صفحه 1 از 1

جزييات آيين‌ نامه جديد ميهماني و انتقال دانشجويان اعلام شد

ارسال شده: یک‌شنبه 11 مهر 1389, 9:30 pm
توسط fatemi
معاون دانشجويي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در مراسم رونمايي از آيين‌نامه جديد ميهماني و انتقال دانشجويان دوره‌هاي كارداني و كارشناسي دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي دولتي و غيردولتي، گفت: تمامي ميهماني‌ها و انتقال‌ها بر مبناي شهر محل سكونت خانواده‌ دانشجو صورت مي‌گيرد.
به گزارش خبرنگار صنفي - آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران ايسنا، دكتر محمود ملاباشي روز شنبه در حاشيه مراسم رونمايي آيين‌نامه جديد ميهماني و انتقال دانشجويان كه به همراه رييس سازمان سنجش آموزش كشور برگزار شد، با بيان اينكه داراي سه نوع مهماني دانشجو هستيم، گفت: يك مهماني به اين معناست كه دانشجو مي‌تواند به طور موقت تعدادي از واحدهاي خود را در دانشگاه مقصد بگذراند كه براي اين مهماني دانشجو بايد يك ترم را در دانشگاه مبدا خود گذرانده و معدل او نيز حداقل 13 باشد.
امكان ميهماني دائم دانشجو در صورت كسب معدل لازم
وي نوع دوم ميهمان شدن دانشجو را ميهماني دائم عنوان و اظهار كرد: اين نوع ميهماني براي نخستين بار در اين آيين‌نامه تعريف شده است كه براساس آن دانشجو مي‌تواند كليه واحدهاي خود را در دانشگاه مقصد بگذراند.
به گفته ملاباشي، براي بهره‌مندي از اين شيوه، دانشجو بايد ترم اول خود را در دانشگاه مبدا بگذراند و پس از آن دانشجو بايد حداكثر تا سه ترم (دانشجوي كارشناسي سه ترم و دانشجوي كارداني دو ترم) را به صورت ميهمان در دانشگاه مقصد تحصيل كند و پس از آن در صورتي كه دانشجو معدل بالاتر از ميانگين معدل دانشجويان همان رشته دانشگاه مقصد را كسب كند، با درخواست انتقال دائم وي در دانشگاه مقصد موافقت مي‌شود.
ملاباشي كسب معدل تعيين شده را شرط لازم براي بهره‌مندي دانشجو از ميهماني دائم برشمرد و تاكيد كرد: چنانچه دانشجوي كارشناسي نتواند بعد از سه ترم و دانشجوي كارداني بعد از دو ترم معدل ميانگين لازم دانشگاه مقصد را كسب كند، به دانشگاه مبدا خود برگردانده مي‌شود.
وي نوع ديگري از ميهماني را ميهماني مبنا عنوان و يادآور شد: اين مهيماني بر اساس نمره آزمون سازمان سنجش است كه از بدو ورود امكانپذير است كه جزئيات آن توسط رييس سازمان سنجش اعلام مي‌شود.
در اين باره سرورالدين رييس سازمان سنجش نيز گفت:‌ دانشجويان براي انتقال به تهران بايد 95 درصد آخرين نمره قبولي را كسب كرده باشند البته براي انتقال به كلانشهرها كسب 90 درصد و مابقي شهرها كسب 85 درصد نمره قبولي ضروريست.
ممنوعيت انتقال از «غيرانتقاعي به دولتي»، «شبانه به روزانه» و «پيام‌نور به دولتي
ملاباشي در ادامه اين نشست با بيان اينكه دانشگاه‌ها در اين آيين‌نامه به هشت گروه تقسيم شده‌اند، اظهاركرد: اين گروه‌بندي‌ها بر اساس جايگاه و رتبه‌ علمي دانشگاه و فراواني تقاضاهاي دانشجويان براي ميهماني و انتقال طي سال‌هاي گذشته تعيين شده است.
به گفته معاون وزير علوم، براي نقل و انتقال دانشجويان دانشگاه پيام نور نيز يك جدول با گروه بندي پنجگانه تهيه شده است.
وي همچنين تاكيد كرد: انتقال از موسسات غيرانتقاعي به غيرانتقاعي ، دولتي به دولتي، دولتي به غير انتقاعي امكانپذير است، اما انتقال از غيرانتقاعي به دولتي ، شبانه به روزانه، پيام‌نور به دولتي غيرممكن است.
دانشجويان براي ميهمان شدن بايد شهريه پرداخت كنند
ملاباشي با تاكيد براينكه دانشجويان براي ميهمان شدن بايد شهريه پرداخت كنند، گفت: براين اساس هر دانشجوي ميهمان بايد شهريه‌اي معادل شهريه نوبت دوم را به دانشگاه مقصد پرداخت كند البته دانشجويان دانشگاه‌هاي غيرانتقاعي و شبانه علاوه بر پرداخت شهريه ثابت و متغيير به دانشگاه مقصد بايد شهريه ثابت رشته خود را نيز به دانشگاه مبدا پرداخت كند.
وي اظهار كرد: بر اين اساس دانشگاه‌هاي شهرستان بايد تا سقف 25 درصد، دانشگاه‌هاي تهران 20 درصد و دانشگاه‌هاي غيرانتقاعي تا 15 درصد از جمعيت ورودي دانشجويان هر سال به عنوان ميهمان بپذيرند.
وي همچنين تصريح كرد: دانشگاه‌ها موظف هستند با انتقال دانشجويان دختري كه در زمان دانشجويي ازدواج رسمي ‌مي‌كنند و يا سرپرست خانواده‌ آن‌ها فوت يا معلول شده‌اند و خود كفيل خانواده‌ مي‌شوند و دانشجوياني كه دچار بيماري خاص و يا معلوليت مي‌شوند، به محل خانواده‌ دانشجو موافقت كنند.
دانشگاه‌ها بايد علت مخالفت با ميهمان شدن دانشجويان را اعلام كنند
ملاباشي تصريح كرد: دانشگاهي كه تقاضاي ميهماني را نمي پذيرد بايد علت ميهمان نشدن را به دانشجو اعلام كند و در صورتي كه دانشجويي برخلاف نظر دانشگاه خود را محقق ميهمان شدن بداند، بايد تقاضاي خود را به كميسيون موارد خاص استان و سپس مركز ارائه كند.
ملاباشي در خصوص زمان تقاضاي دانشجويان براي نقل و انتقال و ميهمان شدن در دانشگاه‌ها گفت: دانشجويان براي اطلاع از زمان ثبت‌نام مي‌توانند به سايت وزارت علوم به نشاني www.msrt.ir بخش اداره كل دانشجويان داخل وزارت علوم مراجعه كنند.
تغيير رشته و گرايش ممنوع
وي با تاكيد بر اينكه در اين آيين‌نامه تغيير رشته و گرايش نخواهيم داشت، گفت: اين آيين‌نامه در 8 مهر ماه 89 به تصويب رسيده و قابل اجرا است.

