یاری

این بخش مختص کسانی است که خود را برای کنکور آماده میکنند ( مشاوران این بخش از رتبه هایی برتر کنکور در سالهای گذشته هستند )

مدیر انجمن: rosa_127

قفل شده
reza1477

یاری

پست توسط reza1477 » دوشنبه 23 شهریور 1388, 7:45 am

من یک سوال اساسی دارم اونم اینه که من هم دانشگاه آزاد برای کارشناصی قبول شدم وترم قبلی به خاطر درس خواندن برای کنکور دولتی مرخصی بودم ورتبه من در کنکور دولتی 2750بوده وباتوجه به اینکه اولویت های خود را موسسات غیر انتفاعی انتخاب کردم واولین اولویت جهاد دانشگاهی اهواز است می خواستم بدونم اگه در جهاد اهواز قبول شدم به دانشگاه غیر انتفاعی جهاد اهواز برم یا دانشگاه آزاد ؟ضمنامدرک موسسات غیر انتفاعی هم مدرکشون دولتیه یا نه؟باتشکر

آواتار کاربر
پیر کاردانی
كاربر عالي
كاربر عالي
محل اقامت: قطعه ای از بهشت

Re: یاری

پست توسط پیر کاردانی » دوشنبه 23 شهریور 1388, 10:24 am

reza1477 نوشته شده:من یک سوال اساسی دارم اونم اینه که من هم دانشگاه آزاد برای کارشناصی قبول شدم وترم قبلی به خاطر درس خواندن برای کنکور دولتی مرخصی بودم ورتبه من در کنکور دولتی 2750بوده وباتوجه به اینکه اولویت های خود را موسسات غیر انتفاعی انتخاب کردم واولین اولویت جهاد دانشگاهی اهواز است می خواستم بدونم اگه در جهاد اهواز قبول شدم به دانشگاه غیر انتفاعی جهاد اهواز برم یا دانشگاه آزاد ؟ضمنامدرک موسسات غیر انتفاعی هم مدرکشون دولتیه یا نه؟باتشکر
سلام
سوال دیگتون رو هم همینجا جواب می دم.
اولین مشکل شما سربازی هست.
شما باید بپرسی اگر از آزاد بیای بیرون کد انصرافی واست می زنند.
یا نه شما ها که مرخصی بودین رو کدتون رو رد نکردن.
چو اگر انصرافی بخوری نمی تونی بری غیرانتفاعی قانونا.
البته یه تبصره هایی هست که کارت راه بیفته اما گیر و دار و دردسر نظام وظیفه رفتن و پیگیری می خواد.
بعدشم اگر هر دو دانشگاه تو شهر خودتون هست ارزش داره بری دنبال کارای معافیت تحصیلیت.
ار لحاظ مدرک هم مدارک غیرانتفاعی ها هم از طرف وزارت علوم و آموزش عالی صادر میشه.

اعتبار دانشگاه خیلی جاها به اسمش و سوابقش هست. نه اینکه آزاد هست یا دولتی.

یا علی
تلاش نکن تا شکست نخوری

تا تلاشی دیگر
یا علی

قفل شده