سلام خدمت دوستان
یه سوال داشتم خواهشا اگه کسی جوابشو بگو واقعا ممنون می شم توضیحاتو به طور کامل در زیر گذاشتم :
پدر بنده سال 61 خدمت سربازی رفت و آموزشی رفت تربت حیدریه و پس از پایان آموزشی به اصفهان رفت
و از اون جا به جبهه منطقه سومار رفت (یعنی میشه گفت محل خدمت و صدور کارت اصفهان بوده که بعد رفت به منطقه سومار برایه سربازی)
الان پدرم دو تا کارت داره یکی کارت پایان خدمت 18 ماهه و یکی دیگه کارت دوره ضرورت احتیاط 6 ماهه
کلا 20 ماه جبهه بوده و یه تقدیر نامه هم دارم و با توجه به قانون (به ازای هر ماه جبهه رفتن پدر 18 روز از سربازی مشمول که خودم هستم کم میشه ) الان سوالم اینه که :
من دفترچه مو فرستادم و برگه سبز (برگه اول که تاریخ اعزام اینا توشه ) برام اومده که تاریخ اعزامم 1 اردیبهشته 1389
و هنوز برگه کد نیومده (برگه دوم) ( راستی به دلیل 4 روز دیر کرد در ارسال دفترچه 3 ماه اضافه خدمت هم خوردم
الان من و پدرم باید مستقیم بریم اصفهان و محل خدمتش و از اونجا نامه بگیریم و بعد بقیه کار که تو ناجا تهران انجام میشه یا نه باید از شهره خودمون نامه بگیریم (من ساکن شهر رشت هستم) و بعد بریم اصفهان الان دقیقا اینجا گیر کردم و برام سوال پیش اومده که باید دقیقا چی کار کنم اگه کسی از دوستان می دونه خواهشا یه راهنمایی کلی بکنه خیلی ممنون
یا حق