شرایط دانشجوی پزشکی

این بخش مختص کسانی است که خود را برای کنکور آماده میکنند ( مشاوران این بخش از رتبه هایی برتر کنکور در سالهای گذشته هستند )

مدیر انجمن: rosa_127

قفل شده
sima_nazari

شرایط دانشجوی پزشکی

پست توسط sima_nazari » شنبه 28 دی 1387, 9:48 am

با عرض سلام وخسته نباشی به مدیران محترم سایت

میدونم که مطرح کردن این سوال در اینجا نیست اما من سایت دیگری را که این چنین

به سوالات پاسخ دهد را سراغ ندارم.(بدور از تملق گویی و چاپلوسی)

می خواستم از شرایط جسمانی دانشجوی پزشکی (شماره چشم و میزان شنوایی) اطلاعاتی داشته باشم.

از مدیران و اعضای محترم سایت می خوام که اگه امکانش هست در این زمینه کمکم کنید

من رشته تحصیلم کامپیوتر در مقطع کارشناسی و علاقه زیادی هم به اون ندارم

و به خاطر والدینم تا حالا خوندم و علاقه زیادی به رشته پزشکی دارم

اما شنیدم که باید سلامتی کامل جسمی را داشته باشم و از نظر سلامتی از بینایی و شنوایی مشکل دارم

(نه زیاد)

از همه اعضا و مدیران سایت خواهش می کنم کمکم کنید(از دوست و اشنایانی که در این رشته تحصیل می

کنند بپرسند)
.
آخرین ویرایش توسط sima_nazari در دوشنبه 30 دی 1387, 3:35 pm، در مجموع 2 بار ویرایش شده است.

آواتار کاربر
bahram_rad
کاربر معمولي
کاربر معمولي
محل اقامت: ایران عزیز
تماس:

Re: شرایط دانشجوی پزشکی

پست توسط bahram_rad » دوشنبه 30 دی 1387, 1:04 am

دوست من فکر نکنم رشته پزشکی چنین شرایطی داشته باشه رشته تربیت بدنی هستش که چنین شرایطی

رو مورد ملاک قرار میده مطمین هستی که چنین شرایطی هست من سعی کردم یه سرچ بکنم شاید کمکی

کرده باشم.

این مهمه به نظر من از بقیه

شرايط شرکت دانشجويان در امتحان جامع علوم پايه پزشکي، دندانپزشکي و داروسازي اعلام شد

