من قبل از قبول شدن در کنکور قصد خرید یه کامپوتر خانگی داشتم اما الان با توجه به قبول شدنم در شهر دیگه نمی دونم که اگر لپ تاپ بخرم(1350000 تومان) توی دانشگاه به دردم میخوره یا نه (با توجه به اینکه ما در خوابگاه روزگار رو میگذرانیم)

مدیر انجمن: Parsian
سلام دوست عزیزNaserKhan نوشته شده:سلام
من قبل از قبول شدن در کنکور قصد خرید یه کامپوتر خانگی داشتم اما الان با توجه به قبول شدنم در شهر دیگه نمی دونم که اگر لپ تاپ بخرم(1350000 تومان) توی دانشگاه به دردم میخوره یا نه (با توجه به اینکه ما در خوابگاه روزگار رو میگذرانیم)![]()
.NaserKhan نوشته شده:سلام
من قبل از قبول شدن در کنکور قصد خرید یه کامپوتر خانگی داشتم اما الان با توجه به قبول شدنم در شهر دیگه نمی دونم که اگر لپ تاپ بخرم(1350000 تومان) توی دانشگاه به دردم میخوره یا نه (با توجه به اینکه ما در خوابگاه روزگار رو میگذرانیم)![]()
.NaserKhan نوشته شده:خیلی ممنون بابت پاسخ دادنتون
در ضمن ترم اول بگیرم یا ترم های بعدی باتوجه با دوروسی که در ترم اول داریم (عنوان دروس رو نمیدونم) الان من بخرم؟ (ورودی بهمن هستم)
دوست عزیزتوجه داشته باشید که قیمت سخت افزار حدود 3 ماه پچس از غاز سال میلادی جدید مواجه افت قیمت فاحشی میشه...NaserKhan نوشته شده:خیلی ممنون بابت پاسخ دادنتون
در ضمن ترم اول بگیرم یا ترم های بعدی باتوجه با دوروسی که در ترم اول داریم (عنوان دروس رو نمیدونم) الان من بخرم؟ (ورودی بهمن هستم)