من تمام دانشگاه و ظرفیت و نیمسال پذیرش و سال هایی که پذیرش داشتند (موسسه های که سال اول و یا دوم پذیرش رو داشتند) رو دیتابیس اکسس نوشتم ولی کامل نیست و این به خاطر کمبود وقت بود
اگر کسی می تونه کامل ترش کنه تا کمکی به بچه بشه

مدیران انجمن: Parsian, rosa_127, Moh3n II, مدیران
پس کدوماست؟ببین تو دفترچه شماره 2 اینجوری زده :ali_bah نوشته شده:نه عزیزbehnam-soft نوشته شده:دوستان این موسسه آبیک قزوین که در دفترچه شماره 2 نوشته همون موسسه ای هست که در فایل آخرین رتبه ی قبولی استاد طورانی نوشته شده "موسسه غیرانتفاعي غیاث الدين جمشیدكاشاني ابیك قزوين"این همونه؟
طبق آخرین ربته ها در سایت آقای استاد طورانی ( یا تورانی ؟؟؟)
آخرین رتبه 4613 بوده !
mononok نوشته شده:سلام
همنونطور كه قول داده بودم از ابرار اطلاعات گرفتم يعني امروز رفتم از نزديك ديدمش!!!!
من صادقانه مي گم واقعا ارزش نداره!!!! در حد يه مدرسه هست البته مدرسهايي كه تو دورانه تحصيلم توشون درس مي خوندم خيلي خيلي بهتر از ابرار هستن!!! يه حياط كوچيك داره و دقيقا مثل يه مدرسه مي مونه!!
يكي از ساختمونهايه صدرا هست كه قراره ابرار از 15-16 شهريور بيان اونجا استقرار پيدا كنن!!
تو شمال غربي تهران منطقه پونك كه ديگه مشرف به كوه هست!!
از آزادي تا اونجا هم با 150 تومن اتوبوس شخصي مي بره و 45 دقيقه تقريبا طول مي كشه! دقيقا هم اتوبوس سر خيابون مخابرات ايستگاه داره!
ولي واقعا ارزش نداره يكي از شهر ديگه بياد تهران خونه بگيره كه اينجا درس بخونه!! به نظرم هيچ كسي نبايد بره تا تحريم بشه كلا برشدارن!!! خجالتم خوب چيزيه ، من فكر مي كردم حالا ساختمونش تازه ساخت باشه! آدم اگه بخواد برايه غير انتفاعي و خونه هزينه كنه بهتره تويه جايه خوب اينكارو بكنه!
من هرچي لازم بود گفتم كه بعدا نگيد نمي دونستيم!!
در مورد هزينه سرويس قزوين -تهران تماس (با رجاء) گرفتم و اطلاعات گرفتم: روزانه حساب مي كنن
با اتوبوس ولوو از ايستگاه آزادي رفت و برگشت 4500 و بنز 3600
كه به صورت تقريبي اگه 4 روز در هفته كلاس داشته باشيم حدودا 60،000-70،000 در مياد!
موفق باشيد
راست میگه درسته که ساختمونش کوچیکه اما این دلیل نمیشه به محله ما توهین کنیدMoh3n.Cinema نوشته شده:mononok نوشته شده:سلام
همنونطور كه قول داده بودم از ابرار اطلاعات گرفتم يعني امروز رفتم از نزديك ديدمش!!!!
من صادقانه مي گم واقعا ارزش نداره!!!! در حد يه مدرسه هست البته مدرسهايي كه تو دورانه تحصيلم توشون درس مي خوندم خيلي خيلي بهتر از ابرار هستن!!! يه حياط كوچيك داره و دقيقا مثل يه مدرسه مي مونه!!
يكي از ساختمونهايه صدرا هست كه قراره ابرار از 15-16 شهريور بيان اونجا استقرار پيدا كنن!!
تو شمال غربي تهران منطقه پونك كه ديگه مشرف به كوه هست!!
از آزادي تا اونجا هم با 150 تومن اتوبوس شخصي مي بره و 45 دقيقه تقريبا طول مي كشه! دقيقا هم اتوبوس سر خيابون مخابرات ايستگاه داره!
ولي واقعا ارزش نداره يكي از شهر ديگه بياد تهران خونه بگيره كه اينجا درس بخونه!! به نظرم هيچ كسي نبايد بره تا تحريم بشه كلا برشدارن!!! خجالتم خوب چيزيه ، من فكر مي كردم حالا ساختمونش تازه ساخت باشه! آدم اگه بخواد برايه غير انتفاعي و خونه هزينه كنه بهتره تويه جايه خوب اينكارو بكنه!
من هرچي لازم بود گفتم كه بعدا نگيد نمي دونستيم!!
در مورد هزينه سرويس قزوين -تهران تماس (با رجاء) گرفتم و اطلاعات گرفتم: روزانه حساب مي كنن
با اتوبوس ولوو از ايستگاه آزادي رفت و برگشت 4500 و بنز 3600
كه به صورت تقريبي اگه 4 روز در هفته كلاس داشته باشيم حدودا 60،000-70،000 در مياد!
موفق باشيد
آقا بر چی به محل ما توهین میکنی؟
پونک جزو بهترین مناطق تهران هست و از خیلی قبل تر از کوه شروع میشه تا برسه به کوه.
از همه لحاظ جزو بهترین مناطق تهران هست واسه زندگی.
از مترو صادقیه تا اونجا با یه ربع تاکسی میره خیلی راحت.
حالا خود دانشگا رو نمیدونم چشه. ولی
یکی نیست جواب مارو بده آخه؟behnam-soft نوشته شده:پس کدوماست؟ببین تو دفترچه شماره 2 اینجوری زده :ali_bah نوشته شده:نه عزیزbehnam-soft نوشته شده:دوستان این موسسه آبیک قزوین که در دفترچه شماره 2 نوشته همون موسسه ای هست که در فایل آخرین رتبه ی قبولی استاد طورانی نوشته شده "موسسه غیرانتفاعي غیاث الدين جمشیدكاشاني ابیك قزوين"این همونه؟
طبق آخرین ربته ها در سایت آقای استاد طورانی ( یا تورانی ؟؟؟)
آخرین رتبه 4613 بوده !
*مؤسسه غيرانتفاعي آبا -آبيك
-1 اين موسسه داراي آزمايشگاه وكارگاه هاي بسيار قوي و مجهز مي باشد. نشاني: استان قزوين- شهرستان آبيك، ميدان وليعصر ، ابتداي شهرك قدس (اين شهرستان در 78 كيلومتري شهر تهران و 39 كيلومتري شهر كرج مي باشد.) تلفن: 2899251 و 3 و 4
اما من وقتی اومدم ببینم تو دفترچه استاد طورانی آخرین رتبه ی قبولیش چند بوده دیدم همچین اسمی هست :
موسسه غیرانتفاعي غیاث الدين جمشید كاشاني ابیك قزوين
ولی دانشگاهی که فقط با اسم آبا - آبیک باشه تو دفترچه ندیدم !
جریان چیه؟
محسن جان چي شده !!!Moh3n.Cinema نوشته شده:نه. خوب اگه دانشگاهش کوچیکه شاید نیارزه. اما خوب باید ببینیم سطح علمیش چه طوره.
ولی برا بچه های تهران البته دخترا رفت و آمد اینجا ساده ست خیلی.