گروه آزمون وسنجش : به گزارش ايسنا، امتحان جامع علوم پايه پزشکي و دندانپزشکي و داروسازي به منظور ارتقاي سطح علمي علوم پايه و هماهنگي و يکنواختي کيفيت آموزش در کليه دانشگاه ها براساس مصوبه ستاد شورايعالي انقلاب فرهنگي و مصوبه گروه پزشکي شوراي عالي برنامه ريزي انجام مي پذيرد.
شرايط شرکت دانشجويان دندانپزشکي در امتحان جامع علوم پايه دندانپزشکي:
- امتحان جامع علوم پايه دندانپزشکي مشمول آن عده از داوطلباني مي گردد که قبل از نيمسال اول 73-74 به هر دليلي وارد دوره پره کلينيک نشده اند، بعبارت ديگر شرط ورود به دوره پره کلينيک از نيمسال اول 73-74 به بعد قبولي در امتحان جامع علوم پايه خواهد بود.
- فارغ التحصيلان خارج از کشور که جهت تکميل دوره دکتري عمومي دندانپزشکي وارد دانشکده هاي دندانپزشکي مي شوند در صورت مشمول بودن بايد دراين امتحان شرکت نمايند.
- دانشجوياني که در کشورهاي خارج از ايران مشغول به تحصيل بوده و به يکي از دانشگاههاي کشور منتقل شده اند در صورتيکه از نظر درسي هم رديف دانشجويان مشمول قرار گيرند بايستي در اين امتحان شرکت نموده و تنها پس از قبولي مجاز به ادامه تحصيل هستند. شرط شرکت در امتحان جامع علوم پايه ، قبولي در کليه دروس مرحله اول ( درسهاي علوم پايه و درسهاي عمومي و واحدهاي جنين و بافت شناسي دهان و دندان و فک و آناتومي دندان) و کسب ميانگين کل 12 از اين مرحله است.
- حداکثر دفعات مجاز شرکت در امتحان 3 باراست وچنانچه دانشجويي براي سومين بار در امتحان مزبور نمره قبولي کسب نکند از ادامه تحصيل در دوره دکتري عمومي دندانپزشکي محروم و برابر مقررات مي تواند به يکي از رشته هاي گروه پزشکي در مقاطع کارشناسي پيوسته و ناپيوسته و کارداني تغيير رشته دهد.
شرايط شرکت دانشجويان پزشکي در امتحان جامع علوم پايه پزشکي
- شرط شرکت در امتحان جامع علوم پايه، قبولي در کليه دروس مرحله اول ( درسهاي علوم پايه و درسهاي عمومي )و کسب ميانگين کل 12 از اين مرحله است.
- فارغ التحصيلان خارج از کشور که جهت تکميل دوره دکتري عمومي پزشکي وارد دانشکده هاي پزشکي مي شوند در صورت مشمول بودن بايد در اين امتحان شرکت کنند
- دانشجوياني که در کشورهاي خارج از ايران مشغول به ادامه تحصيل بوده و به يکي از دانشگاههاي کشور منتقل شده اند، در صورتي که از نظردرسي همرديف دانشجويان مشمول قرار گيرند، بايد در اين امتحان شرکت کرده تنها پس از قبولي مجاز به ادامه تحصيل هستند
- براي دانشجوياني ورودي 83-84 به بعد حداکثر دفعات مجاز شرکت در امتحان 3 بار است وچنانچه دانشجو براي سومين بار در امتحان نمره قبولي کسب نکند، از ادامه تحصيل در دوره دکتري عمومي پزشکي محروم و برابر مقررات مي تواند به يکي از رشته هاي گروه پزشکي در مقاطع کارداني يا کارشناسي پيوسته و ناپيوسته تغيير رشته دهد. گفتني است، براي دانشجويان ورودي قبل از مهر ماه 83 حداکثر تعداد دفعات مجاز 4 نوبت مي باشد.
شرايط شرکت دانشجويان داروسازي در امتحان جامع علوم پايه داروسازي
- شرط شرکت در امتحان جامع علوم پايه، قبولي در کليه دروس مرحله اول (درسهاي علوم پايه و درسهاي عمومي) و کسب ميانگين کل 12 از اين مرحله است.
- شرکت در امتحان جامع علوم پايه تا سه نوبت مجاز است، چنانچه دانشجو در امتحان مزبور نمره قبولي کسب نکند، از ادامه تحصيل در دوره دکتري عمومي داروسازي محروم مي شود.
- دانشجوياني که در کشورهاي خارج از ايران مشغول به ادامه تحصيل بوده و به يکي از دانشگاههاي کشور منتقل شده اند در صورتيکه از نظر درسي هم رديف دانشجويان مشمول قرار گيرند بايد درامتحان شرکت کرده و تنها پس از قبولي مجاز به ادامه تحصيل هستند.
شرايط کلي براي رشته هاي پزشکي و دندانپزشکي و داروسازي
-کسب ميانگين کل 12 براي دانشجويان ورودي 83-84 به بعد لازم الاجرا بوده و براي دانشجويان ورودي قبل از مهرماه 83-84 کسب ميانگين 12 شرط شرکت در آزمونها نيست، وليکن شرط ورود به مرحله بعدي است. با اين حال در شرايطي که دانشجو، تنها يک درس عمومي باقي داشته باشد، مي تواند در امتحان جامع علوم پايه شرکت کند و در صورت قبولي درس باقيمانده را در دوره بعدي بگذراند.
- براساس سي و يکمين جلسه شوراي عالي برنامه ريزي علوم پزشکي 85/10/9 جهت آزمون جامع علوم پايه سوالات معارف اسلامي از درس انديشه اسلامي يک و انقلاب اسلامي طرح خواهد شد.
-چنانچه نمرات تعدادي از دروسي که دانشجو گذرانده و در امتحانات آنها شرکت کرده و در زمان معرفي به آزمون جامع علوم پايه اعلام نشده باشد، دانشجو به صورت مشروط در آزمون شرکت مي کند.
- آموزش دانشگاه موظف است در اولين زمان ممکن وضعيت قطعي اين گروه از دانشجويان را مشخص کند.
بديهي است نمره آزمون جامع دانشجوياني که در دروس مذکور نمره قبولي کسب نکرده اند يا عليرغم قبولي، ميانگين کل مرحله اول آنها به 12 نرسيده باشد وواجد شرايط شرکت در آزمون نبوده اند، توسط دانشگاه اعلام نشده و نتيجه آزمون جامع آنها کان لم يکن است و جزو دفعات شرکت در آزمون محاسبه نخواهد شد و تا کسب نمره قبولي در درس مردودي و همچنين کسب ميانگين لازم اجازه شرکت در آزمون جامع بعدي را حتي بصورت مشروط نخواهند داشت.
- دانشجوياني که به هر دليل موجه يا غيرموجه در امتحان شرکت نکنند، تا شرکت و قبولي در امتحان ، حق ادامه تحصيل در دوره پره کلينيک در رشته دندانپزشکي و دوره فيزيوپاتولوژي در رشته پزشکي و داروسازي در دوره بعد را ندارند و غيبت غير موجه در امتحان جامع علوم پايه به منزله يک نوبت شرکت در امتحان محسوب مي شود. گفتني است، مجري برگزاري امتحان مرکز سنجش آموزش پزشکي است که بطور همزمان در دانشگاههاي مربوطه و با حضور نماينده رسمي اين مرکز انجام مي شود. حد نصاب نمره قبولي براي امتحانات جامع علوم پايه پزشکي و دندانپزشکي هفتاد درصد ميانگين نمرات پنج درصد افرادي که بالاترين نمره امتحان را در سطح کشور کسب کرده اند، است. سوالات امتحان بر مبناي سرفصل دروس مصوب شوراي عالي برنامه ريزي علوم پزشکي طرح خواهد شد. دانشجويان متقاضي شرکت در ديگر دانشگاههاي علوم پزشکي بايد از طريق دانشگاه مبدا به دانشگاه مورد نظر معرفي شده و پس از تائيد از طريق دانشگاه مقصد به اين مرکز معرفي گردند. احراز هويت اين قبيل دانشجويان بايد از طريق دانشگاه مقصد صورت پذيرد. معرفي دانشجويان براي شرکت در امتحان جامع علوم پايه پزشکي و دندانپزشکي فقط بايد از طريق معاونت آموزشي دانشگاهها صورت گيرد و هرگونه معرفي از ساير مراجع فاقد اعتبار است. پس از برگزاري امتحان دفترچه و کليد سوالات در اختيار دانشجويان قرار مي گيرد و دانشجويان حداکثر سه روز تا 20 اسفند ماه فرصت خواهند داشت، اعتراضات و اشکالات احتمالي را بر اساس فرمي که در صفحه آخر پرسشنامه درج شده است ارسال کنند و به اعتراضاتي که پس از انقضاي تاريخ فوق ارسال مي شود، به هيچ وجه ترتيب اثر داده نمي شود.

