انصراف از دانشگاه
مدیر انجمن: مشاور سایت کارشناسی
انصراف از دانشگاه
سلام من دانشجوی ترم دوم کارشناسی پیوسته دانشگاه روزانه ام میخواستم بپرسم با این قوانین جدید که تصویب شده من میتونم سال بعد انصراف بدم و دوباره در کنکور سراسری شرکت کنم؟
Re: انصراف از دانشگاه
آقا فرشید چرا تو کامنتهایی که میزارید اینقد نظرتون عوض میشه؟
من کاردانی میخونم تقریبن ترم آخرمه
اخراجی هم نیستم
بالاخره بعد از فارق التحصیلی برای پست دفترچه 6 ماه وقت دارم یا 1 سال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جان من واضح بگو
اخراجی هم نیستم
بالاخره بعد از فارق التحصیلی برای پست دفترچه 6 ماه وقت دارم یا 1 سال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جان من واضح بگو
- farshidshd
- مشاور وِیژه
- محل اقامت: My Heart
- تماس:
اگه از دانشگاه دولتی انصراف بدین ، دوسال از شرکت در کنکور محروم میشیدشازده نوشته شده:سلام من دانشجوی ترم دوم کارشناسی پیوسته دانشگاه روزانه ام میخواستم بپرسم با این قوانین جدید که تصویب شده من میتونم سال بعد انصراف بدم و دوباره در کنکور سراسری شرکت کنم؟
کد: انتخاب همه
دانشجوی ارشد نرم افزار
- farshidshd
- مشاور وِیژه
- تماس:
6 ماه بوده ولی با قوانین جدید شده 1 سالjavad-Ch نوشته شده:آقا فرشید چرا تو کامنتهایی که میزارید اینقد نظرتون عوض میشه؟
اخراجی هم نیستم
جان من واضح بگو
دانشجوی ارشد نرم افزار
این قانون که میگید مال سازمان سنجشه یا نظام وظیفه؟(میشه یه کم بیشتر توضیح بدید آخه فک کنم اشتباه میکنید)
- farshidshd
- مشاور وِیژه
- تماس:
واسه نظام وظیفه هستشازده نوشته شده:این قانون که میگید مال سازمان سنجشه یا نظام وظیفه؟(میشه یه کم بیشتر توضیح بدید آخه فک کنم اشتباه میکنید)
قوانین جدید اول انجمن نظام وظیفه هست ، بخونید
دانشجوی ارشد نرم افزار
تسهيلات جديد براي دانشجويان انصرافي و اخراجي
كمالي با اعلام خبر تسهيلات جديد براي دانشجويان انصرافي و اخراجي گفت: به اين دسته از دانشجويان اجازه داده شد تا در صورتي كه علاقه به رشته و دانشگاه خود ندارند براي يكبار از تحصيل انصراف دهند و به مدت يكسال فرصت دارند تا به دانشگاه اعزام شوند.
به گفته وي اين قانون براي دانشجويان انصرافي، اخراجي و تركتحصيلي صدق ميكند.
بیشتر از این چیزی نگفته دیگه؟
كمالي با اعلام خبر تسهيلات جديد براي دانشجويان انصرافي و اخراجي گفت: به اين دسته از دانشجويان اجازه داده شد تا در صورتي كه علاقه به رشته و دانشگاه خود ندارند براي يكبار از تحصيل انصراف دهند و به مدت يكسال فرصت دارند تا به دانشگاه اعزام شوند.
- farshidshd
- مشاور وِیژه
- تماس:
خیر بیشتر چیزی نگفتهشازده نوشته شده:تسهيلات جديد براي دانشجويان انصرافي و اخراجي
دانشجوی ارشد نرم افزار
پس من میتونم مهر ماه انصراف بدم و در کنکور سراسری شرکت کنم درسته؟
- farshidshd
- مشاور وِیژه
- تماس:
بلهشازده نوشته شده:پس من میتونم مهر ماه انصراف بدم و در کنکور سراسری شرکت کنم درسته؟
دانشجوی ارشد نرم افزار
با سلام...
بنده دانشجوی ترم 11 دانشگاه ازاد اسلامی(ورودی مهر 86) مهندسی نفت می باشم..وبه دلیل مشکلاتی قصد انصراف از دانشگاه رادارم..... ومی خواهم بعد از انصراف دوباره در کنکور سراسری شرکت بکنم ....ایا با توجه به قانون جدید نظام وظیفه نسبت به دانشجویان انصرافی امکان شرکت در ازمون سراسری برای بنده وجود دارد؟
بنده دانشجوی ترم 11 دانشگاه ازاد اسلامی(ورودی مهر 86) مهندسی نفت می باشم..وبه دلیل مشکلاتی قصد انصراف از دانشگاه رادارم..... ومی خواهم بعد از انصراف دوباره در کنکور سراسری شرکت بکنم ....ایا با توجه به قانون جدید نظام وظیفه نسبت به دانشجویان انصرافی امکان شرکت در ازمون سراسری برای بنده وجود دارد؟
- farshidshd
- مشاور وِیژه
- تماس:
سلامmilad284 نوشته شده:با سلام...
به احتمال خیلی زیاد سنواتتون تموم شده و در صورت انصراف باید برید خدمت
برای اطلاعات بیشتر در مورد مدت سنوات به حوزه نظام وظیفه دانشگاه یا نظام وظیفه شهر خودتون مراجعه کنید
دانشجوی ارشد نرم افزار
سلام
دانشگاه روزانه قوچان قبول شدم
با ثبت نام و گذراندن یک ترم و انصراف دادند میتوانم کنکور 94 شرکت کنم
لطفا زودتر پاسخ بدید
دانشگاه روزانه قوچان قبول شدم
با ثبت نام و گذراندن یک ترم و انصراف دادند میتوانم کنکور 94 شرکت کنم
لطفا زودتر پاسخ بدید
کسی که با دانش خود به پیکار با جهل خویش برخیزد
به بالاترین خوشبختی می رسید