم داغون هههااااااااااااااااااااااااااا![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
مطمئن که شدم بهتون میگم چه تاریخی هست