بريم سر اصل مطلب .
من اين تاپيك رو ايجاد كردم تا در اين تاپيك برنامه هايه هفتگيمون رو قرار بديم . خوب كلا اين تاپيك چند قانون داره و دوستان اگه اين قوانين رو رعايت كنند هم تاپيك منظمتر ميمونه و هم به درد عزيزاني كه در آينده ميخوان از كار ما الگو بردارند ميخوره .
خوب نكات چيه ؟
1- اول از همه فرمت تاپيك رعايت بشه . حالا اين فرمت به چه صورت باشه ؟
خوب فرمت بايد به اين صورت باشه كه هر كدوم از افراد اين گروه يا هر كسي كه ميخواد اضافه بشه اون چارت هايي رو كه دادم (البته همونطور كه گفتم با كيفيترشو تو هفته جاري تو سايت آپلود ميكنم ) واسه خودش دانلود كنه بعد جمعه به جمعه مياد اينجا به اين تاپيك سر ميزنه (حالا اگه نميرسه يه روز تو هفته مياد به اين تاپيك سر ميزنه ولي جمعه به جمعه باشه بهتره چون برنامه از اول هفته ريخته ميشه بنابراين بهتر كه جمعه باشه تا كسي از برنامه ها عقب نمونه ) . پس چي شد ؟ هركسي يه پست داره تو اين تاپيك هر هفته پستشو ويرايش ميكنه و برنامه هفته بعدشو اينجا قرار ميده و در انتها هر هفته چارت دوم كه مربوط به برنامه ريز هفتگيش ميشه اينجا قرار ميده تا همه استفاده كنند . ضمنا دوستان سعي كنند برنامه هاشون تاريخ دار باشه تا دچار سردرگمي نشيم .
2 - نكته بعد اينكه كه هيچ گونه پست ديگه تو اين تاپيك كه شامل سئوال جواب اعلام آمادگي و از اين جور چيزاست انجام نشه و هر كاري شبيه اين بهتر تو تاپيك گروه درسي مطرح بشه يا وقتي گروه تو نت جمع ميشن اونجا مطرح بشه .
3- يه چند تا سئوال هست كه من طرح كردم اينجا ميذارم ميتونيد كمي روش تفكر كنيد اين هم انگيزه ميده هم باعث ميشه كه دلايل عقب موندنتون از گروه (در صورتي كه اتفاق افتاد)رو روشن كنه .
حالا سئوالها چيه ؟
(اول اينو بگم كه پاسخ به اين سئوالها در انتها هر هفته بهتر داده بشه و محل قرار گيريش بهتر زير دو چارتي كه بهتون دادم باشه .)
1- در هفته اي كه گذشت براي رسيدن به هدفتون چه كار مثبتي انجام داديد ؟.
2- در هفته اي كه گذشت چه عواملي مانع رسيدن شما به هدفتان بود ؟
3- تصميمات راهبردي كه گرفتيد چي چيزهايي بودند ؟
البته پاسخ گويي به اين سئوالها كاملا اختياري .
حالا با توجه به نكاتي كه گفتم تو اولين پست برنامه خودمو قرار ميدم البته بعد از اين پست فعلي .
دوستان جسارت منو به بزرگي خودتون ببخشيد و خواهشن براي هرچه منظمتر شدن اين تاپيك حتي المقدور انجام بديد