منبع : http://www.daneshnews.com/news/view.asp ... 0&nid=6002

Re: جزييات آيين‌ نامه جديد ميهماني و انتقال دانشجويان اعلام

ارسال شده: سه‌شنبه 12 بهمن 1389, 4:08 pm
توسط imanlavasani
سلام
من میخوام از کرج انتقالی بگیرم بیام تهران اینجوری که تو این متن فهمیدم باید یک ترم رو برم کرج بعدش میتونم بیام تهران برای انتقالی دائمی تو این سایتی که دادین رفتم آیای میتونم از طریق خود دانشگاه اقدام کنم ؟
یعنی برم کرج بعد از اونجا اقدام کنم

Re: جزييات آيين‌ نامه جديد ميهماني و انتقال دانشجويان اعلام

ارسال شده: جمعه 27 اسفند 1389, 11:10 pm
توسط travian
سلام رفیق. خوبی؟؟ ممنون از خبرت

راستی دقیقا منظور از 90 درصد آخرین نمره قبولی چیه؟؟

این مقدار رو تو رشته خودم از کجا می تونم بدست بیارم؟

راستی من که الان تو کرج درس می خونم (از بهمن امسال) میتونم اون انتقال از بدو ورود رو انجام بدم؟؟

یا که چون یکی دو ماه گذشته نمی تونم؟؟

ممنون goll

Re: جزييات آيين‌ نامه جديد ميهماني و انتقال دانشجويان اعلام

ارسال شده: جمعه 7 بهمن 1390, 1:48 pm
توسط ali11
سلام دوستان عزیز برای گرفتن انتقالی طبق ایین نامه باید ابتدا دو ترم در دانشگاه مقصد مهمان بشی حتی وقتی توی سایت وزارت علوم برای درخواست انتقالی بری بهت میگه که ترم اول و اخر هم نمیشه مهمان شد و حتی برای گرفتن مهمانی باید بری به تو سایت ثبت نام کنی و همه شهریه ثابت رو در هر دو دانشگاه بدی در ضمن وقتی مهمان میشه همه درسها رو باید با نمره دوازده پاس کنی تا قبول کنند
موفق و پیروز باشین goll