تاپیک جامع "کنکور کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی پودمانی 91"
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
Re: تاپیک جامع "کنکور کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی پودمانی
سلام.......نتایج کنکور کارشناسی ناپیوسته ترمی که چند هفته پیش امتحان دادیم کی میاد؟؟؟؟؟؟؟
نظر به دقیق بودن سازمان سنجش در اعلام نتایج گفتن که اواخر شهریور ولی شما همون 25 به بعد شهریور حساب کن...artemis16 نوشته شده:سلام.......نتایج کنکور کارشناسی ناپیوسته ترمی که چند هفته پیش امتحان دادیم کی میاد؟؟؟؟؟؟؟
سلام. کسی می دونه دانشگاه علمی کاربردی تو سال چند بار کنکور برگزار می کنه؟
-
دوستان یه سوال فوریییییی
من دانشجوی ترم اول نرم افزار دانشگاه آزاد کرج هستم. البته این ترم داشتم به تهران انتقالی میگرفتم چون متاهل هستم.
حالا رشته طراحی و پیاده سازی شبکه های کامپیوتری واحد 10 تهران قبول شدم.
خودم علاقه دارم برم شبکه چون مدارک شبکه رو هم دارم، شهریه اش از آزاد پایینتره و اینکه واسه افراد شاغل و متاهل بهتره. حالا سوالام:
اول اینکه با کپی مدرک کاردانی ثبت نامم میکنن تا بعد از تعطیلات برم دانشگاه خودم و انصراف بدم؟
شهریه دقیق رو لطف کنید بگید.
ممنون
من دانشجوی ترم اول نرم افزار دانشگاه آزاد کرج هستم. البته این ترم داشتم به تهران انتقالی میگرفتم چون متاهل هستم.
خودم علاقه دارم برم شبکه چون مدارک شبکه رو هم دارم، شهریه اش از آزاد پایینتره و اینکه واسه افراد شاغل و متاهل بهتره. حالا سوالام:
اول اینکه با کپی مدرک کاردانی ثبت نامم میکنن تا بعد از تعطیلات برم دانشگاه خودم و انصراف بدم؟
ممنون
-
من دیروز رفتم ثبت نام کردم تو همون رشته از من اصل مدرک رو گرفتن نمی دونم کپی قبول کنن یا نه باید زنگ بزنی بپرسی ؟niloofar20 نوشته شده:دوستان یه سوال فوریییییی
ممنون
شهریش 352 هزار تومنه دانشگاهش به ظاهر بد نیست مجهزه باید دید استاد هاش خوبن یا نه؟
شماره دانشگاه :02188612361
-
ehsanphoenix نوشته شده:من دیروز رفتم ثبت نام کردم تو همون رشته از من اصل مدرک رو گرفتن نمی دونم کپی قبول کنن یا نه باید زنگ بزنی بپرسی ؟niloofar20 نوشته شده:دوستان یه سوال فوریییییی
ممنون
شهریش 352 هزار تومنه دانشگاهش به ظاهر بد نیست مجهزه باید دید استاد هاش خوبن یا نه؟
شماره دانشگاه :02188612361
منم توی همین واحد ثبت نام کردم. قرار شد اصل مدرک رو تا آخر شهریور ببرم. به نظر منم دانشگاهش خیلی مجهز و خوب بود. امیدوارم استادا و شیوه درس دادنشون هم خوب باشه.
