سلام
دوست عزیزی که پرسیده بودن کنار دانشگاه غیاث الدین مغازه یا کافی شاپ و .. هست باید عرض کنم هیچی نداره البته فعلا جاهاشو گذاشتن تا کسایی که می خوان بیان رهن کنن و داوطلبانه اونجا مغازه ایجاد کنن البته چون تکمیل نشده هنوز پولی به عنوان پیش از اونها گرفته و بعد از چند ماه تکمیل و تحویل می دن و تا اونجایی که من اطلاع دارم کسی هنوز داوطلب نشده و برای همین هیچ مغازه ای فعلا موجود نیست فقط یه انتشارات کوچیک داخل خود دانشگاه هست که کار دانشجوها رو راه می ندازه البته اگه کافی شاپ ، رستوران ، انتشارات ، عکاسی و کافی نت بخواین تقریبا 1 کیلومتر پاینتر یعنی جای سابق دانشگاه غیاث الدین وجود داره که البته راهش یه خورده پیچ در پیچه !!!
راهش تقریبا 1 کیلومترش خاکیه که من شنیدم تا مهر ماه امسال می خوان آسفالتش کنن و اسمشو گذاشتن خیابان شهدای بحرین مکان جدید کاشانی از یه نظر از مکان قبلیش که کنار آبا بود بهتره چون تو اون راستایی که این دانشگاه ها قرار دارن دادگاه وجود داره و کنارش آگاهی که همیشه پر مامور و خلافکار و ... و دانشجوها تو این راستا احساس ناامنی می کردند ولی مکان جدید خیلی ساکت و آرومه و تقریبا خوبه
دوستانی که از تهران تشریف میارن غصه پیدا کردن ماشین رو نکنن چون دانشگاه نزدیک اتوبانه و هر لحظه که بخواین ماشین واسه تهران گیر میاد کنار اتوبان وایسادی دست تکون نداره ماشانا صف بستن اتوبوس یا سواری .ولی شاید این روش سوار شدن ماشین واسه دخترا سخت باشه که می تونن با دادن 200 تومن خودشونو به ایستگاه آبیک - کرج برسونن البته تا قبل از ساعت 9 و از اونجا با 2000 تومان به کرج و بقیه راه رو هم که بلدن .
در مورد شهر آبیک هم بهتون بگم اگه یه وقت احساس دلتنگی کردین و خواستین یه دور تو شهر بزنین بهتره این کارو نکنین که چون نه مکان تفریحی داره و نه اونقدری بزرگ هست که حداقل یه چند ساعتی وقت بگزرونین
گشت ارشاد راه به راه تو خیابونه !!!!!!

و به بهانه طرح فشن ، طرح بد حجابی ، مواد و ... میگیره
یه محله داره به اسم اوبا !!! پیشنهاد می کنم نزدیکشم نشین
قهوه خونه واسه قلیون تا دلتون بخواد هست پوریای ولی ، دلشدگان (حتما اینجا برین) ، بابا طاهر ، شهریار.....
رستوران و ساندویچی و اینا هم که گفتم یک کیلومتر پاین ترش همون جای سابقشه
در مورد رتبه های قبولیش هم که:
چند تا از دوستای من که تو کاشانی می خونن می گن پارسال تا رتبه 2000 هم قبولی داشته و همچنین درمورد دانشگاه آبا پارسال دوست من با رتبه 8000 قبول شده بود البته دوستم بچه آبیک بود دانشگاه آبا نسبت به غیاث الدین تو جای بهتری قرار داره (همون خیابون سابق که کاشانی توش بود خیابان دانشگاه)امکانات داره ولی امکانات دانشگاهی قابل قیاس با کاشانی نیست مثل اینکه قراره آبا هم بره پیش غیاث الدین و درمورد استادای کاشانی دوست من که رتبش شده بود 930 خیلی راضی بود از سطح علمیش
بازم اگه سوالی داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم

به جای این که جای دیگران را بگیری جای خود را پیدا کنید جا برای همه هست چارلی چاپلین