نقل قول:
کارمندا با پارتی آمدن خب آمدن شما اصلا با کارمندا کردی ندارین من الان ترم ۳ هستم هنوز کار اداری نداشتم همه چی از تو اینترنت زیر دستته
نقل قول:
دنشجورو میچاپن؟ پولی که از دانشجو گرفته میشه کاملا قانونیه روش نظارت میشه و دست منو شما نیست
دوست عزیز اینا رو به کسی بگو که اونجا نبوده باشه . من هم خودم اونجا بودم و هم دوستام دارن اونجا برای کارشناسی می خونن و از احوالاتشون باخبرم .
اگه تا حالا هم به هیچ مشکلی بر نخوردی پس احتمالا به گواهی تحصیلی احتیاج نداشتی که مسئولش بعد از 2 ساعت ول گشتن بیاد و بگه "من همین جا بودم ، برای چی می گید 2 ساعته معطل منید !!"
یا اینکه تا حالا وام دانشجویی نخواستید که بعد از یه سلسله مراتب طولانی بگن خبرتون می کنیم . بعد بزارن وام رو بعد از ثبت نام ترم جدیدی اعلام کنن که دانشجو نتونه از وامش تا ترم بعد استفاده کنه و پول وام دانشجو ها رو بزارن تو بانک سودشو نوش جان کنن .
یا اینکه تا حالا متوجه نشدی که یه دانشجو های بومی از هر مانع قانونی و غیر قانونی تو دانشگاه رد می شه و شما که نه آملی هستی و نه مازندرانی (البته شما رو نمی دونم) و نه مونث (که با چند تا اشوه ..) باید بری غاز بچرونی .
..
از همه ی اینا که رد بشی و به هیچ مشکلی بر نخوری ، توی تصفیه حساب و همچنین توی فارغ التحصیلی یه حال اساسی بهت می دن .
نقل قول:
.استاد دکتر نداره؟ جالبه پس آقای دکتر وحیدی کیه ایشون دکترای علوم کامپیوتری دارن
بله مطلع هستم ، ایشون کارشناسی ریاضی دارن و ارشد سخت افزار اون زمان هم دانشجوی دکترا بودن و ما مشقای ریاضی شون رو انجام می دادیم (ترجمه مقاله) . به کسی که دانشجو ها رو یه روز مونده به عید از تهران و .. می کشونه دانشگاه و بعد می گه "حاضریتون رو زدم ، می تونید برید " چی میشه گفت .
با همه ی اینها اگه می تونستیم چیزی بجز ریاضی ازش یاد بگیریم بازم می شد بهش عنوان استاد نرم افزار بدیم ، ولی وقتی یه اپسیلون از نرم افزار نمی دونه چطوری بیاریمش جزو استادای نرم افزار (حالا دکترش بماند)
نقل قول:
قیه استادها همشون از دنشگاهای مطرح کشور مدرک دارن علم صنعت شریف امیرکبیر
کجا درس خوندننشون دلیل استاد خوب بودن نیست ، دلیل دانشجوی خوب بودنه . تمام استادای خوب این دانشگاه جزو استادای عهد اسمبلی هستن و مسن سال . که بجز استاد خاکپور بقیشون عقده ای هسن و حتی نصف اون درسی رو که می پرسن رو هم درس نمی دن (حسینی) . تمام استادای جوون هم با استفاده از هنر پیچوندن دانشجو و همینطور دست پیش گرفتن ضعف استاد نبودن و دانش ضغیفشون رو می پوشوندن .
نمونه ی بارزش توی پروژه پایانی خودم بود که 6 ماه براش شبانه روز تلاش کردم و استادم وقتی دید پروژه انقدر کامل و اصولیه که نمی تونه ازش سر دربیاره که ازش ایراد بگیره ، 1.25 به خاطر اینکه کپی صفحه عنوان توی صفحه ی سوم نبود ازم کم کرد (18.75)
نقل قول:
استادهای دروس عمومی که اکثرا دکترن
اگه باشن به نسبت 1 به 4 . تو کل دوران کاردانی فقط یه استاد دکتر داشتم ، اونم برای ادبیات .
نقل قول:
که نمیدونم اون برمیگرد به شرایط داوطلبی که میخواد شمالو انتخاب کنه واسه درس خوندان
در کل شمال دانشگاه خوبی برای
دانشجو بودنه ولی باید پی این چیزارو به تنتون بمالید و خودتون با مطالعه بیشتر ضعف های علمی دانشگاه رو پر کنید . در ضمن این مزایا و معایبی که من اشاره کردم باید در کنار ویژگی های دانشگاه های دیگه قرار بگبره تا به درد تصمیم گیری بخوره ، وگرنه نمی تونه ملاک تصمیم گیری باشه و دلیل بد بودن دانشگاه شمال نیست .