شما ها کـــــی ثبت نام کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه ثبت نام 27 ام نیـــــــــست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزان دل مگه ثبت نام ورودی های جدید 27 تا 30 شهریور نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
به ما از طرف دانشگاه sms دادن که تاریخ 23 تا 25 بیان ثبت نام
- p-a-r-i-s-a
- کاربر ساده
سلام به همگی
تبریک میگم به همه قبول شده ها ی کارشناسی ناپیوسته پودمانی
منم قبول شدم گرافیک چندروز پیش هم کنکور آزاد و سراسری که با هم ادغام شدن رو شرکت کردم باید بگم خیلی سخت بود البته امیدم بیشتر به دانشگاه آزاد هست
اما از این طرف ثبت نام علمی کاربردی 27 هستش و از طرفی نتایج هم که مهرماه میاد موندم چیکارکنم؟؟؟
من کاردانیمو از علمی کاربردی پودمانی گرفتم و باید بگم واقعا به اون بدی هم که میگن نیستش علاوه بر اون پودمان تابستانی هم واحد ما میداد
در هرحال یه عده هستن که میخوان سطح این دانشگاهو بیارن پایین با این همه حرف و حدیث من یه سوال دارم که آیا همه توی کنکور کارشناسی پودمانی قبول شدن؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی کشکیه؟؟واقعا اعصابم بهم ریخته
تبریک میگم به همه قبول شده ها ی کارشناسی ناپیوسته پودمانی
منم قبول شدم گرافیک چندروز پیش هم کنکور آزاد و سراسری که با هم ادغام شدن رو شرکت کردم باید بگم خیلی سخت بود البته امیدم بیشتر به دانشگاه آزاد هست
اما از این طرف ثبت نام علمی کاربردی 27 هستش و از طرفی نتایج هم که مهرماه میاد موندم چیکارکنم؟؟؟
من کاردانیمو از علمی کاربردی پودمانی گرفتم و باید بگم واقعا به اون بدی هم که میگن نیستش علاوه بر اون پودمان تابستانی هم واحد ما میداد
در هرحال یه عده هستن که میخوان سطح این دانشگاهو بیارن پایین با این همه حرف و حدیث من یه سوال دارم که آیا همه توی کنکور کارشناسی پودمانی قبول شدن؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی کشکیه؟؟واقعا اعصابم بهم ریخته
کسی از دوستان میدونه جواب کنکور کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی ترمی 91" کی اعلام میشه؟
دفترچه کارشناسی ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی ترمی یا پودمانی کی میاد؟واقعا متاسفم از این برنامه ریزی ضعیفشون
من می دونم دو تا کنکورمهلتش تموم شده اما گفتن نیمسال دوم هم باز کنکور دارن
به من گفتن پاییز دفترچه میاد حالا بچه ها می گن نه یکی می گه نمی دونم
بابا پس من از کجا بفهمم نه سنجش نه خود سایت دانشگاه علمی کاربردی هم چیزی ننوشته
بخدا مردم انقدر امروز تو سایتها گشتم چیزی دستگیرم نشد خیر سرم کلی کتاب خریدم بخونم
یکی که مثل من سالها از درس بدور بوده از کجا بفهمه چی به چیه
اه
من می دونم دو تا کنکورمهلتش تموم شده اما گفتن نیمسال دوم هم باز کنکور دارن
به من گفتن پاییز دفترچه میاد حالا بچه ها می گن نه یکی می گه نمی دونم
بابا پس من از کجا بفهمم نه سنجش نه خود سایت دانشگاه علمی کاربردی هم چیزی ننوشته
بخدا مردم انقدر امروز تو سایتها گشتم چیزی دستگیرم نشد خیر سرم کلی کتاب خریدم بخونم
یکی که مثل من سالها از درس بدور بوده از کجا بفهمه چی به چیه
اه
سلام.......نتایج کنکور کارشناسی ناپیوسته ترمی که چند هفته پیش امتحان دادیم کی میاد؟؟؟؟؟؟؟
-
- کاربر ساده
برای من هم sms اومده برای تاریخ 14و 15 شهریور دانشگاه باشم برای ثبت نام.
مرکز آموزش داده پردازی تهران ...
شما چي قبول شديد ؟؟Soren.Persian نوشته شده:برای من هم sms اومده برای تاریخ 14و 15 شهریور دانشگاه باشم برای ثبت نام.
به سلامتی کلاغ که آزادی رو به زیبایی ترجیح داد.