كارداني به كارشناسي ناپويسته علمي و كاربردي ترمي چه رشته هايي رو ميگيره؟
من كارداني كامپيوتر دارم ميتونم تو رشته خودم كارشناسي ناپيوسته ترميشو شركت كنم؟

اصلا كارشناسي ناپيوسته داره؟ يا همش پيوستس؟
معمولا سوالاتشون جوریه که مشترک باشه یعنی تو هردو باشه ولی فکرکنم سوالاتشون از ++C هستf.nik نوشته شده:کسی یادش میاد پارسال(89) تو علمی کاربردی C داده بودن یا C++ ؟؟؟؟؟؟
منابعش روبرو از سایت علمی کاربردی نگاه کن اینم لینکشshayda نوشته شده:سلام كي مي دونه منابع كنكور كارداني به كارشناسي علمي كاربردي 90 چيه وتاريخ آزمن كي هست؟هر كي مي دونه تورو خدا جواب بده خيلي لازم دارم.![]()
![]()
سلام. پس کجایند اون دوستان پر استرس و پرشور که جواب ما رو بدند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟hosseingrami نوشته شده:سلام به همگی دوستان و هموطنان گل.![]()
من کل چهل ضفحه رو با دیال آپ و صبر مطالعه کردم و یه جورایی تو استرس ها و شادی و غم هاتون شریک شدم چون در آینده وضع منهم همین خواهد بود.![]()
دوستان گلم.من دارم کاردانی فناوری اطلاعات رو تموم میکنم و کنکور کارشناسی ترمی ناپیوسته دانشگاه جامع رو هم ثبت نام کردم و برج 2 بیستم آزمونش خواهد بود.منم مثل تموم شما دوستان گل مشکل سربازی دارم منتهی یه کم شرایطم خاص تره یعنی حتما حتما باید ادامه تحصیل بدم که اگه ندم برام گرون تموم میشه و باید حتما قبول بشم.![]()
از شما دوستان گل تقاضا دارم که اولا از تجربتون برام بگین(چه اونایی که قبول شدند و چه اونایی که قبول نشدند)![]()
و دوما من چه منابع و روش هایی رو استفاده کنم که بتونم درصد های خوبی به جهت قبولی تضمینی بزتم؟![]()
لازم به ذکره که بعد کنکور ناپیوسته دانشگاه جامع کنکور سراسری ناپیوسته خواهد بود میخوام یه جورایی برا اونم آمدم کنه که اگه خدایی ناکرده قبول نشدم بتونم یه فکری برا خودم بردارم.
در مورد تکمیل ظرفیت هم توضیح بدین که نمیدونم چی به چیه؟![]()
و دوستانی که مث خود من از روی اجبار شهرستان های اطراف شهرشون رو زدند و قبول هم شدند از تجربه هاشون بگند کلا(انتقالی سختی راه و تجربه های سرد و گرم)![]()
خیلی ممنون میشم هر چه سریعتر جواب بدین.مخصوصا برا منابع که بتونم زودتر شروع کنم و استرسم کم بشه.