این هم منبع
http://www.afarineshdaily.ir/afarinesh/ ... x?AID=5141
در دنیا چنان زندگی کنید که انگار هیچ وقت نخواهید مرد

سایت : جزوه و اموزش برای همه http://www.academy-foroughi.orq.ir

2009
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط 2009 » دوشنبه 30 دی 1387, 3:37 pm

دوست عزیز درسته اینجا همه سعی میکنن به بقیه کمک کنن ولی شما هم اینو در نظر

بگیرید که همه بچه های این جا فنی حرفه ای و کاردانش و در نهایت ریاضی فیزیک

هستن پس چطور میتونن راجع به سواله شما اطلاعات درست بدن ؟ بهتر نیست تو گوگل

دنباله دانلود دفترچه ثبت نام کنکوره سراسری برایه رشته های نظری بگردید ؟ ger:

Lilac
کاربر معمولي
کاربر معمولي
محل اقامت: تهران

پست توسط Lilac » چهارشنبه 2 بهمن 1387, 3:10 am

دوست عزيز چنين شرايطي تا حالا براي پذيرش دانشجوي پزشكي وجود نداشته ولي براي اطمينان بيشتر من الان دفترچه امسال (سراسري 88) رو نگاه كردم؛ هيچ شرايط خاصي براي پذيرش دانشجوي پزشكي جز قبولي در آزمون وجود نداره bil:

sima_nazari

پست توسط sima_nazari » چهارشنبه 2 بهمن 1387, 10:30 am

از همه دوستان واقعا سپاسگذارم.

اخه من از یکی از دوستانم شنیده بودم که یک دانشجوی پرستاری به علت شماره چشمم اخراج شده بود.

قفل شده