البته فقط یه تیکه از چیز هایی که دیدم
دلم خوش بود که با گرفتن رتبه 4 رقمی دانشگاه دولتی (اونم تبریز) رشته مورد علاقم رو قبول شدم (حالا کاردانی اشکال نداره) اما ....
ما اولین ورودی های کامپیوتر بودیم و امکانات برامون صفر بود ، سایت نداشتیم و فقط 5 تا کامپیوتر تو یه اتاق کوچیک بود

البته الان 15 کامپیوتر برای کارگاه و 10 تا برای سایت داره و اینترنتی که سرعتش افتضاحه (به زور باهاش میل چک می کردم) و قراره 30 تا کامپیوتر بخرن
سلف غذاخوریش اندازه 200 نفر هم جا نداره

برای غذا گرفتن باید کلی تو صف وایسی
آشغال پیش غذاش سروری می کنه و صبخانه هم نمی دن
کتابخونش تازه امسال چند تا کتاب کامپیوتر خریده ، البته سالن مطالعه نداره و فقط یه اتاقه که می تونی از اونجا کتاب بگیری
خوابگاه می ده ، امسال خوابگاه خوبی داشت ، ولی خیلی شلوغ بود هر واحد 10 الی 12 نفر (یه سالن با 2 تا اتاق)
تو خوابگاه پسرا که 290 نفر بودیم فقط 4 تا حمام داشت با 8 تا دستشویی که همیشه پر بودن و برای دخترا هم اخبار می گفت همین وضعه
کلا 3 تا کلاس داشت ، البته یه ساختمون فنی-حرفه ای خریدن که وسط شهره و 6 تایی کلاس داره و بعضی کلاس ها اونجاست
کارمنداش خیلی مزخرفن ، هیچ کدوم مدرک مربوط به کارشون رو ندارن و با کلی منت کار انجام می دن و اگه خطایی کنن ، تنها تنبیه شون اینه که جاشون با هم عوش بشه
ساختمون دانشکده قبلا جهاد کشاورزی بوده ، به همین خاطر بیشتر شبیه یه باغ زرد آلو می مونه تا یه دانشده

شهرش هیچ تفریحی نداره (واقعا هیچی) ، از نظر فرهنگی مردمش خیلی پایین هستن ، اما آدم های ساده هستن (برای تفریح باید مراغه یا تبریز یا ارومیه برین)
انتخاب واحد و .... (کارهای مکانیزه) همه به صورت دستی انجام می شه (شاید امسال اینترنتی شه)
هیچ حق اعتراضی نداری ، تو یه متهم هستی . ما چند بار اعتراض کردیم (اخرین بار برا غذا بود)
اما نتیجه این شد که چند نفر از خوابگاه اخراج شدن و حتی نزدیک بود از دانشکده هم اخراج شن که با رشوه دادن ما اخراج نشدن (رشوه این بود که روزی که نماینده شهر تو دانشکده سخنرانی داشت قرار بود هیچ کس شرکت نکنه ، اما رییس دانشکده گفت اگه همه شرکت کنن از تخلف اونا می گذره

فقط یه استاد واقعا دلسوز داشتیم (آقای مهندس ایرانی) و بقیه هیچ
یه استادی داشتیم که اندازه 10 مینوشتی و 18 یا 19 می گرفتی ، سوادش صفر بود ، اگه ازش سوال می کردی می گفت خودتون بخونید دیگه
یه سری شون هم پان ترک هستن و اگه فارس باشی با مشکل مواجه می شی
من خودم 2 بار ریاضی عمومی از یه استاد افتادم که اگه ترک بودم حتما همون دفعه اول نمره قبولیم رو می گرفتم
امیدوارم این مطالب به دردتون بخوره
البته از سربازی حتما بهتره ، مدرک خوبی هم داره
اما اگه برای یاد گرفتن دانش میرید بناب رو نزنید
اگه سوالی داشتید بپرسید