فقط چند نکته ای بگم که در مورد دهخدا نیست و کلا موسسات قزوین رو شامل میشه.(برای دوستانی که میخوان از تهران برن قزوین)
میتونم بگم بخش عمده ای از اقتصاد مردم قزوین وابسته به این موسسه هایی که اونجا ساختن.خیلی جالبه.وقتی میری ترمینال غرب،همه افرادی که میخوان اتوبوس قزوین رو سوار بشن،همه دانشجو هستن.
وقتی میرسی ترمینال قزوین،یه سری راننده تاکسی میان در اتوبوس می ایستن و هر کدومشون اسم یه موسسه رو میگن.مثلا یکی میگه رجا دو نفر!یه نفر دیگه میگه دهخدا سه نفر! و ...
هر تاکسی هم تا جایی که من میدونم 500 تومن تا در دانشگاه میگیره.
جلوی در هر موسسه هم یه ایستگاه تاکسی ساختن برا ترمینال.
دیگه خونه دانشجویی هم که این قدر ساختن که کسی شب بی خونه نمی مونه!
یه
نکته ای در مورد تاکسی بگم.موسسه هایی که توی خیابان نوروزیان(معروف به دانشگاه) هستند،مسافر زیادی دارند.دلبلش هم نزدیکی این موسسه ها به دانشگاه بین المللی دولتی قزوین هست که دانشجوی زیادی داره.این نکته از این نظر مهمه که دیگه معطل نمی مونید تاکسی پر بشه.رجا هم فک می کنم نزدیک همین دانشگاه باشه.بنابراین از این نظر خوبه.
اگه کسی بخواد از تهران بره به این موسسات قزوین،باید روی سه ساعت حساب کنه.مگر اینکه بخواد با ماشین شخصی بره که اون جوری هم حداقل دیگه دو ساعت تو راهه.
موسسات غیرانتفاعی برای پول گرفتن هر کاری انجام می دهند از جمله دادن دروس جبرانی به دانشجویان(دهخدا رو میدونم از این کارها نکرده.) یا در صورتی که از تحصیل انصراف بدین،کل هزینه 4 ترم رو ازتون میگیرن!!!
بنابراین به عنوان یه داداش کوچکتر خواستم بهتون بگم که تحصیل در موسسات غیرانتفاعی قزوین،یه سختی هایی داره.از جمله اینکه هزینه رفت و آمد واقعا زیاده و زیادتر هم خواهد شد. زمان زیادی رو در رفت و آمد از دست میدید.بعضی اوقات مجبور میشید شب رو توی قزوین بمونید،بالاخره دوری از خانواده مشکلات خاص خودش رو داره...
اینم بگم که بعضی از موسسات قزوین مثل علامه رفیعی واقعا در حد یه مهد کودک هم نیستن!یه خونه حیات دار هستش که وسط کلاس مثلا کمد دیواری و ... خود نمایی میکنه.واقعا من از دانشجوهایی که این موسسه ها رو انتخاب میکنن و باعث میشن که این موسسه ها ورشکست نشن،در عجبم.
اینم توصیه یکی از دانشجویان علامه رفیعی:
من توی دانشگاه علامه رفیعی قزوین درس خوندم فقط 1 نصیحت بهت کنم که علامه رفیعی نرو
من مدرک کاردانی الکترونیکم رو امسال اونجا گرفتم و روز آخر همه بچه ها از اونجا فرار کردیم
نه مسئول داره نه حراست نه مدیر گروه درست حسابی
ساختمان دانشگاه 1 خونه مسکونیه 2 طبقست که شاید باورت نشه ولی سلف دانشگاه توی زیر زمینه،ازمایشگاهت توی اشپزخونه،توی کلاسات کمد دیواری داری،وسط کلاس پاسیو داره
کلا دانشگاه تعطیلیه.اگه میخوای درس بخونی اونجا اصلا نرو اما اگه قصد گذروندن وقت داری برو.انقدر موسسه کوچیکه که همه همه رو میشناسن.پارسال کارشناسی نداشت امسال نمیدونم چطوری بهش سهمیه کارشناسی الکترونیک دادن.قطعه واسه ازمایشگا بعضی اوقات نداشتیم.
وقتی اسمشو توی دفترچه دیدم خندم گرفت واقعا ادم وقتشو تلف میکنه بره اونجا
در کل این حرفا به خاطر این بود که شرایط خودتون رو حتما در نظر بگیرید و سنجیده انتخاب دانشگاه کنید تا بعد مثل من پشیمون نباشید.توصیه هم میکنم اگر کسی خواست این موسسات رو انتخاب کنه،حداقل یه بار بره قزوین و این موسسات رو از نزدیک ببینه .در مورد سطح آموزشی هم بیشتر این موسسات سطحشون نزدیک هم هست و حتی استاد مشترک هم دارند.بنابراین عامل مسافت رو در نظر بگیرید.حتی خود استاد عادلی نیا هم بار ها گفتند که هر کدوم نزدیک تره، انتخاب کنید.
شرمنده سرتون رو درد آوردم.