c یا c++?
من از سایت تابا(کاوشگران ) که پرسیدم که کدوم زبانهای برنامه نویسی رو بخونیم برای 15 سوال برنامه نویسی به من mail کرد که c,c++,vb.
تو رو خدا اگه کسی می دونه ومطمئنه کمکم کنه
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

تو سرفصل های امسال زده فقط C++ . و VB همین .CHICHI نوشته شده:یعنی شما می فرمایید که برای 15 سوال زبان برنامه نویسی تو کنکور هر سه زبان با هم می یان ؟
یا vb مییاد با یکی از دو زبانه c یا c++?
سی ارتباط زیادی به سی پلاس پلاس نداره؟CHICHI نوشته شده:من دوباره از سایت تابا که پرسیدم این جوابو به من داد:
(براي برنامه نويسي ++C و VB مي آيد ولي شما بايد براي ياد گرفتن ++C حتما C را نيز بخوانيد!)
پس خیالم راحت شد که c نمیدن ....اخیش![]()
این دو زبان کلا از هم جدان! دلیل اینکه تو سی++ میشه از سی استفاده کرد فقط و فقط برای استفاده از کتابخانه های سابقی هست که برای سی نوشته شده! ( گفته خود بیارنه استراستروپ! خالق سی++)hossein.dapper نوشته شده:زبان c رو به غیر از بخش فایل ها و ورودی وخروجی برای ++c لازم بلد باشیم.
به نظر من از زبان برنامه نویسی C نباید غافل شد و C به همراه C++ باید مطالعه شود.Master نوشته شده:کنکور پارسال هم فقط سی++ اومد! حتی یه برنامه به زبان سی نبود. امسال هم پناه برخدا! امیدوارم آسون بدن و سی++ که همه بلد باشیم بزنیم
کنکور امسال ( سال 88) هم که بلطف خدا تموم شد . و بخش برنامه نویسی با شگفتی خاصی فقط از سی ++ بود! ! من که خیلی یکه خوردم! . اونم فقط کلاس کلاس کلاس!mojtabapc نوشته شده:به نظر من از زبان برنامه نویسی C نباید غافل شد و C به همراه C++ باید مطالعه شود.Master نوشته شده:کنکور پارسال هم فقط سی++ اومد! حتی یه برنامه به زبان سی نبود. امسال هم پناه برخدا! امیدوارم آسون بدن و سی++ که همه بلد باشیم بزنیم
VB هم 5 سوال میاد.
بله دوست عزیزکنکور امسال ( سال 88) هم که بلطف خدا تموم شد . و بخش برنامه نویسی با شگفتی خاصی فقط از سی ++ بود! ! من که خیلی یکه خوردم! . اونم فقط کلاس کلاس کلاس!