سلام دوستان چند روز پیش ثبت نام کردم برای کاردانی ، چند ماه پیش انصراف دادم دوباره ثبت نام کردم بدون ازمون در همون دانشگاهی که بودم!
حالا چنتا سوال دارم
1-یه جایی خوندم ممکنه نشه دوباره تو همون دانشگاه یا همون رشته دوباره تحصیل کنم چون انصراف دادم آیا صحت داره ؟
2-من برای گرفتن معافیت تحصیلیم یک عدد کپی کارت ملی + یک نامه از دانشگاه + یه کپی از برگه انصراف از تحصیلم به پلیس +10 دادم و یک برگ به من دادن برای دانشگاه که ذکر شده بود داخلش مجوزموقت ثبت نام ، و تا سال مرداد 95 مهلت من برای اتمام تحصیل
حالا میخواستم بدونم این برگه ای که به من پلیس +10 داده دیگه معافیت تحصیلی برای من صادر شد یا ن هنوز ممکنه مشکلی پیش بیاد ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال درمورد ثبت معافیت تحصیلی
مدیر انجمن: مشاور سایت کارشناسی
- farshidshd
- مشاور وِیژه
- محل اقامت: My Heart
- تماس:
Re: سوال درمورد ثبت معافیت تحصیلی
سلامsaeid1346 نوشته شده:سلام دوستان چند روز پیش ثبت نام کردم برای کاردانی ، چند ماه پیش انصراف دادم دوباره ثبت نام کردم بدون ازمون در همون دانشگاهی که بودم!
حالا چنتا سوال دارم
1-یه جایی خوندم ممکنه نشه دوباره تو همون دانشگاه یا همون رشته دوباره تحصیل کنم چون انصراف دادم آیا صحت داره ؟
2-من برای گرفتن معافیت تحصیلیم یک عدد کپی کارت ملی + یک نامه از دانشگاه + یه کپی از برگه انصراف از تحصیلم به پلیس +10 دادم و یک برگ به من دادن برای دانشگاه که ذکر شده بود داخلش مجوزموقت ثبت نام ، و تا سال مرداد 95 مهلت من برای اتمام تحصیل
حالا میخواستم بدونم این برگه ای که به من پلیس +10 داده دیگه معافیت تحصیلی برای من صادر شد یا ن هنوز ممکنه مشکلی پیش بیاد ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
1 - خیر صحیح نیست
2- معافیت صادر شد و مشکلی نیست
کد: انتخاب همه
دانشجوی ارشد نرم افزار