اخبار سایت
اخبار سایت
متاسفانه آخرین باری که سایت برای مدتی در دسترس نبود مشکلاتی در دیتابیس وجود داشته که پس از راه اندازی مجدد سایت پست های خیلی از دوستان پاک شده ، توی این مدت هم تقریبا از 20 تا کاربر پیام دریافت کردم که گفته بودند پست هاشون رو پاک کردم ، ولی این دست ما نبوده ، به خاطر مشکلات دیتابیس بوده که خواستم اینجا اعلام کنم تا سو تفاهم ها برطرف بشه . 

آخرین ويرايش توسط 1 on Ramin, ويرايش شده در 0.
ممنون از خبر تون و اطلاع رساني كامل شما آقاي رامين . ولي اگر همه براي شما پيام ميفرستند كه چرا پستهاي ما را پاك مي كنيد دليلش اينه كه شما از بقيه مديران خوب تالار فعاليت تون بيشتر هستش و بيشتر به فروم سر مي زنيد . خوب همه فكر مي كنند كه شما پستها رو حذف مي كنيد .
باز هم ممنون از شما و بقيه مديران محترم فروم و سايت .

باز هم ممنون از شما و بقيه مديران محترم فروم و سايت .

آخرین ويرايش توسط 2 on Milo, ويرايش شده در 0.
تو رفتی و من آهسته پشت سرت گفتم نرو ... 

مشکلات انقدر زیاده که با این چیزا حل نمیشه ، باید فکر اساسی کرد ، به نظر من باید این فروم یک بار از اول کوبیده بشه و دوباره ساخته بشه ، اونم با فروم های قوی تر ، PHPBB برای این سایت جواب نمیده ، مخصوصا این اسپمر ها که دیگه امان ما رو بریدند و نمیشه کنترلشون کرد .sjj نوشته شده:فکر کنم بهتره یه قسمت توی صفحه اصلی فروم برای طرح مشکلات و مسائلی که کاربران سایت باهاش روبرو می شن در نظر گرفته بشه.
با سلام خدمت همه دوستان.
امروز اولين جمعه اسفندماه هست.
وقتي وارد سايت شدم ، نزديك به 40 اسپم درسايت بود و جالبش اينه كه اسپمر ها هم جزو حاضرين سايت هستن و ولكن هم نيستند. هر اسپمي كه پاك مي كنم 5 تا ديگه ظاهر ميشه
امان از دست اين اسپمر ها ، مثل اينكه اينا هم جمعه ها تعطيل هستند!! نشستن دارن مارو اسپم ميكنن!!
اميدوارم يه روزي فروم از شر اين اسپمر ها خلاص شه
امروز اولين جمعه اسفندماه هست.
وقتي وارد سايت شدم ، نزديك به 40 اسپم درسايت بود و جالبش اينه كه اسپمر ها هم جزو حاضرين سايت هستن و ولكن هم نيستند. هر اسپمي كه پاك مي كنم 5 تا ديگه ظاهر ميشه

امان از دست اين اسپمر ها ، مثل اينكه اينا هم جمعه ها تعطيل هستند!! نشستن دارن مارو اسپم ميكنن!!
اميدوارم يه روزي فروم از شر اين اسپمر ها خلاص شه

مهم نيست گودال كوچك آبي باشي يا درياي بيكران، زلال كه باشي آسمان در توست.
دوستان هر کس این پیام رو میخونه بره صفحه اول سایت ( http://www.karshenasi.com ) و در قسمت Comment یه پیام بزاره که این پیمان عزیز چند دقیقه وقتش رو به ما بده تا مشکل اسپمر ها رو حل کنیم ، من تا حالا چندین بار پیام و ایمیل فرستادم اما .................
Re: اخبار سایت
تالار شعر و ادبیات به 3 انجمن شعر ، ادبیات جهان و ادبیات طنز تقسیم شد
منتظر خبرهای جدید باشید

منتظر خبرهای جدید باشید

فرصتها هیچ گاه از بین نمی روند، بلکه شخص دیگری فرصت از دست داده ما را تصاحب خواهد کرد