با سلام
اول از همه از اقا پیمان یه تشکری کنیم به خاطر زحماتشون در بروزرسانی این سایت
و مشکلاتی که برای Upload کردن Dbase و .. داشتن
من یه چند تا انتقاد (انتقاد نمیشه گفت)داشتم که امیدوارم در بهتر شدن امکانات سایت بتونیم ازشون استفاده کنیم
اول اینکه گرافیک جدید برای من خیلی عذابه و چشم رو اذیت می کنه (امیدوارم چشام عادت کنه و کور نشه) . حالا نمی دونم نظر بقیه دوستان چیه
دوم اینکه از نظر امکانات من خیلی چیزه جدیدی ندیدم ، البته دوستان می گن که امکانات خیلی زیادی تو بخش مدیریت سایت اضافه شده (من که دستم به گوشت نمی رسه)
بیشتر همین گرافیک سایت تغییر کرده ، شکلک های جدید و رنگ و اضافه کردن فایل و .. اضافه شده که خیلی خوبه ، اما واسه یه همچین سایتی کافی نیست
بعد اینکه آیا می تونیم تو این ورژن از کدهای HTML استفاده کنیم یه نه ؟
تو نسخه قبلی من با اینکه اجازه استفاده داشتم ، اما هیچ وقت نتونستم استفاده کنم !
و بعد اینکه برای من که عادت زیادی به تشکر کردن از دیگران دارم ، حداقل امکانات اینه که بتونم با زدن یه دکمه از دوستان گلم تشکر کنم که این امکان هنوز هم موجود نیست .
امیدوارم هر چه زورتر این دکمه تشکر رو ببینم
یه سری مشکلات رو هم Juggernaut عزیز اشاره کرد بهشون که کاملا درسته و من کامل ترش می کنم
من که مدیر هستم تو نسخه قدیم که وارد می شدم ، رنگ شناسه من سبز نمایش داده می شد ، اما تو این نسخه هیچ تغییری نمی کنه (یه وقت فکر نکنید من عشق مدیریت و شبز و قرمز و .. هستم ، گفتم که از این مشکل اطلاع داشته باشید) و انشاا... به زودی رفع بشه
بعضی جاها هم Align هامشکل دارن و RTL نیستن
برای مثال
و این هم مشکلی که بعد از فرستادن همین پست بهش بر خوردم ، چون سایز عکس بالایی یه کوچولو بزرگتر از سایز صفحه بود همه چی بهم ریخت
یه فکری هم باید واسه این کرد
خودتون ببینید
و در اخر باز هم از پیمان عزیز و Ramin خان جان که خیلی برای این سایت وقت می زارن تشکر می کنم