می خواستم از تمام دوستان سایت که انتخاب شهر کردن خواهش کنم که
هر کدوم از دوستان که در اومد (انشا الله همه قبول شیم
قصد و هدفم از این کار اینه که دوستانی که ممکنه تو یه شهر قبول بشن می تونن که با استفاده از سابقه ی دوستی که از طریق این سایت با هم پیدا کردند , بتونن با هم این دوستی رو ادامه بدن .
بلاخره پیدا کردن دوستان هم فکر و خوش اخلاق این دوره زمانه از پیدا کردن بنزین هم سخت تر
لطفا بگید که اهل کدوم شهر هستید و کجا قبول شدید .
-------------------------------------------------------------------------------
بلاخره نتایج اومد.
لازم می دونم که از شما دوستان عزیز تشکر کنم که به این تاپیک جواب دادید و نیز عرض پوزش دارم از اینکه من نتونستم در اسرع وقت نتیجه ی خودم رو به این تاپیک ارسال کنم.
دلیلش هم پهنای باند سایت بود که به علت ترافیک سایت من هر چی تلاش کردم موفق به ورود نشدم.
بگذریم.
---------------------------
ضمن تبریک به تمامی دوستانی که موفق شدند , برای تمامی این عزیزان آرزوی موفقیت می کنم و امید وارم که در تمام مراحل زندگی همین جور پرتلاش و با اراده باشند.
کسانی هم که نتیجه نگرفتند نامید نباشند و به خدا توکل کنند , و با یک روحیه ی مضاعف و اراده ی قوی ونیز یک برنامه ریزی دقیق دوباره تلاش کنند . بچه های با مرام و نخبه ی این سایت هم که هستند و میتونید از اونها استفاده کنید.
--------------------------
و اما نتیجه ی بنده
تقدیر من هم این بود که با رتبه ی 1683 در نرم افزار از بین 38 انتخابی که کردم پانزدهمین انتخابم و نیز سومین غیر انتفاعی که انتخاب کرده بودم یعنی موسسه ی غیر انتفاعی شهاب دانش قم , قبول شم.
اینطوری که نتایج دوستان رو خوندم تا حالا کسی از بچه های سایت شهاب دانش قبول نشده.
------------------------
برای همتون آرزوی موفقیت دارم.....
منتظر جدیدترین کاری که دارم می کنم باشید خبرش رو تو فرم می زارم............
تابعد..................
با تشکر.