نتایج کنکور کاردانی به کارشناسی
نتایج کنکور کاردانی به کارشناسی
نتایج کنکور کاردانی به کارشناسی علمی و کاربردی پودمانی کی اعلام می گردد؟
Re: نتایج کنکور کاردانی به کارشناسی
اعلام شد همین امروز .karimi نوشته شده:نتایج کنکور کاردانی به کارشناسی علمی و کاربردی پودمانی کی اعلام می گردد؟
من یه هفته به کنکور کتاب عمومی مدرسان شریف رو گرفتم و چیز زیادی ازش نخوندم .رو تخصصی ها کار کردم رفتم دیدم فقط عمومیه

کلا زیاد نخونده بودم و خیلی بد بود که نمیدونستم اختصاصی ها نمیان !! و انگار معدل تاثیر داشته !
اما امروز دیدم itچالوس قبول شدم

امیدوارم شما هم قبول شده باشین .

سلامshabnam22 نوشته شده:اعلام شد همین امروز .karimi نوشته شده:نتایج کنکور کاردانی به کارشناسی علمی و کاربردی پودمانی کی اعلام می گردد؟
من یه هفته به کنکور کتاب عمومی مدرسان شریف رو گرفتم و چیز زیادی ازش نخوندم .رو تخصصی ها کار کردم رفتم دیدم فقط عمومیهانقدر تعجب کردم !!! از عمومی ها مبانی خونده بودم .
کلا زیاد نخونده بودم و خیلی بد بود که نمیدونستم اختصاصی ها نمیان !! و انگار معدل تاثیر داشته !
اما امروز دیدم itچالوس قبول شدم![]()
. خیلی خوشحال شدم و البته برای ازاد خیلی تلاشم و بیشتر میکنم چون سراسری یکم شاید بد دادم .
![]()
تبریک میگم به شما

منم الان دیدم فقط یک سوال داشتم جلوی اسمم چیزی ننوشته که قبول شدم یا نه از کجا باید بفهمم؟
فقط کد ونام رشته ای رو که اول انتخاب کردم زده همین!
- Ali_Computer69
- کاربر متوسط
- محل اقامت: سرزمین مفرغ ها
خوب شما قبول شدید اون کد هم محل قبولیتونه.peymanmst نوشته شده:سلامshabnam22 نوشته شده:اعلام شد همین امروز .karimi نوشته شده:نتایج کنکور کاردانی به کارشناسی علمی و کاربردی پودمانی کی اعلام می گردد؟
من یه هفته به کنکور کتاب عمومی مدرسان شریف رو گرفتم و چیز زیادی ازش نخوندم .رو تخصصی ها کار کردم رفتم دیدم فقط عمومیهانقدر تعجب کردم !!! از عمومی ها مبانی خونده بودم .
اما امروز دیدم itچالوس قبول شدم![]()
. خیلی خوشحال شدم و البته برای ازاد خیلی تلاشم و بیشتر میکنم چون سراسری یکم شاید بد دادم .
![]()
تبریک میگم به شما![]()
منم الان دیدم فقط یک سوال داشتم جلوی اسمم چیزی ننوشته که قبول شدم یا نه از کجا باید بفهمم؟
فقط کد ونام رشته ای رو که اول انتخاب کردم زده همین!
تبریک میگم
سلام دوستای گلم کسی خبر داره برای ثبت نام این کارشناسی پودمانی کی باید اقدام کنیم؟
من قبول شدم اما میخوام صبر کنم تا اول مهر که نتیجه ازاد بیاد ؟ به نظرتون امکانش هست؟
ازاد بهتره برم یا علمی و کاربردی که الان قبول شده؟الان فناوری قبول شدم اما ازادم مهندسی نرم افزاره
من قبول شدم اما میخوام صبر کنم تا اول مهر که نتیجه ازاد بیاد ؟ به نظرتون امکانش هست؟
ازاد بهتره برم یا علمی و کاربردی که الان قبول شده؟الان فناوری قبول شدم اما ازادم مهندسی نرم افزاره
دوست عزیزelitanha نوشته شده:سلام دوستای گلم کسی خبر داره برای ثبت نام این کارشناسی پودمانی کی باید اقدام کنیم؟
برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید
http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=5&id=956
از لحاظ هزینه علمی کاربردی خیلی بهتره
این رشته هم مهندسی فناوری اطلاعات و ارتباطات هستش

