کمک فوری
-
- محل اقامت: JAHROM
- تماس:
Re: کمک فوری
سلام عزیزم من اطلاعی ندارم/من یه سوال دارم میخواستم بگم شما توی برنامه نویسی مهارتی دارید یا خیر؟میخاستم برام یه برنامه دفترچه تلفن برای یه اداره بنویسید/هرکسی میتونه به من خبر بده ممنون میشم /یاعلی خدانگهدار 

دفترچه تلفن به چه زباني ميخوايد؟2460191359 نوشته شده:سلام عزیزم من اطلاعی ندارم/من یه سوال دارم میخواستم بگم شما توی برنامه نویسی مهارتی دارید یا خیر؟میخاستم برام یه برنامه دفترچه تلفن برای یه اداره بنویسید/هرکسی میتونه به من خبر بده ممنون میشم /یاعلی خدانگهدار
طعم بسياري ازشكست هاي زندگي راكساني چشيده اندكه در دو قدمي پيروزي دست از تلاش كشيده اند.
بچه ها یکی کمک کنه اخه موندم نمیدونم برم ازاد یا برا دولتی بخونم راستی کسی میدونه اهواز هم کلاس حضوری داره یا نه؟ 

يكي به من بگه فناوري اطلاعات(it)كارشناسي داره يا نه؟؟؟
چه دانشگاهي؟آزاد؟دولتي؟پيام نور؟
ممنون ميشم اگه جواب بدين
ممنون ميشم اگه جواب بدين
سلام دوست عزیزsayna_87 نوشته شده:يكي به من بگه فناوري اطلاعات(it)كارشناسي داره يا نه؟؟؟
ممنون ميشم اگه جواب بدين
فناوری اطلاعات هم در دانشگاه های دولتی و هم آزاد مقطع کارشناسی داره

ولی پیام نور رو نمی دونم
موفق باشید

درياي آرام ناخداي قهرمان نمي سازد
پس چرا تو دفترچه(دولتي) من چيزي نديدم؟؟؟اي تي نداشت كه!!travian نوشته شده:سلام دوست عزیزsayna_87 نوشته شده:يكي به من بگه فناوري اطلاعات(it)كارشناسي داره يا نه؟؟؟
ممنون ميشم اگه جواب بدين
فناوری اطلاعات هم در دانشگاه های دولتی و هم آزاد مقطع کارشناسی داره![]()
ولی پیام نور رو نمی دونم
موفق باشید

اهواز کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر دولتی ندارهBAHRAMMTO نوشته شده:میخوام برا سال 91 کنکور بدم امسال دادم مجاز نشدم من تو کل دروس در حده ضعیفم اگه برا سال دیگه بخونم چقدر باید بیارم که روزانه یا شبانه اهواز قبول بشم