منم ممنون میشم رتبمو با نرم افزار حساب کنین
عمومی 10 میانگین
ریاضی 5
زبان تخصصی 50
مدار 20
برنامه نویسی 0
دروس تخصصی 10
ممنون میشم زودتر جواب بدید
اصلا امکان قبولیم هست؟
(یکی جواب منم بده)

ايولhamed_kafshgiry نوشته شده:بابا بی خیال
همه قبولین
نرم افزار هم که رتبه منو تخمین زده، فوق فوقش 1300 میشم
من ساکن گرگانم. الان یه ماهه که به هرکی می رسم، میگم " اومدی مشهد خبر منو بگیر" ( میخوام مشهد بزنم)
اعتماد به نفس یعنی این. یعنی ساکتو جمع کرده باشی. من الان نقشه شهر مشهد رو هم دانلود کردم که فردا مشکل نداشته باشم. بی خیال بابا، اینقدر خودتون اذیت نکنین، سکته می کنین هااا
{ خودمونیم اگه مشهد قبول نشم، این رفیقام پدر منو در میارن)

اولاً: من گفتم که تا 20 خرداد، اونجا ها رو خونده بودم. نگفتم که به بعدش چقدر خوندم، گفتم؟تو كدوم كشوري بجز ايران طراح سوال از 4 فصل اول تمام سوال هارو مي دن كه تمام حفظيه!!!
تو هم فکر می کنی الان داری به چارلی چاپلین نزدیک میشیفكر مي كني الان مثلا داري به انيشتين نزديك مي شي !!!
اتفاقاً من آرزو می کردم که ای کاش سؤالا سخت تر بود. چون مثلاً اگه زبان تخصصی سخت تر بود من بازم 100% می زدم. اگه ذخیره یا سیستم سخت تر بود من بازم همونقدر می تونستم بزنمبرو خدارو شكر كن كه طراحين محترم سوالات امسال به نفع شما بي سواده ها سوالارو طرح
كرده بود
جواب این بماندبعدش شما بياي بگي اعتماد به نفس نه بچه جان بگو شانس

چرا جاي نقل قولت آيدي منه ؟hamed_kafshgiry نوشته شده:اولاً: من گفتم که تا 20 خرداد، اونجا ها رو خونده بودم. نگفتم که به بعدش چقدر خوندم، گفتم؟shayan_angelow نوشته شده:آخه مردك اعتماد به نفس به اين مي گن يا شانس!!!
تو كدوم كشوري بجز ايران طراح سوال از 4 فصل اول تمام سوال هارو مي دن كه تمام حفظيه!!!
دوماً: اگه شانسه، چرا بقیه شانس نیووردنتو هم فکر می کنی الان داری به چارلی چاپلین نزدیک میشیshayan_angelow نوشته شده: فكر مي كني الان مثلا داري به انيشتين نزديك مي شي !!!اتفاقاً من آرزو می کردم که ای کاش سؤالا سخت تر بود. چون مثلاً اگه زبان تخصصی سخت تر بود من بازم 100% می زدم. اگه ذخیره یا سیستم سخت تر بود من بازم همونقدر می تونستم بزنمshayan_angelow نوشته شده:برو خدارو شكر كن كه طراحين محترم سوالات امسال به نفع شما بي سواده ها سوالارو طرح
كرده بود
( خر خونی مهم نیست، اینکه مخ آدم چقدر سریع یاد بگیره مهمّه)جواب این بماندshayan_angelow نوشته شده:بعدش شما بياي بگي اعتماد به نفس نه بچه جان بگو شانس
میگن در جوار کسی که پرواز رو نمی فهمه از اوج گرفتن حرف نزن

معلومه چون برادرمون نمي دونه نقل قول چيهshayan_angelow نوشته شده:چرا جاي نقل قولت آيدي منه ؟hamed_kafshgiry نوشته شده:اولاً: من گفتم که تا 20 خرداد، اونجا ها رو خونده بودم. نگفتم که به بعدش چقدر خوندم، گفتم؟shayan_angelow نوشته شده:آخه مردك اعتماد به نفس به اين مي گن يا شانس!!!
تو كدوم كشوري بجز ايران طراح سوال از 4 فصل اول تمام سوال هارو مي دن كه تمام حفظيه!!!
دوماً: اگه شانسه، چرا بقیه شانس نیووردنتو هم فکر می کنی الان داری به چارلی چاپلین نزدیک میشیshayan_angelow نوشته شده: فكر مي كني الان مثلا داري به انيشتين نزديك مي شي !!!اتفاقاً من آرزو می کردم که ای کاش سؤالا سخت تر بود. چون مثلاً اگه زبان تخصصی سخت تر بود من بازم 100% می زدم. اگه ذخیره یا سیستم سخت تر بود من بازم همونقدر می تونستم بزنمshayan_angelow نوشته شده:برو خدارو شكر كن كه طراحين محترم سوالات امسال به نفع شما بي سواده ها سوالارو طرح
كرده بود
( خر خونی مهم نیست، اینکه مخ آدم چقدر سریع یاد بگیره مهمّه)جواب این بماندshayan_angelow نوشته شده:بعدش شما بياي بگي اعتماد به نفس نه بچه جان بگو شانس
میگن در جوار کسی که پرواز رو نمی فهمه از اوج گرفتن حرف نزن

در مورد quote ، یه اشتباه کوچیک شد که از shayan_angelow معذرت می خوامmehrdad_rabbi نوشته شده:و اما جواب هاي شما در مورد پرواز
من الان دانشجوي ممتاز كارشناسي ناپيوسته در دانشگاه ازاد زنجان هستم
كه هم در دوره كارداني واكنون باعث افتخارم
در ضمن حاج اقا من هم سال پيش بدون درس خواندن كنكوري 2200 اوردم!!
در ازاد امسال ترازم شده بود 6400 و علمي كاربردي هم در اومدم!
اين از قسمت پرواز ش !
و اما كيفيت آن در اين حد بماند كه اكنون بنده مشغول به تدريس دانشجويان كارداني به كارشناسي
و دانشجويان (الگوريتم و گسسته) اي تي براي ارشد امسال هستم!
برا من مهم نيست تو كي هستي يا حرفت چيه برام مهمه كه آينده سازان وطنم افرادي باشند كه باتلاش , شب بيداري , موفق شدن نه يه عده سياهي لشكر به فرماندهي طراحين سوال!
خوبه خودت هم اعتراف مي كني مثلا زبان تخصصي امسال فاجعه نبود؟ ذخيره چطور؟سيستم چطور؟
ساختمان اصلا طراح محترم يكبار به اون سوال با جواب تكراريش توجه كرده بود يا خمار پول هايي كه
سنجش تو جيبش ريخته بود!
كجاي حرفام دروغه يا تهمت !حالا بياين پستامو پاك كنين.
درضمن بي سواد من mehrdad_rabbi هستم نه shayan_angelow !