آخر سر به خودتون بستگی داره که از پسه درسای کدوم یکی بر میاید و بیشتر علاقه دارین

تجربه به من ثابت کرده

موفق باشید

تبریک به همه دوستان .elitanha نوشته شده:سلام دوستای گلم کسی خبر داره برای ثبت نام این کارشناسی پودمانی کی باید اقدام کنیم؟

ثبت نام اخر شهریوره و اگر به لینکی که دوستمون دادن برید همه چیز رو توضیح داده حالا ن باید برم ببینم ازاد و چیکار میکنم

سلام ممنون از دوستان که جوابمو دادن لطف کردید.
سوال دیگه ای که برام پیش اومده اینکه ایا کسایی که کارشناسی پودمانی قبول شدن دوباره ترم اخر باید امتحان جامع بدن؟ممنون از کمکاتون همگی موفق در پناه خداوند مهربون
سوال دیگه ای که برام پیش اومده اینکه ایا کسایی که کارشناسی پودمانی قبول شدن دوباره ترم اخر باید امتحان جامع بدن؟ممنون از کمکاتون همگی موفق در پناه خداوند مهربون
سلام می دونید نتایج آزمون سراسری کی میاد؟ممنون میشم جواب بدید. 

سازمان سنجش آموزش كشور ضمن آرزوي موفقيت براي خواهران و برادران داوطلب شركتكننده در آزمون پذيرش دانشجو از دورة كارداني به دورة كارشناسي ناپيوسته سال 1390، بدينوسيله به اطلاع داوطلبان مذكور ميرساند كه نتيجة اوليه آزمون به صورت كارنامه تنظيم و كارنامه مذكور، از روز شنبه 5/6/90 بر روي سايت سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني www.sanjesh.org قرار داده ميشود. هر يك از داوطلبان شركتكننده در آزمون ميتوانند از روز شنبه 5/6/90 به منظور اطلاع از نتيجه آزمون خود و مشاهده كارنامه نتايج اوليه به سايت سازمان سنجش آموزش كشور مراجعه و با وارد نمودن شماره پرونده و اطلاعات كارت اعتباري ثبتنام و يا شماره پرونده، كد رهگيري و شماره شناسنامه و يا شماره داوطلبي، نام خانوادگي، نام، شماره شناسنامه و تاريخ تولد نسبت به پرينت كارنامه خود اقدام نمايند.
سلام دوستان
ثبت نام پودمانی که گفته از 27 شهریور شروع میشه
من سراسری کاردانی به کارشناسی هم قبول شدم ولی اصلا فکرشو هم نمیکردم این همه دانشگاه غیرانتفاعی توش باشه اصلا انگار از دولتی خبری نیس!
لطفا راهنمایی کنید کدومو برم پودمانی یا غیر انتفاعی؟
رشتم هم فناوری اطلاعات هستش ict

من سراسری کاردانی به کارشناسی هم قبول شدم ولی اصلا فکرشو هم نمیکردم این همه دانشگاه غیرانتفاعی توش باشه اصلا انگار از دولتی خبری نیس!

-
- کاربر ساده
[quote="peymanmst"]سلام دوستان
[/quot
دوست عزیز
فناوری اطلاعات میشه it
ict زیرگروه برق میشه
امروزقراربودنتایج کاردانی به کارشناسی بیادپس چراخبری نیست

دوست عزیز
فناوری اطلاعات میشه it
ict زیرگروه برق میشه
امروزقراربودنتایج کاردانی به کارشناسی بیادپس چراخبری نیست

کوزت
اینجا کسیــ به فکر دستهایــ تو نیست
نفسهایتــ را خرج گرم کردنــ دستهایتــ کنــ
جاییــ که اشک اتفاق بوداری نیستــ
سبک نشویــ
سنگین تریــ
اینجا کسیــ به فکر دستهایــ تو نیست